Kto z was zagra ?
Ja na 100%
Ale nie wiem ile to waży
więc , ten kto gra , niech da mi wagę. ;D
Kto z was zagra ?
Ja na 100%
Ale nie wiem ile to waży
więc , ten kto gra , niech da mi wagę. ;D
ja mam takie pytanie na ile jest free trial i czy opłaca się na nim grać chodzi mi oto czy ja dzisiaj np zacznę grać na free trialu to uda mi się pograć do otwarcia serverów free to play
ja oczywiście będę grał na free to play
i jeszcze coś jaka klasą najlepiej grać assualt, recon, medic, robotics
ja mam takie pytanie na ile jest free trial i czy opłaca się na nim grać chodzi mi oto czy ja dzisiaj np zacznę grać na free trialu to uda mi się pograć do otwarcia serverów free to playja oczywiście będę grał na free to playi jeszcze coś jaka klasą najlepiej grać assualt, recon, medic, robotics
Trial nie jest na czas tylko do 15 lvla ( tak bylo jak ja go miałem)
Klase sam se wybierz, według własnych upodobań ja osobiscie polecam Recon:)
Kto z was zagra ?Ja na 100%Ale nie wiem ile to ważywięc , ten kto gra , niech da mi wagę. ;D
Waga, jak kupiłem to 11gb
to mam pytanie kto pogra zemną w free triala wytłumaczyliściemi oco chodzi w grze co byście powiedzieli
Będzie wszystko za darmo , tylko że , 2 zbroje i 1 mapa będzie za 19.90 więc nie opłaca się wydawać tylko grać za free...
Ja tam kupiłem na steamie jak była promocja i przynajmniej będe miał teraz status elit
no to masz szczęście ja chciałem kupić ale za puźno się skapłem i było po promocji teraz kosztuje więcej niż 20 euro ale mam pytanie opłaca sie grać teraz na free trialu
Jeśli weźmiesz trail możesz nabić max. 15 poziomów przed startem F2P, warto/nie warto to zależy włącznie od tego czy ci się chce. jak poczekasz na jedno wyjdzie, tyle tylko że po wyjściu patha level cap dla twojej postaci wzrośnie do maxa czyli 50.
no właśnie będę już wiedział co i jak a wie ktos czy będzie wipe między stara wersją a nową???
Ja zagram, bo napaliłem się na nią już ok. rok temu, a waga z tego co wiem to ok. 15 gb.
o 15 gb to dosyć dużo mogę dopiero jutro zagrać
Kiedy startuje F2P? ^^
Kiedy startuje F2P? ^^
wiadomo że w kwietniu ale daty jeszcze niema
Podziekowal,czekam niecierpliwie iz wykonczylem juz triala XD
mam do ciebie pytanie jak się tam wija lvl
Questy + roznorakie PVP i zabijanie mobow czyli PVE wszystko pieknie ;D
ale chodziło mi czy exp leci szybko czy wolno
W Trialu jak robisz questy to lajtowo jak dorzucisz PVP to masz wiecej zabawy i exp tez rowno wchodzi xD
spoko to gra wymarzona dla mię na pewno będę grał a najbardziej podoba mi się połączenie takiego jakby fpsa z rpg w końcu będzie coś bez roomów
wipe nie będzie a instalka wazy około 11 giga