Gladiatorzy z Miasta Noży(GZMN)

Gladiatorzy Z Miasta Noży ( skrót GZMN)

83664657.gif

Wizytówka klanu (polecam obejrzeć ) .W filmie zobaczycie również rożne elementy z udziałem WIS ( Wielcy I Silni ) które jest jednością GZMN. Wielcy I Silni to nasza poprzednia nazwa klanu z innych gier MMO

Forum:

http://www.gzmn.pl/

oraz

http://www.gaming.novasociety.com/

Hymn klanu :

Nasze poprzednie godło :

godlo3.jpg

Historia GZMN:

Klan powstał w 2006 roku. Swój pierwszy udział zapoczątkowała w zwykłej grze przeglądarkowej plemiona .Następnie sukcesywnie powiększała swoje doświadczenie(zarówno w grach przeglądarkowych jak i MMO ).

W grach przeglądarkowych występowaliśmy pod nazwą :

Gladiatorzy Z Miasta Noży skrót GZMN

W grach MMO(i tego typu) pod nazwą :

Wielcy I Silni

Kariera GZMN :

Plemiona-Całkowita dominacja naszego klanu na wielu światach (top1 ). Na świecie 55 jako pierwsze plemię w historii osiągnęliśmy top 1 oraz top 2 naszą akademią. Po raz pierwszy w historii tej gry akademia wraz z główną gildią zajmowały top 1 i top 2

Margonem- Dominacja świata Telawel (top 1)

Tagoria –Świat 2

top 1

top 5 - akademia

Całkowita dominacja serwera.120 zwycięstw 0 porażek (podczas bitw klanowych )

MMO :

Last Chaos – Świetna współpraca z klanem Pandonium. Tutaj akurat krótko graliśmy –tylko top 2 .

Age Of Crusanders –.Przejęcie serwera :P Nawet walczyć nie było z kim :/

top 1 –WIS ponad 600 osób

top 2 – Horda króla –około 20 osób

top 3….kilka osób…

Mythos

WIS-główna gildia

WIS2,WIS 3 –akademia (w tym przypadku dalsza część klanu)

Top 1 – Wielcy I Silni

Top 2 – Wielcy I Silni 2

Top 4 - Wielcy I Silni 3

Eligium -Top 1. Dominacja serwera europejskiego czyli zdecydowane top 1! Z naszym klanem rywalizowały klany z wielu państw jak np. Niemcy, Francja ..

Nasz klan jako pierwszy powstał na serwerze Eligium i to dzięki fantastycznym członkom klanu oraz wspólnej organizacji. Wyobraźcie sobie, że osiągnęliśmy niesamowitą kwotę w przeciągu 2 dni od startu serwera i nie wymagałem żadnych obowiązkowych składek > to głownie inicjatywa i wsparcie członków gildii za co jestem im wdzięczny do dziś. Następnie 5 dnia Niemcy założyli swój klan i był to drugi klan na serwie a w dniu 6 powstał klan reprezentowany przez Francję . Cieszę się, że nie tylko tym samym zareklamowaliśmy swój klan ale i również kraj. Bardzo przyjemnie się grało, ale niestety Eligium upadło i skończył się tym samym kolejny etap…

Zapowiedź :

W naszym klaanie zawsze było wielu świetnych, dojrzałych ludzi. Wspólnie przeżyliśmy wiele niezapomnianych chwil , ale tak jak w życiu tak i tutaj nie wszystko trwa wiecznie. Chcieliśmy jakoś uczcić te 7 lat naszej wspólnej gry w jakiś wyjątkowy sposób. Zawsze graliśmy oddzielną ekipą w MMO i gry przeglądarkowe . Teraz postanowiliśmy się połączyć i grać pod jedną wspólną nazwą. Dlatego też, postanowiliśmy zwołać wszystkich graczy WIS i GZMN (z tych wszystkich gier) po to aby móc po raz ostatni poczuć tą cudowną atmosferę, która trwała u nas zarówno w tych złych jak i dobrych chwilach. Chcemy „zanurzyć się” w tej grze(mówiąc kolokwialnie) już do emeryturki, gdyż głęboko wierzymy, że firma która prowadzi Lineage 2 to firma profesjonalna i honorowa a upadek gry/firmy jej nie grozi.

