Panowie wcale nie jest tak zle na tym serwie, a po drugie Ja i 3 osoby z tego forum juz tam gramy i skillujemy. Takze jest juz mila atmosfera:)
Global Tibia Kyra
Jak by bylo wiecej osob na bardziej zaludniony serv, to czemu nie. Narazie na tym pogram, non-pvp oczywiscie odpada.
Z zaludnionych PVP mogę polecic Pythera z tego co mi wiadomo gra tam 800 online więc jest spora różnica,ewentualnie jeśli nie chcecie pogram z wami tylko czy macie jakiegoś ts,vt,skype? aby rozmawiać?
Ja bym polecił grac na Refugi mam zamiar kupować pacc można by było gildie założyć potem wary z jakimiś nobami albo jak coś to na inferna
Jak coś nick na Refugi Aman Stonefist 70 Knight
No ja na refugi mogę pyknąć i zapomniałem dodać nie wyobrażam sobie grać bez pacca także mam nadzieję że każdy ma 40 zl zł na start:)
Po co chcecie grac na mega zaludnionych serwerach?
Po to zeby miec wiecznie zajete expowiska albo mase pk/wojen ?
Po cholere mi masa ludzi ktorzy beda mi krasc expa i lootbaga?
Wytlumacz mi sens grana na przeludnionych serwerach? Brak wam bliskosci drugiej osoby? My tutaj juz mam pokazna grupke ludzi na kyrze i nie narzekamy na brak towarzystwa.
Zapraszam na Kyre
Po co chcecie grac na mega zaludnionych serwerach? Po to zeby miec wiecznie zajete expowiska albo mase pk/wojen ?Po cholere mi masa ludzi ktorzy beda mi krasc expa i lootbaga?Wytlumacz mi sens grana na przeludnionych serwerach? Brak wam bliskosci drugiej osoby? My tutaj juz mam pokazna grupke ludzi na kyrze i nie narzekamy na brak towarzystwa.Zapraszam na Kyre
Przeludniony serv to 1k+ playerow. Serv w normie to 500. Mniej niż 500 to już niedobór graczy, moim skromnym zdaniem.
Btw. Jakie lvl juz macie?
Ps. Czemu 500 to optymalna liczba? Nikt ci loota nie za***ie, czasem można spotkac playera na expie (co przy takim 200-250 to prawdziwa rzadkość), no i można kogoś spekować, co jest sensem i głównym powołaniem tej gry.
Zagram chętnie tylko podajcie jakiś komunikator . VT czy TS3 to wbije.
Proponuję grać na Antice. Najwięcej osób z wszystkich Europe PVP servów. Ja tam gram Nick : Gremik The Brave
Zapraszam chętnych ;]
A jak wygląda sytuacja na świecie Kyra? Czy dalej chodzą random pk? Bo jak z 8 miesiecu temu gralem to cieszyłem sie z wyskillowanego palka. Ale radość się skończyła gdy idąc pare razy na expa to padłem z 10 razy od małych teamów 5-7 osobowych. I to mnie zniechęciło. Ale jak sytuacja sie zmieniła to w sumie mógłbym pograć, bo zastanawiam się nad powrotem do tibi, a nudno jest grać samemu.
O ile sie nie myle chyba jest mozliwosc przeniesienia swojej postaci na inny serwer, takze ja proponuje na expienie "wyludniona"(co jest nieprawda) Kyre, a pozniej jak sie komus niespodoba, to wynocha.
Ten temat zacheca do gry na Kyrze, takze prosze nie proponowac tutaj innych swiatow.
%Down:
Tak beda ciebie non-stop mordowac
Mi nie chodzi o exp tylko o random pk tak? Czy dalej chodzą i leją kogo popadnie?
random pk masz teraz 2 x wiecej jak kiedys, dlatego że wielu ludzi odeszło z gry - logując od czasu do czasu by kogos zabić.
Radziłbym wam poczekaj na jakąś ewolucję gry, może znów wystartują nowe serwery - bez możliwości transferu charów oraz bez bota ?
Jak wiecie, albo i nie - najpopularniejszy, jedyny nie wykrywalny neo bot kończy swoja działalność, co za tym idzie gra znów bedzie fair play
jednakże na starych serwerach jest już masa wybotowanych HLvl'i - więc najlepszą opcją jest otwarcie nowych oraz połaczenie starych
Jak dobrze wiem to Neo bota nie ma a Auto bot jest do d*py nikt go nie używa
Neo bot jeszcze jest i będzie przez 2 tygodnie po czym nastąpi oficjalne zamknięcie
niech Ci co sie nie poddali i grają sie tutaj wypiszą, choćby dla ukladania ekipy na deserta czy inne takie
Witam wszystkich wiem ze wasze komentarze byly raptem 4 miech temu ale moze ktos jeszcze zacznie grac ze mna bo dopiero co zaczolem na tym serwie kiedys gralem ale schackowali mi konto.Moj nick to Malutki Ludzik moze ktos ma Team speak albo ventrilo jak nie to trudno ale napiszcie do mnie w tibi Pozdrawiam
hmm na refugia mam 74 lvl ale nie ma pvp ale może wbije na kyre na mc bo na refugi tylko bot lata
wiesz co fajnie by bylo zagrac z kims takim jak Ty przynajmniej odpowiedziales na mojego komenta.Dzieki
odswiezam.. kto na kyrce? : )))))