Global Tibia Kyra

Witam.

Z racji glodu wyczekiwania Diablo 3 i GW 2, postanowilem wrocic do pierwszego mmorpg w ktorego gralem. Tak zgadles! To Tibia!

Tak wiec jesli ktos ma ochote zaczynac od nowa owe zmagania niezrazony grafika, zapraszam na serwer Kyra. Kto chetny niech tutaj, lub na priva wysle nick:)

Masz już jakąś ekipe, albo inną postać na tym servie?

Temat swiezo zalozony, takze ekipy jeszcze nie mam. A zabawe chce zaczynac na kyrze "od zera do bohatera". Ale fakt faktem wbilem palkiem 14lvl ;)

Chętnie zagram !

Ja może bym sprubował ale totalnie nie czaje tej gry...

Ja może bym sprubował ale totalnie nie czaje tej gry...

Dasz rade ;)

No to genialnie panowie:) Podajcie swoje nicki i spotykamy sie w grze:)

Mój nick Aegan The Third i już gram :]

Dobra, pobrałem, i zaraz wbije. Ehh, przypominają się stare dobre czasy na PK w Ancient Temple xD

Warcraft jaki nick?

Ok ja zaraz zaczynam nick Smyrni

Bardzo ladnie ;) Coraz wiecej osob :) Tak trzymac!

@Komuszon, podaj nick. Moj to Spooq

A mi się coś stało że po włączeniu komp mi się resetuję ale sprubóję reInstalować

A mi się coś stało że po włączeniu komp mi się resetuję ale sprubóję reInstalować

Hmmm... A skąd tibie pobierałeś?

Co prawda nie znam tu nikogo, ale tak się złożyło, że szukałem ekipy, która także zamierza wrócić do tej gry. Jeśli komuś fakt, że założyłem tu konto tylko dla tego tematu nie przeszkadza, wie pod jakim nickiem mnie szukać ;), no a jeśli nie wie, niech spojrzy w lewo :P.

No juz sporo nas :D Bardzo ladnie.

Btw Moj nick to "Miss Marvel"

Hmmm... A skąd tibie pobierałeś?

Sciągłem z głównej strony, i jeszcze nie reInstalowałem ponieważ wbiłem 3 lvl i są tam takie pustki że troszku mi się nie chce.

Sciągłem z głównej strony, i jeszcze nie reInstalowałem ponieważ wbiłem 3 lvl i są tam takie pustki że troszku mi się nie chce.

Nic dziwnego, jak na servie 250 osób gra, nie dzis sie ;)

Ale już na Mainie jest nieco lepiej

Nic dziwnego, jak na servie 250 osób gra, nie dzis sie Ale już na Mainie jest nieco lepiej

A jak sie dostac na Maine??

Ok już wiem jak dostac sie mniej wiecej do Main ale musze bic 8 lvl to troszke se dzis pogram =D

Nie lepiej zagrać na servach :Refugia Harmiona Guardia gdzie jest masa ludzi ok 900-1000,można też poszukac pvp który jest zapełniony bo jak gra 250 online to nie ma sensu ;). Z chęcia pogram lecz na jakimś zaludnionym servie