Po raz pierwszy (z okazji zakończenia naszej kariery- gramy do emerytury ) będziemy prowadzili rekrutacje otwartą tzn wystarczy napisać tylko krótkie podanie, które pozwoli Wam przyłączyć się w nasze szeregi. Będę starał się przyjmować każdego pod warunkiem ,że każdy spełni w tym podaniu jeden podstawowy warunek, który jest dla mnie priorytetem . Także wymagania sprowadziłem do minimum tak aby każdy mógł przeżyć z nami ten ostatni czas wspólnej gry.

Kilka dni temu napisałem wiadomość do ponad 500 osób. Już odpisało około 90 osób a z nich 73 osoby już się zadeklarowały do gry w Lineage2 po stronie GZMN.

Z pewnością większość z Was dobrze już mnie zna , aczkolwiek krótko się przedstawię tym którzy jeszcze mnie nie poznali .Dzięki temu pokrótce poznacie osobowość założyciela GZMN(Gladiatorzy Z Miasta Noży) + WIS(Wielcy I Silni), co jest niezmiernie ważne .

Kilka słów o założycielu :

Marcin lat 22.Student pedagogiki resocjalizacyjnej(obecnie piszę pracę licencjacką) > planuje również podjąć studia o kierunku psychologii ponieważ moją pasją życiową jest poszerzanie wiedzy na temat : pozytywnego oddziaływania na aspekty ludzkiej psychiki.

Jeśli chodzi o świat wirtualny to: Byłem nawet moderatorem/mentorem w grze Mythos pod nickiem Nocturnuss.Obecnie jako administrator prowadzę dwa fora o bardzo poważnej tematyce …

Przechodząc do meritum sprawy:

Cele klanu GZMN:

-Dobra zabawa

-Utrzymanie w swoich szeregach tej niesamowitej atmosfery która towarzyszyła nam przez wiele lat .

-Top 1 – Interesuje nas tylko i wyłącznie dominacja serwera. Nasi gracze przez wiele lat przekonali się, że dobra zabawa idzie w parze z dużymi wyzwaniami… w końcu gramy dla ludzi a nie dla siebie ( jak w grach single player ) , więc tutaj efekty gry muszą być widoczne w postaci grupowych sukcesów.

Co oferuje GZMN…

-Brak obowiązkowych składek, datków na klaan (cenimy sobie głównie przyjaźń dla której gramy, to nie gold (kasa)jest ważna lecz ludzie z którymi się przebywa) !

-Rangi w klaanie ,które będą przyznawane jedynie za pomoc w współtworzeniu silnego i zgranego legionu GZMN. Będą przyznawane również odznaki i stanowiska

- forum www.gzmn.pl

- Wideokonferencje, chaty co ułatwi komunikacje wśród członków WIS.

- Planowane są imprezy,spotkania w realu pomiędzy członkami WIS.

- Na forum GZMN będzie również Wielki Turniej GZMN dzięki czemu każdy z członków GZMN zrelaksuje się po ciężkich dniach, a co ważne i nagrody zwycięzców nie ominą (nawet planuje za taka nagrodę zaoferować walutę z item shop ).

- Wiele profesjonalnych poradników które są opisane od A do Z

-Dojrzałych i doświadczonych ludzi (średnia wieku 24 lata )

Członkowie naszego klanu głośno mówią o tym, iż nigdy jeszcze nie grali w tak fenomenalnej atmosferze.

-Systemy taktyczne

-duża ilość osób + profesjonalizm = brak problemu z pt/CP, a jak wiemy różne eventy,dungeony wymagają pt/CP (Dzięki pt/Cp jest sens gry...).Wspólna gra z drużyną to podstawa !

