Global Agenda

Jaka postać jest najlepsza do misji PvE

Wolę być atakującym, ale jak trzeba i obronić drużynę.

Medyk odpada bo ma mały dmg, rozmyślam nad reconem super się nim gra ale w zawarciu jesteś martwy.

Assalut jest także OK ale nie ogarniam ciężkich broni, wyrzutni, maszynowych.

Robot jak trzeba dobrze atakuje działko+ jego broń, ale go też nie ogarniam

Skoro nic nie ogarniasz to solo na pewno nie ogarniesz tej gry, a co do klanu też nie masz na co liczyć bo nieogarów nie biorą. Lepiej mieć 10 ogarniętych w tej grze niż 80 nieogarniętych.

A tak, żeby nie było offtopu. Zainteresowałem się, tą grą, ale gdzieś przeczytałem, że darmowe konto ma ograniczenia. I teraz moje pytanie, czy trzeba płacić za grę, aby się trochę pobawić ?. Czy jest konto premium, czy coś takiego ?, i czy gra jest buy,pay and win ?.

Czym bardziej zgrana grupa, tym lepiej. Wiadomo, czym więcej osób to potem robi się bałagan. Trenuj, ćwicz, może ktoś cię w końcu zauważy :).

ja osobiscie gralem medykiem i wcale nie mialem takiego malego dmg bo przewazaly u mnie trucizny

UP : poniekad jest pay to win ale jak masz ogarniete party to sie tego nie zauważa

Czyli co recon? a jak on się sprawdza na 50lvl z snajperką, dam rade żołnierza zabić czy tylko z mieczy?

Snajperki w tej grze mają jedną, poważną wadę - otóż pocisk musi dolecieć do przeciwnika, co czasem trwa nawet sekundę. Tak więc jak ci ktoś sp***rza, to weź teraz się zastanawiaj, w jakiej odległości trzeba od niego strzelić, by pocisk zdążył dolecieć. Debilizm w czystej postaci jak dla mnie. ( no chyba że wydali patch naprawiajacy to ostatnimi czasy). Ja wszystkimi klasami tak 20 level może wbiłem, i najprzyjemniej się pykało tym kolesiem z wyrzutnią rakiet, Assault czy tam soldier. Spory DMG i sporo HP. A grze masz premium na stałe (chyba 6 dych) i jakieś Boosty które kupujesz na miesiąc i to wszystko, IS'a nie ma. Premiumka daje za zadania jakieś dodatkowe itemy (które zdobywają się samo kilka leveli później) i nieco więcej kasiorki, a Boost tak samo + nieco więcej expa i kasy, ale to są drobne liczby, więc można grać bez tego. Aczkolwiek Premium można sobie zakupić, odblokowuje on chyba jeden tryb PvP czy PvE. Tak czy siak warto grać, bo i to bardzo dobra gra, i do tego gra całkiem sporo osób (w początkowych lokacjach niemal cały czas kogoś spotykać, a znalezienie party to kwestia sekund).

Snajperki w tej grze mają jedną, poważną wadę - otóż pocisk musi dolecieć do przeciwnika, co czasem trwa nawet sekundę.

To się nazywa fizyka i jeśli gra w tych czasach tego nie ma, to po prostu wyszła za późno. :)

Ja swoją przygodę z GA miałem właśnie ze sniperem. Dlaczego przestałem grać? Ponieważ zapowiedzieli GA2. Od tego czasu GA dostał trochę po d*pie z supportem. Gdy wyjdzie GA2 myślę, że w ogóle pierwsza część zostanie zaniechana, a to już chyba mija się z celem grania jeśli support leży.

To się nazywa fizyka i jeśli gra w tych czasach tego nie ma, to po prostu wyszła za późno.

Nie wierzę ci, że graleś sniperem, i to napisałeś. Gołym okiem można zobaczyć, jak ten pocisk leci, chyba w realu czegoś takiego nie ma?

Albo jak się człowiek ustawił zbyt daleko od celu, to pocisk hicił za 1 :D

Mała propozycja do przetestowania w prawdziwym świecie. Traf kogoś w ucho i czekaj aż umrze. :)

Mała propozycja do przetestowania w prawdziwym świecie. Traf kogoś w ucho i czekaj aż umrze.

WTF? xD O co ci chodzi? Człowieku, w tej grze wystrzeliwujesz pocisk, przeładowujesz i wystrzelasz drugi zanim ten pierwszy doleci do przeciwnika xD Snajperki chyba są od tego, by eliminować wrogów z bardzo dalekiego dystansu, ale HiRez'owi chyba się coś pomyliło w tym aspekcie.

To, żeby nie być w tyle jak wyjdzie 2, to z chęcią sprawdzę bo szukam dobrego MMO-FPS ;).

Snajper koxi na pustyni :)

Assalut na PvP

Lekarz- bez komentarza

Robot- po kiego on tu jest??

Snajper koxi na pustyni Assalut na PvPLekarz- bez komentarzaRobot- po kiego on tu jest??

Raczej recon na zasięg,

assault na trochę bliżej,

medic do leczenia,

a robotics do rozstawiania działek w kluczowych miejscach, to taki inżynier. :)

Do wyboru do koloru, nie mówcie mi że nigdzie tak nie ma.

Są to odzwierciedlenia odpowiednio assassin, warrior, healer i summoner.

Co do gry, moim zdaniem fajna, sprawuje się bardziej w trybie co-op. Gdy jest wszystko zorganizowane i dopięte na ostatni guzik, na prawdę super frajda.

recon (A) jak pierdolnie to nie widać skąd

assalut (w) podejdzie bardzo blisko szybko dednie ale bez supportu leży

medic (h) jest to taki dodatek do żołnierza

robotic (s) średnie hp, średni dmg, postać średnia ale ma zdolności budowania.

Dziękuje nie piszcie już wiem że najlepzy dla mnie recon

gra ktos jeszcze w agende akurat szukam ekipy pisac gg lub ts3 4-game.pl 7 haslo polska

Można temat zmknąć, bo zaraz będzie pełno nie chcianych wiadomości.

proszę zamknijcie teamt~, bo atakują off-topicami

Na prośbę autora zamykam.

Jaka postać jest najlepsza do misji PvE

Wolę być atakującym, ale jak trzeba i obronić drużynę.

Medyk odpada bo ma mały dmg, rozmyślam nad reconem super się nim gra ale w zawarciu jesteś martwy.

Assalut jest także OK ale nie ogarniam ciężkich broni, wyrzutni, maszynowych.

Robot jak trzeba dobrze atakuje działko+ jego broń, ale go też nie ogarniam