Global

Witam.

A wiec chodzi o to :

1.Sciagnalem gre

2. Zainstalowalem i zuptadowalem

3. Sciaglem launcher zainstalowalem odpalam w gre w mozilli przyciskiem na stronie "Start Game" gra sie laduje jakies 3 paski i scinka kompa wtf -.- to samo mialem gdy chcialem zagrac wczesniej zawsze sie zacinał komp nic nie mogłem robic jeydnie res kompa pomagal a gdy czasem udalo sie wbic to przy wybieraniu serwa scinka again ..

Sterowniki mam najnowsze moj pro komputer NASA ma 512mb ram, 128mb graficznej,1,8ghz na innych serwach mu dziala normalnie ,czasami tnie jak jest duzo ludu lub duzo mobow ale to nie ma nic do tego ...

Czy ktos ma jakis pomysl co mozna z tym zrobic?

Tez tak mialem ale to byla wina duzej ilosci graczy teraz jak powiekszyli pojemnosc serwera juz mozna wbic

Nic ;/ nadal to samo . Tylko problem nie w tym ze nie moge wbic na serwer bo full tylko w tym ze gdy laduje sie gra zacina sie caly komp ..

A probowales kilka razy pod rzad wlaczyc.Mi wchodzi za 2-3 raze czasami za 10 i tez sie komp zwiesza. Mozesz próbowac reinstalowac lub instalke jeszcze raz sciagnac. Mozliwe tez ze masz troche malo RAM-u i dluzej musisz czekac

Probowalem z 20+ , ramu mam 512 mu chodzi normalnie , tnie jedynie gdy jest duzo ludzi/mobow. Ale ladowanie sie gry nie ma raczej nic do grania ^^

to zrób może reinstall ?!

@ up

Rozwaliło mnie to zdanie.

@Heroic

Komp się zwiesza zawsze w tym samym miejscu update'owanie?

///1) Na przyszłość- nie odkopywać starych tematów.

2)Problem IMO słabo opisany, ale gdyby komuś się zdarzyło coś podobnego, to najlepiej sprawdzić grę na innym zasilaczu, albo dokupić chłodzenie.

@Zamykam.

ins

Witam.

A wiec chodzi o to :

1.Sciagnalem gre

2. Zainstalowalem i zuptadowalem

3. Sciaglem launcher zainstalowalem odpalam w gre w mozilli przyciskiem na stronie "Start Game" gra sie laduje jakies 3 paski i scinka kompa wtf -.- to samo mialem gdy chcialem zagrac wczesniej zawsze sie zacinał komp nic nie mogłem robic jeydnie res kompa pomagal a gdy czasem udalo sie wbic to przy wybieraniu serwa scinka again ..

Sterowniki mam najnowsze moj pro komputer NASA ma 512mb ram, 128mb graficznej,1,8ghz na innych serwach mu dziala normalnie ,czasami tnie jak jest duzo ludu lub duzo mobow ale to nie ma nic do tego ...

Czy ktos ma jakis pomysl co mozna z tym zrobic?