Dodatkowo : duża wymiana itemów pomiędzy członkami klanu ,wsparcie w każdej chwili ,bezcenna siła podczas wojen klanów .Dlatego też nie zamierzam wprowadzać limitów dotyczących ilości osób w klanie(w Mythosie manewr się udał tak samo w Eliqium, więc i tu będzie podobnie)

- Będzie prowadzona gazeta GZMN w której będą zawarte informacje o GZMN oraz o ogólnej sytuacji na świecie(TOP gildii ,graczy, wywiady, komentarze)

- Oczywiście ts który jest obowiązkowy dla każdego szanującego się legionu. Przydatny będzie szczególnie podczas klanowych wojen, podczas których będą realizowane elementy taktyczne.

i wiele innych..

Rangi,stanowiska...

Bazując na aspekcie klanowych wojen ,utworzyłem wiele elementów taktycznych ,strategicznych.

Rangi,stanowiska,tytuły w legionie GZMN to np.:

Dowódca grupy szturmującej,wspierającej,do zadań specjalnych itd. General grupy power,heal itd*Strateg,taktyk,mentor itd

Na zakończenie:

Filarem klanu nie jest założyciel lecz członkowie klanu GZMN

W GZMN panuje demokracja .Nie jestem despotą. Każdy w legionie ma prawo głosu a na wszelkie ważniejsze decyzje będzie miał wpływ każdy z członków GZMN oddając swój głos poprzez ankietę w danej sprawie…Każdy w klanie ma takie same prawa jak pozostali członkowie klanu .Stawiamy na równość i braterstwo. Zawsze broniliśmy każdego członka GZMN .Nie miało znaczenia ,że ktoś był słabszy od reszty osób z klaanu …nie miało znaczenia czy ktoś bardziej wybija się intelektem, sprytem podczas gry …byliśmy jak Sparta i dalej nią jesteśmy…jeden za wszystkich ,wszyscy za jednego…bronimy do końca. Trzymamy się razem...

Cenimy sobie głównie przyjaźń dla której gramy, to nie gold/adena (kasa)jest ważna lecz ludzie z jakimi się przebywa. W naszym klanie nie będą zbierane datki, gdyż nie dla kasy posiadamy członków gildii .Nie mamy zamiaru robić z legionu sekty która tylko wyłudza kasę a nic od siebie nie daje.Datki będą tak zwane z dobrej woli.

Podania do klanu:

Podania będą rozpatrywane w ciągu 24h od napisania, zanim złożysz podanie załóż konto.

Jeśli jesteś zainteresowany/a przyłączeniem się do nas podanie zakładaj jako nowy temat.

Tytuł tematu : Twój nick.

Nazwa konta na forum będzie takie samo jak nazwa twojej postaci.

Wszystkie pytania są obowiązkowe i kandydat musi na nie odpowiedzieć.

Polecam poniższy schemat skopiować i uzupełnić o stosowne odpowiedzi.

Postać:

1. Imię postaci (Nickname):

2. Profesja:

3. Lvl:

4. Jak długo grasz w l2 (można podać od której kroniki) :

5. Na jakich serwerach grałeś/aś dotychczas

6. W jakich klanach grałeś(aś):

7. Poprzedni klan/ny:

8. Jak długo służyłeś/aś w poprzednim klanie:

9. Dlaczego opuściłeś/aś poprzedni/e klan/y:

10. Przeciwko komu walczyłeś/aś w poprzednim klanie:

Klan:

1:Czy deklarujesz się korzystać z komunikatora klanowego (TS3) i będziesz czytał forum?:

2. Dlaczego GZMN:

3. Stosunek do wojen, walk? ( pvp ):

Dodatkowe:

1. Jak często zjawiasz się w świecie L2?:

2. Czy posiadasz rekomendacje kogoś z klanu jak tak napisz kogo:

3. Napisz kilka słów o sobie (Imię/wiek/zainteresowania itp)

Gramy pod patronatem społeczności gamingowej NovaSociety(http://www.gaming.novasociety.com/)

