Global Agenda bez abonamentu

Witam. Global Agenda jest juz bez abonamentu, z czego sie ciesze bo gra jest warta uwagi. Jedynie placimy za samo kupno gry, tak jak w GUILD WARS.

tylko nie wiem jeszcze gdzie mozna kupic ta gre Global Agenda bo na internetowych sklepach ciezko dostac

Edit: sorry pomylilem działy miallo byc w innnym. Proszę o przeniesienie

Przez steam możesz

ale czy tylko przez steam?? bo nie mam karty kredytowej i nie zabardzo ogarniam jak kupywac przez neta poza polska

Keya można gdzieś kupić na polskiej stronce, chyba na www.keye.pl (jednak tam nie, ale i tak dobra strona) i moze na allegro

No teoretycznie mozna grac za darmo ale polecam sie najpierw zorientowac w temacie kont premium XD

Tak tylko przez steam, jako że GA gra się tylko przez steama. Gram od Bety w GA i jest ok, a teraz jak ogłosili że cały content będzie za darmo bez miesięcznych opłat to daje dodatkowe plusy.

PS: W dziale bazar sprzedaje owe konto do GA.

@up broda: Nie ma już kont premium, zostało to zniesione.

no tylko ze ja nie moge kupic na steamie bo nie mam karty platniczej, po za tym jest zagraniczna strona i nie wiem jak sie to odbywa... :(

Niema nadziej?? bo giera mnie tak podjarala ze huhu...

Witam. Global Agenda jest juz bez abonamentu, z czego sie ciesze bo gra jest warta uwagi. Jedynie placimy za samo kupno gry, tak jak w GUILD WARS.

tylko nie wiem jeszcze gdzie mozna kupic ta gre Global Agenda bo na internetowych sklepach ciezko dostac

Edit: sorry pomylilem działy miallo byc w innnym. Proszę o przeniesienie