Glidia Birodalom C9

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów

Glidia Birodalom (nazwa glidii wstępna - odbędzie się głosowanie) szuka aktywnych graczy. Chcesz wstąpić do Glidii? Nic prostrzego, wystarczy wypełnić hmm "formularz rekrutacyjny" + rozmowa gg/ts3 i jesteś przyjęty.

- Nick:

- Imię:

- Klasa / Subklasa:

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3 (tutaj wypełniamy ON/OFF)

- Kontakt: (GG / XFIRE / STEAM / SKYPE)

- Czy grałeś w CBT? (LVL/KLASA/SUBKLASA)

Żeby nie było, zacznę od siebie, abyśmy mogli się lepiej poznać:

- Nick; Volerix

- Imię: Jerzy

- Klasa / Subklasa: Hunter/Ranger

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3: ON/ON/ON

- Kontakt: (GG: 1126959 / XFIRE: s31f3r / STEAM: hayden230490 / SKYPE: volerix90)

- Czy grałeś w CBT? (50 lvl / Hunter / Ranger)

Oczywiście, co to byłaby za glidia, która nie posiadałaby żadnego komunikatora głosowego (30 slotów, będzie dużo graczy, sloty się dokupi) więc:

------------------------------------------------ TeamSpeak 3 ------------------------------------------------

188.165.154.162:6310

10 osób od nas z ts'a, startuje o 4.00 rano z grą, 2 miejsca wolne do party (3x team party). Przyjdź na TS o 4.00 rano, a nie pożałujesz :)

Jesteś zainteresowany? Szukasz nowych przyjaciół, z którymi spędzisz mnóstwo czasu, na nauce w nową grę, chcesz odkryć wszelkie tajniki gry? Wystarczy, że będziesz osobą, miłą, kulturalną i lojalną wobec naszych graczy i glidii.

------------------------------------------------ Lista Graczy ------------------------------------------------

1. Volerix (Leader)

2. Obcy31(HV-Leader)

3. Negatyw(HV-Leader) (Paranormal - pierwszy polak na CBT 50 lvl, przede mna i obcym:)

4. Shakzjeh

5. Koron

6. BlackSkull

7. Sekirei

8. Noroxer

9. EvO.ExT

10. Gorgi

11. Prometheus

12. Zielonek

13. IrMMzY

14. matiK

15. Asmorod

16. Averdon

17 Blitzkrieg

Leader - Lider

HV-Leader = Head Vice Leader (Głowny Zastępca Lidera)

V Leader = Vice Leader (Zastępca/Zastępcy Lidera)

Oczywiście, nie jestem w stanie samemu,aby prowadzić glidię, nawet z moim serdecznym przyjacielem (Obcy31) dlatego będa wybrani w glidii 4 Vice Leaderów, aby pomogli rozbudowywać glidię, aby stworzyć, jedną z najlepszych/najlepszą POLSKĄ glidię na serwerze w C9.

Kontakt w sprawie glidii

- Komentarz

- GG/XF/STEAM/SKYPE

- TS3

Ostatnia Aktualizacja: 2012-06-27 23:55

- Imię:Dawid

- Klasa / Subklasa:Hunter/Assasin

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3

- Kontakt:Skype:a.g.swobodni

- Czy grałeś w CBT? :Nie grałem,ale jestem pewien że szybko ogarne

- Imię: Jacek

- Klasa / Subklasa: Shaman/Fighter Elem/BM

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3 (tutaj wypełniamy ON/OFF) ON/ON/ON

- Kontakt: (GG / XFIRE / STEAM / SKYPE) gg: 8692380 / Steam: evo10211021 / skype: evo1021

- Czy grałeś w CBT? (LVL/KLASA/SUBKLASA) Tak. 50 / Fighter / BM

-Imię:Michał

-Klasa/Subklasa:Shaman/Taoist

-Słuchawki / Mikrofon / Ts3 ON/ON/ON

-Kontakt:gg:13092409

-Czy grales w CBT?: NIE

- Nick:

- Imię: Damian

- Klasa / Subklasa: Fighter/Blade Master

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3 (ON/ON/On)

- Kontakt: (GG / XFIRE / STEAM / SKYPE)

- Czy grałeś w CBT? TAK

lvl: 50 nick: Paranormal Klasa: Assasin

lvl: 50 nick: NooNe Klasa: Blade Master

lvl: 50 nick: Adamantium Klasa: Taoist

Okey na chwile obecna jest 13 osób, w tym Ja, Obcy i Paranormal którzy wbili pierwsi 50 lvle w fazie CBT:) Paranormal od razu jest mianowany na Vice Leadera :). ZAPRASZAMY ZAPRASZAMY NA TS :) :)

REFRESH!

Boże świety... jezeli jestes tym Volerixem z którym grałem dzisiaj w lola to sobie daruj te gildie naprawde nie warto z takim gościem...

@down

nie no zadko sie spotyka takie nicki i takich 'graczy' jak ten w lolu dlatego napisałem ale skoro to nie Ty to szczerze przepraszam i pozdrawiam ;)

Boże świety... jezeli jestes tym Volerixem z którym grałem dzisiaj w lola to sobie daruj te gildie naprawde nie warto z takim gościem...