Bardzo przyjemni ludzie i świetna atmosfera w klanie, a na tsie można się nieźke uśmiać.

błąd naprawiony

Chyba się skuszę o.O

Zapraszamy wszystkich chętnych na nasze forum: www.gzmn.pl lub http://www.gaming.novasociety.com/ Zapraszamy

Odświeżam temat. Ostatni tydzień oczekiwania na start polskiej wersji Lineage 2(02.04.2013r) jeżeli do tej pory nie znalazłeś jeszcze odpowiedniego klanu zapraszamy do GZMN więcej informacji otrzymacie na naszym forum(www.gzmn.pl) a później na naszym prywatnym TeamSpeak. Zapraszamy wszystkich miłośników L2 i zapraszamy do najlepszego polskiego klanu z najlepszymi graczami z różnych serwerów. W tej chwili liderami są Iskra oraz Reia

Witam wszystkich. Chciałbym poinformować że rekrutacja do klanu GZMN jest otwarta do niedzieli 21.04.2013r po czym z osób zapisanych u nas zostaną porobione CP oraz zostanie zorganizowane spotkanie na którym będzie omówione kilka aspektów naszej wspólnej gry oraz o rozwoju naszego klanu. Wszystkie osoby chętne do dołączenia zapraszamy na forum:www.gzmn.pl lub na ts3:ts3.novasociety.com. Zapraszamy serdecznie

Witam serdecznie. Chciałbym wszystkich poinformować że oficjalny start serwera odbędzie się o godzinie 15:00. Od dnia dzisiejszego nasz TS3(ts3.novasociety.com) jest obowiązkowy dla każdej osoby należącej do naszego klanu oraz dla osób które jeszcze chcą do nas dołączyć i wspólnie osiągnąć coś większego.

Osoby które chcą dołączyć do klanu GZMN zapraszam na forum(www.gzmn.pl) gdzie możecie napisać podanie które zostanie rozpatrzone w trybie natychmiastowym. Wszelkie inne informacje dotyczące klanu oraz naszego rozwoju proszę kierować na forum do iSyriusz(CL),Iskra(vCL),Fujiwar(Radny klanu),Ariu(Radny klanu). Dziękuję za uwagę i do zobaczenia w świecie Lineage 2 pozdrawiam.

Haha proszę proszę Gladiaaator wrócił ze swoją słynna gildia :-] opis gildii od paru lat ten sam niemalże... Myślałem ze twoja ambicja i chęć rekrutacji do gildii masowej wzrosła :-P a tutaj poszedłeś na łatwiznę i skopiowałeś opis...osiagnuecia gildii troszku przekolorowane ale w 75% prawdziwe. Miałem juz przyjemność rywalizować z tym panem w różnych wyżej wymienionych mmo. Powiem tak, bardzo ambitny gracz dążący do celu bez względu na cenę,lecz jego zawyżone ego psuje jego zalety. Mógłbym się wypowiedzieć o tej gildii i liderze więcej ale się wstrzymam... Witamy na mmorpg.org <3

Niestety z przykrością muszę stwierdzić że nasz lider iSyriusz musiał zrezygnować z prowadzenia klanu przez sprawy techniczne swojego komputera. Nie macie czego się obawiać klan rozwija się i jest nast na prawdę spora liczba ok 100 osób a liderem klanu została osoba doświadczona która na pewno będzie prowadzić klan tak samo ambitnie jak poprzednicy a został nim CryMore. Chciałbym także poinformować że Const Party zostały usunięte gramy wspólnie ponieważ CP to ograniczenie klanu do miana małych obozów. System CP będzie tylko odpowiadał eventon np. RB,Siege,pvp

Szkoda ze glada nie będzie... Tak czy siak powodzenia życzę:]

Gladiatorzy Z Miasta Noży ( skrót GZMN)

