GLADIATUS jest to gra przez przegladarke www jest to gra w klimacie gladiatorow.
Jezeli ktos ma ochote to wchodzcie www.dawnmu.fora.pl
GLADIATUS jest to gra przez przegladarke www jest to gra w klimacie gladiatorow.
Coś się napisał...
no ale za to podalem dobry klan ktory jest na 358 miejscu w rankingu to dobrze jak na 900 jak chcesz to wchodz na klan jakbys mnial dobre itemki i honor
358 na 900? Wybacz, ale to dość kiepski wynik. Ba, 100 na 900 to zły wynik. I jeszcze ten tekst "wchodź jakbyś miał dobre itemki". No nie jest, to zbyt dobry sposób werbowania użytkowników. Nie chcę nikogo urażać, mówię to co myślę.
to chodzi o to ze jak ktos ma dobry set zeby slabych nie bylo przyjmuje od 4 000 p honoru
jak ktos chce to zapraszam na forum www.dawnmu.fora.pl narazie jest w budowe ale mozna wchodzic
no i co ze podales klan jak nawet niepodales na jakim serverza ja np jestem na serv 10 a moj klan ma 98 miejsce no i poco to komu?
W opisie tematu pisze "Wszystko co mozesz wiedziec o gladiatusie"
a w temacie jest napisane "GLADIATUS jest to gra przez przegladarke www jest to gra w klimacie gladiatorow." zesz sie rozpisal
Ja mogę ocenić ta grę na 4/10 kompletny złom są o wiele lepsze gry od tej gry. W tej grze graja same nOObki i nic więcej.
//R3m4ke
Radzę zajrzeć do słownika ortograficznego... Poza tym nie odświeżaj !
Ja tam jestem w gig=ldii która jest...
uwaga...
50 jak na razie
Tak wiem! archeolog (patrz Sygnatura!=P
Mam na sprzedasz /wymiane czas poświecony w GLADIATUSIE na utworzenie konta w gladiatusie 105 lvl (we wszystkim w top 50 i wyżej) wysokie staty super sprzety najemnicy pokonujacy najwieksze bossy oraz postac byla w 1 gildi w Polsce i moze byc dalej oraz 3 na świecie
Waidomości na priv prosze