witam potrzebuję porady chcę kupić używaną gitarę elektryczną i ziomek oferuje mi "tanglewood stratocaster" za 300 zł uzywaną z nowym gryfem i co mi poradzicie czy brać czy szukać cos innego ? Dodam że mam narazie mały budżet "300zł" help !
Gitara Elektryczna
Witaj, jeśli brakuje ci jakiejś dekoracji w pokoju to bierz śmiało tą gitarę dobry mebelek , lecz jeśli chcesz koniecznie elektryka to dozbieraj minimum 1000 zł, albo jeśli koniecznie chcesz gitare to polecam poszukać jakiegoś używanego AKUSTYKA np. Yamahe F-310
Odkładaj kasę nie ma co się spieszyć
to jest jednak instrument i im gorszy kupisz na początku tym gorzej będzie ci szła nauka gry na nim. Tak z 1000 zł powinno starczyć na używkę jakąś fajną, bo ja nawet za 1000 bym nowej nie kupił
możę dlatego ze juz raz to zrobilem i potrzebuje juz czegos lepsiejszego bo gitara nie daje mi rady
jednak nie wszystko nadaje się na brutal technikal death metal czy nawet trash i black. A ja lubie słyszeć syty dzwięk gitarki
. A jak chcesz grać jakieś lajtowe nutki i z takim nastawieniem chcesz gitarke to wez wlasnie jakiegos akustyka wciętego by moc grac solówki i najlepiej ze by byl elektro to i na piecach pograsz
a za 600 zl juz dostaniesz dobra gitare na poczatek
Nie słuchaj ludzi. którzy mówią Ci żebyś zbierał nie wiadomo jakie sumy. Podaj jaką kwote możesz wydac a polece Ci coś używanego...
witam potrzebuję porady chcę kupić używaną gitarę elektryczną i ziomek oferuje mi "tanglewood stratocaster" za 300 zł uzywaną z nowym gryfem i co mi poradzicie czy brać czy szukać cos innego ? Dodam że mam narazie mały budżet "300zł" help !