83664657.gif

Wizytówka klanu (polecam obejrzeć ) .W filmie zobaczycie również rożne elementy z udziałem WIS ( Wielcy I Silni ) które jest jednością GZMN. Wielcy I Silni to nasza poprzednia nazwa klanu z innych gier MMO

Forum:

http://www.gzmn.pl/

oraz

http://www.gaming.novasociety.com/

Hymn klanu :

Nasze poprzednie godło :

godlo3.jpg

Historia GZMN:

Klan powstał w 2006 roku. Swój pierwszy udział zapoczątkowała w zwykłej grze przeglądarkowej plemiona .Następnie sukcesywnie powiększała swoje doświadczenie(zarówno w grach przeglądarkowych jak i MMO ).

W grach przeglądarkowych występowaliśmy pod nazwą :

Gladiatorzy Z Miasta Noży skrót GZMN

W grach MMO(i tego typu) pod nazwą :

Wielcy I Silni

Kariera GZMN :

Plemiona-Całkowita dominacja naszego klanu na wielu światach (top1 ). Na świecie 55 jako pierwsze plemię w historii osiągnęliśmy top 1 oraz top 2 naszą akademią. Po raz pierwszy w historii tej gry akademia wraz z główną gildią zajmowały top 1 i top 2

Margonem- Dominacja świata Telawel (top 1)

Tagoria –Świat 2

top 1

top 5 - akademia

Całkowita dominacja serwera.120 zwycięstw 0 porażek (podczas bitw klanowych )

MMO :

Last Chaos – Świetna współpraca z klanem Pandonium. Tutaj akurat krótko graliśmy –tylko top 2 .

Age Of Crusanders –.Przejęcie serwera :P Nawet walczyć nie było z kim :/

top 1 –WIS ponad 600 osób

top 2 – Horda króla –około 20 osób

top 3….kilka osób…

Mythos

WIS-główna gildia

WIS2,WIS 3 –akademia (w tym przypadku dalsza część klanu)

Top 1 – Wielcy I Silni

Top 2 – Wielcy I Silni 2

Top 4 - Wielcy I Silni 3

Eligium -Top 1. Dominacja serwera europejskiego czyli zdecydowane top 1! Z naszym klanem rywalizowały klany z wielu państw jak np. Niemcy, Francja ..

Nasz klan jako pierwszy powstał na serwerze Eligium i to dzięki fantastycznym członkom klanu oraz wspólnej organizacji. Wyobraźcie sobie, że osiągnęliśmy niesamowitą kwotę w przeciągu 2 dni od startu serwera i nie wymagałem żadnych obowiązkowych składek > to głownie inicjatywa i wsparcie członków gildii za co jestem im wdzięczny do dziś. Następnie 5 dnia Niemcy założyli swój klan i był to drugi klan na serwie a w dniu 6 powstał klan reprezentowany przez Francję . Cieszę się, że nie tylko tym samym zareklamowaliśmy swój klan ale i również kraj. Bardzo przyjemnie się grało, ale niestety Eligium upadło i skończył się tym samym kolejny etap…

Zapowiedź :

W naszym klaanie zawsze było wielu świetnych, dojrzałych ludzi. Wspólnie przeżyliśmy wiele niezapomnianych chwil , ale tak jak w życiu tak i tutaj nie wszystko trwa wiecznie. Chcieliśmy jakoś uczcić te 7 lat naszej wspólnej gry w jakiś wyjątkowy sposób. Zawsze graliśmy oddzielną ekipą w MMO i gry przeglądarkowe . Teraz postanowiliśmy się połączyć i grać pod jedną wspólną nazwą. Dlatego też, postanowiliśmy zwołać wszystkich graczy WIS i GZMN (z tych wszystkich gier) po to aby móc po raz ostatni poczuć tą cudowną atmosferę, która trwała u nas zarówno w tych złych jak i dobrych chwilach. Chcemy „zanurzyć się” w tej grze(mówiąc kolokwialnie) już do emeryturki, gdyż głęboko wierzymy, że firma która prowadzi Lineage 2 to firma profesjonalna i honorowa a upadek gry/firmy jej nie grozi.

