Global WoW Raf

#EDIT OGŁOSZENIE NADAL AKTUALNE!

Witam. Mam ochotę stworzyć kolejnego alta, więc ponownie poszukuję ludzi do wspólnej gry od początku z bonusem w postaci x3 doświadczenia.

Używając tej metody można zaprosić tylko konto nowe lub stworzone mniej niż 30 dni temu.

Warunki:

- Wspólne zdobywanie doświadczenia do poziomu 90, jeżeli drugiej osobie spodoba się i będzie chciał/a kontynuować, to jest jeszcze opcja dobicia do 100.

- Konieczność dobicia do 90 poziomu, ludzie, którzy nie mają zamiaru tego robić - proszę nie zawracać mi głowy.

- Być przynajmniej raz dziennie (min. godzina) online, lub info o dłuższej nieobecności (nie więcej niż 3 dni).

Oferuję:

- Wsparcie materialne w grze.

- Jak najszybsze przeprowadzenie przez poziomy 1-90.

- Możliwość wytłumaczenia mechanik gry.

- Pomoc w przygotowaniu do rajdów.

Dodatkowe Informacje:

Serwer: Burning Legion.

Strona konfliktu: Horda.

Ja byłbym zainteresowany, napisz jeśli możez pw czy wciąż aktualne.

ja rowniez moge jezeli ciagle aktualne :)

Nadal aktualne. Zobacz prywatną wiadomość.

elo popraw sobie raf dziala do lvl 85 na stronie pisze do 90 ale w faq jest odpowiedziane do 85 lvl wiem bo robilem rafa do wczoraj

Ja nigdzie nie napisałem, że RaF działa do 90 poziomu. Jestem tego świadomy, że tak samo jak miksturki na doświadczenie, ten system daje boost tylko do 85 lvl.

#EDIT OGŁOSZENIE NADAL AKTUALNE!

Witam. Mam ochotę stworzyć kolejnego alta, więc ponownie poszukuję ludzi do wspólnej gry od początku z bonusem w postaci x3 doświadczenia.

Używając tej metody można zaprosić tylko konto nowe lub stworzone mniej niż 30 dni temu.

Warunki:

- Wspólne zdobywanie doświadczenia do poziomu 90, jeżeli drugiej osobie spodoba się i będzie chciał/a kontynuować, to jest jeszcze opcja dobicia do 100.

- Konieczność dobicia do 90 poziomu, ludzie, którzy nie mają zamiaru tego robić - proszę nie zawracać mi głowy.

- Być przynajmniej raz dziennie (min. godzina) online, lub info o dłuższej nieobecności (nie więcej niż 3 dni).

Oferuję:

- Wsparcie materialne w grze.

- Jak najszybsze przeprowadzenie przez poziomy 1-90.

- Możliwość wytłumaczenia mechanik gry.

- Pomoc w przygotowaniu do rajdów.

Dodatkowe Informacje:

Serwer: Burning Legion.

Strona konfliktu: Horda.