Witam
Glidia Immoderata Viae (nazwa łac. "Niepokonani Podróżnicy") jest nową glidią w C9. Jako, że posiadam dosyć spore doświadczenie w prowadzeniu glidii i chciałbym uczcić swój powrót do gry po 6 miesięcznej przerwie, postanowiłem stworzyć od nowa glidię, taką, jaką stworzyłem glidię "Rage". Większość starych znajomych skończyła z grą, lecz ci, co wciąż grają, są topowymi graczami w C9 .
Jesteś zainteresowany, aby dojść do nas? Jesteś na tyle osobą miłą, kulturalną, uczynną i masz poczucie humoru? Nic prostrzego, wystarczy, że napiszesz do mnie na gg: 1126959 , ewentualnie w grze /w Panvex , lub wejdziesz do nas na TeamSpeak3: 178.217.191.254:6310 pw: viae
Co oczekujemy od przyszłych kandydatów?
- Aktywność (min. 2h dziennie)
- Poprawna polszczyzna (nie szukamy ludzi, którzy piszą "kórwa czy Ieży (miało być moje imię Jerzy).
- TeamSpeak 3 (słuchawki + mikrofon)
- Od 1 lvl'a rekrutacja
- Min. 18 lat
- Bezinteresowność (wydropisz coś, to przekaż członkowi glidii, który to potrzebuję, lepsze to, niż sprzedać)
- Poczucie humoru (W Y M A G A N E)
Spełniasz te warunki? Chcesz tworzyć historię w C9 z ludźmi, którzy traktują grę 4fun i lubią PVP. Śmiało !!! Zapraszamy
GG: 1126959
/w Panvex
TS3: 178.217.191.254:6310 pw: viae
Na chwilę obecną, glidia niestety, nic nie ma do zaoferowania, lecz jeśli przybędzie parę sumiennych osób, aby coś zrobić, to można to szybko zmienić na idealną glidię.
Pozdrawiam
p.s. Jeśli są tu stare osoby z Glidii Rage, które skończyły z grą, a chciałyby od nowa grać, prosiłbym o kontakt w tej sprawie takich graczy jak Matik Reicik itd itp