Po raz pierwszy (z okazji zakończenia naszej kariery- gramy do emerytury ) będziemy prowadzili rekrutacje otwartą tzn wystarczy napisać tylko krótkie podanie, które pozwoli Wam przyłączyć się w nasze szeregi. Będę starał się przyjmować każdego pod warunkiem ,że każdy spełni w tym podaniu jeden podstawowy warunek, który jest dla mnie priorytetem . Także wymagania sprowadziłem do minimum tak aby każdy mógł przeżyć z nami ten ostatni czas wspólnej gry.

Kilka dni temu napisałem wiadomość do ponad 500 osób. Już odpisało około 90 osób a z nich 73 osoby już się zadeklarowały do gry w Lineage2 po stronie GZMN.

Z pewnością większość z Was dobrze już mnie zna , aczkolwiek krótko się przedstawię tym którzy jeszcze mnie nie poznali .Dzięki temu pokrótce poznacie osobowość założyciela GZMN(Gladiatorzy Z Miasta Noży) + WIS(Wielcy I Silni), co jest niezmiernie ważne .

Kilka słów o założycielu :

Marcin lat 22.Student pedagogiki resocjalizacyjnej(obecnie piszę pracę licencjacką) > planuje również podjąć studia o kierunku psychologii ponieważ moją pasją życiową jest poszerzanie wiedzy na temat : pozytywnego oddziaływania na aspekty ludzkiej psychiki.

Jeśli chodzi o świat wirtualny to: Byłem nawet moderatorem/mentorem w grze Mythos pod nickiem Nocturnuss.Obecnie jako administrator prowadzę dwa fora o bardzo poważnej tematyce …

Przechodząc do meritum sprawy:

Cele klanu GZMN:

-Dobra zabawa

-Utrzymanie w swoich szeregach tej niesamowitej atmosfery która towarzyszyła nam przez wiele lat .

-Top 1 – Interesuje nas tylko i wyłącznie dominacja serwera. Nasi gracze przez wiele lat przekonali się, że dobra zabawa idzie w parze z dużymi wyzwaniami… w końcu gramy dla ludzi a nie dla siebie ( jak w grach single player ) , więc tutaj efekty gry muszą być widoczne w postaci grupowych sukcesów.

Co oferuje GZMN…

-Brak obowiązkowych składek, datków na klaan (cenimy sobie głównie przyjaźń dla której gramy, to nie gold (kasa)jest ważna lecz ludzie z którymi się przebywa) !

-Rangi w klaanie ,które będą przyznawane jedynie za pomoc w współtworzeniu silnego i zgranego legionu GZMN. Będą przyznawane również odznaki i stanowiska

- forum www.gzmn.pl

- Wideokonferencje, chaty co ułatwi komunikacje wśród członków WIS.

- Planowane są imprezy,spotkania w realu pomiędzy członkami WIS.

- Na forum GZMN będzie również Wielki Turniej GZMN dzięki czemu każdy z członków GZMN zrelaksuje się po ciężkich dniach, a co ważne i nagrody zwycięzców nie ominą (nawet planuje za taka nagrodę zaoferować walutę z item shop ).

- Wiele profesjonalnych poradników które są opisane od A do Z

-Dojrzałych i doświadczonych ludzi (średnia wieku 24 lata )

Członkowie naszego klanu głośno mówią o tym, iż nigdy jeszcze nie grali w tak fenomenalnej atmosferze.

-Systemy taktyczne

-duża ilość osób + profesjonalizm = brak problemu z pt/CP, a jak wiemy różne eventy,dungeony wymagają pt/CP (Dzięki pt/Cp jest sens gry...).Wspólna gra z drużyną to podstawa !