Widać, że jakieś dziecko ściągneło ode mnie nick, nie grałem, nie gram i nigdy nie będę grał w Lol'a. Ten nick posiadam od bodajże 8 lat, wiem tylko jedno, że jakiś gość ode mnie ściągnał nick z Metin2, gdy zostałem Archlordem ^^. Majzel, na przyszłość, lepiej spytaj na gg niż pisz takie głupoty w komentarzu, ok? Będę wdzięczny :)

Nie lepiej na poczatku stworzyc jedna, ale konkretna gildie na forum, zamiast tworzyc juz podzialy ? Volerix jesli chcesz byc liderem to w czym problem, zrobimy glosowanie i wtedy wybierzemy :)

Wejdz na Teamspeaka

Po pierwsze co to za gildia? Coś o sobie? Przede wszystkim o doświadczeniu leader'a i głównych członków/oficerów?

"Negatyw (Paranormal - pierwszy polak na CBT 50 lvl, przede mna i obcym:)"

Ciekawe z kąd macie te dane, że pierwszy :)

Skąd mamy te dane? Skoro graliśmy na CBT to chyba wiemy kto pierwszy wbił lvl? Prawda? Zresztą Polacy widzieli i shoutowali i gratulowali z tym:) Pierwszy był jakiś typ z zagranicy Argail, potem jako pierwszy polak Paranormal, a 5h potem ja i Obcy31 wbiliśmy rownocześnie 50 lvl :). IceShield, nie obraź się, ale wolę zrobić glidię i mianować pod to 5-6 osób liderami, aby stworzyć porządną glidię, nad którą jedna osoba nie ma możliwości zapanować. Zresztą, założyłeś tylko temat, doświadczenia bodajże masz 0 w c9, a jak masz to nawet nie o twoim nicku nie słyszałem. Nie mam zamiaru robić głosowań pod liderów, ja tylko ogłosiłem reklamę Birodalom, nic więcej. Chcesz zbieraj ludzi z Forum, ja zbiorę z gry, wystarczy, że ja i Paranormal napiszemy pare shoutów w C9 i większość starych +40lvl dojdzie do nas, bo nas znają ze wspólnej gry i rywalizacji. Pozdrawiam

- Nick:

- Imię: Alex.

- Klasa / Subklasa: Assasin albo Ranger

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3 (tutaj wypełniamy ON/OFF) ...

- Kontakt: (GG / XFIRE / STEAM / SKYPE) 13240490 GG

- Czy grałeś w CBT? (LVL/KLASA/SUBKLASA) Graałem, 40/Hunter/Ranger. Pozdro

Volerix - True :P

Fajnie by było stworzyć gildię taką jak na przedostatnich CBT. Było paru fajnych typa z którymi można pograć jak i paru nolife'ów. W dobrej gildii można grać, do zobaczenia w grze ;)

- Nick:

- Imię: Bartek

- Klasa / Subklasa: Shaman / Ilusionist

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3 (tutaj wypełniamy ON/OFF) ON

- Kontakt: (GG / XFIRE / STEAM / SKYPE) GG:12865625 Skype:bartekx95

- Czy grałeś w CBT? (LVL/KLASA/SUBKLASA) Tak, 30+ Shaman Ilusionist

- Nick: PoLo/PoLoJazda

- Imię:Szymon

- Klasa / Subklasa:Hunter/Assasin albo Ranger albo Scout

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3 (tutaj wypełniamy ON/OFF) <<<<

- Kontakt: (GG / XFIRE / STEAM / SKYPE) SKYPE PoLo/XFIRE PoLoNieMaLipy

- Czy grałeś w CBT? (LVL/KLASA/SUBKLASA) <<<< NIE

Nawet zeby to jakos mnie nie przekonuja liderzy, zastepcy, zastepcy zastepcow majac jedynie doswiadczenie z wbicia 50 lvl to nic nie wrozy w " prowadzeniu" gildi.

Nawet zeby to jakos mnie nie przekonuja liderzy, zastepcy, zastepcy zastepcow majac jedynie doswiadczenie z wbicia 50 lvl to nic nie wrozy w " prowadzeniu" gildi.

Możliwe, że ciebie nie przekonują, szczerze? Nie obchodzi mnie to co o tym myślisz, ważne, że pomysł wypalił. Od 4 rano 30 osób na tsie, Rage jako jedyna glidia na serwerze ma 50/50 (sami polacy) i lvl3 glidii (za 1-2h lvl 4). Mówisz o doświadczeniu w c9, 50 lvl to nic nie znaczy? A jak mieliśmy nabyć doświadczenie, skoro CBT była tylko przez miesiąc? Mam doświadczenie w Archlorda (3letnie prowadzenie glidii - top3 serwer). Jakoś dałem radę tam, to dam radę tu. Zanim cokolwiek napiszesz, to pomyśl dwa razy nad tym, bo to już jest upierdliwe, że jakiś SławekPL będzie mi tu pisał o braku doświadczenia itd itp. A ciebie to raczej nie kojarze z c9, pewnie nowy, wbijesz 20 lvl i stwierdzisz "za trudne" i dziękuję, bo łatwiejszy Metin2 lub Allods, bo w pełni spolsczone ...

- Nick: Ponczi

- Imię: Jakub

- Klasa / Subklasa: Hunter/Assassin

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3: wszystko jest

- Kontakt: ( GG: 4709611 / XFIRE: kubas35 / STEAM: Scubi13 )

- Czy grałeś w CBT? - niestety nie

- Nick: Alernak lub Omni

- Imię: Kuba

- Klasa / Subklasa: Hunter i Witchblade / chyba Assassin, a Witchblade jeszcze nie wiem

- Słuchawki / Mikrofon / Ts3 (tutaj wypełniamy ON/OFF) ON ON ON

- Kontakt: (GG / XFIRE / STEAM / SKYPE) GG: 28844293, Skype: alchemik121

- Czy grałeś w CBT? (LVL/KLASA/SUBKLASA) Nie