Glidia Immoderata Viae

Witam

Glidia Immoderata Viae (nazwa łac. "Niepokonani Podróżnicy") jest nową glidią w C9. Jako, że posiadam dosyć spore doświadczenie w prowadzeniu glidii i chciałbym uczcić swój powrót do gry po 6 miesięcznej przerwie, postanowiłem stworzyć od nowa glidię, taką, jaką stworzyłem glidię "Rage". Większość starych znajomych skończyła z grą, lecz ci, co wciąż grają, są topowymi graczami w C9 :).

Jesteś zainteresowany, aby dojść do nas? Jesteś na tyle osobą miłą, kulturalną, uczynną i masz poczucie humoru? Nic prostrzego, wystarczy, że napiszesz do mnie na gg: 1126959 , ewentualnie w grze /w Panvex , lub wejdziesz do nas na TeamSpeak3: 178.217.191.254:6310 pw: viae

Co oczekujemy od przyszłych kandydatów?

- Aktywność (min. 2h dziennie)

- Poprawna polszczyzna (nie szukamy ludzi, którzy piszą "kórwa czy Ieży (miało być moje imię Jerzy).

- TeamSpeak 3 (słuchawki + mikrofon)

- Od 1 lvl'a rekrutacja

- Min. 18 lat

- Bezinteresowność (wydropisz coś, to przekaż członkowi glidii, który to potrzebuję, lepsze to, niż sprzedać)

- Poczucie humoru (W Y M A G A N E)

Spełniasz te warunki? Chcesz tworzyć historię w C9 z ludźmi, którzy traktują grę 4fun i lubią PVP. Śmiało !!! Zapraszamy :)

GG: 1126959

/w Panvex

TS3: 178.217.191.254:6310 pw: viae

Na chwilę obecną, glidia niestety, nic nie ma do zaoferowania, lecz jeśli przybędzie parę sumiennych osób, aby coś zrobić, to można to szybko zmienić na idealną glidię.

Pozdrawiam :)

p.s. Jeśli są tu stare osoby z Glidii Rage, które skończyły z grą, a chciałyby od nowa grać, prosiłbym o kontakt w tej sprawie takich graczy jak Matik Reicik itd itp :)