Dodatkowo : duża wymiana itemów pomiędzy członkami klanu ,wsparcie w każdej chwili ,bezcenna siła podczas wojen klanów .Dlatego też nie zamierzam wprowadzać limitów dotyczących ilości osób w klanie(w Mythosie manewr się udał tak samo w Eliqium, więc i tu będzie podobnie)

- Będzie prowadzona gazeta GZMN w której będą zawarte informacje o GZMN oraz o ogólnej sytuacji na świecie(TOP gildii ,graczy, wywiady, komentarze)

- Oczywiście ts który jest obowiązkowy dla każdego szanującego się legionu. Przydatny będzie szczególnie podczas klanowych wojen, podczas których będą realizowane elementy taktyczne.

i wiele innych..

Rangi,stanowiska...

Bazując na aspekcie klanowych wojen ,utworzyłem wiele elementów taktycznych ,strategicznych.

Rangi,stanowiska,tytuły w legionie GZMN to np.:

Dowódca grupy szturmującej,wspierającej,do zadań specjalnych itd. General grupy power,heal itd*Strateg,taktyk,mentor itd

Na zakończenie:

Filarem klanu nie jest założyciel lecz członkowie klanu GZMN

W GZMN panuje demokracja .Nie jestem despotą. Każdy w legionie ma prawo głosu a na wszelkie ważniejsze decyzje będzie miał wpływ każdy z członków GZMN oddając swój głos poprzez ankietę w danej sprawie…Każdy w klanie ma takie same prawa jak pozostali członkowie klanu .Stawiamy na równość i braterstwo. Zawsze broniliśmy każdego członka GZMN .Nie miało znaczenia ,że ktoś był słabszy od reszty osób z klaanu …nie miało znaczenia czy ktoś bardziej wybija się intelektem, sprytem podczas gry …byliśmy jak Sparta i dalej nią jesteśmy…jeden za wszystkich ,wszyscy za jednego…bronimy do końca. Trzymamy się razem...

Cenimy sobie głównie przyjaźń dla której gramy, to nie gold/adena (kasa)jest ważna lecz ludzie z jakimi się przebywa. W naszym klanie nie będą zbierane datki, gdyż nie dla kasy posiadamy członków gildii .Nie mamy zamiaru robić z legionu sekty która tylko wyłudza kasę a nic od siebie nie daje.Datki będą tak zwane z dobrej woli.

Podania do klanu:

Podania będą rozpatrywane w ciągu 24h od napisania, zanim złożysz podanie załóż konto.

Jeśli jesteś zainteresowany/a przyłączeniem się do nas podanie zakładaj jako nowy temat.

Tytuł tematu : Twój nick.

Nazwa konta na forum będzie takie samo jak nazwa twojej postaci.

Wszystkie pytania są obowiązkowe i kandydat musi na nie odpowiedzieć.

Polecam poniższy schemat skopiować i uzupełnić o stosowne odpowiedzi.

Postać:

1. Imię postaci (Nickname):

2. Profesja:

3. Lvl:

4. Jak długo grasz w l2 (można podać od której kroniki) :

5. Na jakich serwerach grałeś/aś dotychczas

6. W jakich klanach grałeś(aś):

7. Poprzedni klan/ny:

8. Jak długo służyłeś/aś w poprzednim klanie:

9. Dlaczego opuściłeś/aś poprzedni/e klan/y:

10. Przeciwko komu walczyłeś/aś w poprzednim klanie:

Klan:

1:Czy deklarujesz się korzystać z komunikatora klanowego (TS3) i będziesz czytał forum?:

2. Dlaczego GZMN:

3. Stosunek do wojen, walk? ( pvp ):

Dodatkowe:

1. Jak często zjawiasz się w świecie L2?:

2. Czy posiadasz rekomendacje kogoś z klanu jak tak napisz kogo:

3. Napisz kilka słów o sobie (Imię/wiek/zainteresowania itp)

Gramy pod patronatem społeczności gamingowej NovaSociety(http://www.gaming.novasociety.com/)