Gloria! Gloria Victis!

mortal nie byl by zly jak by zrobili reklame i dali normalne f2p a nie demo

wiesz tego sandboxu nie ma az tyle wiec jakieś dodatki były by spoko

+ kosmetyczny IS

pamiętaj o tym że kasa na dodatki była by z podstawy i dzieki temu szybciej by je wydawali i lepsze by były

To chyba patrzysz tylko przez pryzmat tego portalu, na którym to wielcy znawcy mmo się dowiedzieli o Everquest Next przedwczoraj jak guru news'a napisał. O GV jak najbadziej słychać, na polskich i zagranicznych portalach też, hype jest, bo mmo w klimatach średniowiecza i do tego sandbox to setup, którego w mmo praktycznie nie ma.Jak napisał Magar z tego typu gier jest Mortal online, ale to już praktycznie chodzący trup i jest dobrze prosperujący Darkfall, p2p.Dodatki + sandbox trochę imo nie styka. Ale B2P + kosmetyczny itemshop to byłby świetny wybór imo.

Mam tu na myśli, ze nie słychać o nim jak np właśnie o Ever Queście itp. Którzy mają budżet na prowadzenie kampanii reklamowych.

Feq wtf u talking about ?

mówisz o everquescie który był na targach który ma juz poprzednie slawne czesci i porównujesz to do mmo robionego przez nieznana nikomu firme promowana na kickstarterze... moze porownaj od razu tworzenie jakiegoś Indie mmo do gier Blizzarda

Mam tu na myśli, ze nie słychać o nim jak np właśnie o Ever Queście itp. Którzy mają budżet na prowadzenie kampanii reklamowych.

Nie no wiadomo, że grupka zapaleńców z Polski nie ma takiej siły przebicia jak moloch w postaci SOE, ale mimo wszystko myślę, że na gierkę jak GV jest ogromne zapotrzebowanie, dużo ludzi ma dość tego azjatyckiego kału, walki z lock targetem, instacjonowanego PvP.

mortal nie byl by zly jak by zrobili reklame i dali normalne f2p a nie demo

Mortal nie jest najgorszy, ale nikt w niego nie gra, przynosi twórcom od kilku miesięcy tylko straty, długo to już nie pociągnie.

Mówię o zwyczajnej kampanii reklamowej, która mimo wszystko może zwiększyć popularność produktu. Dla przykładu dałem Ever questa - być może niezbyt trafnego, ale chciałem po prostu pokazać o co mi chodzi.

feq ty masz dostep do gry?

Czy jeśli pomogę im finansowo to mogę dostać dostęp do gry?

tak

If you are interested in supporting this project by making a donation and to better contribute in terms of opinion and ideas on how game concepts and mechanics should play out you can make a paypal donation to info@gloriavictisgame.com. Your account will be created within 24 hours, but most of time it will take way faster!

Z tą uwagą, że min. kwotą za jaką dają dostęp do pre-alphy jest bodajże 10$

pewnie tak

To nie wiele, około 7,50 euro. Jest co tam robić na tę chwilę?

To pre-alpha. My tam TESTUJEMY, nie gramy. Jeszcze nie jest w fazie, w której mógłbyś sobie od tak grać dla jakichś osiągnięć jak np. wyższy level. Na razie to jak piaskownica technologiczna

@Margan

Mam.

@Icebreaker

Wiem o tym dlatego pytam czy w ogóle jest co testować. No nic może niedługo sprawdzę.

feq chcesz pograc razem ??

co do "ile jest tam gry" gry jest neiwiele lvl nam ni

feq chcesz pograc razem ??

co do "ile jest tam gry" gry jest niewiele lvl nam nie rosnie jedyne co robimy to sprawdzamy bledy tekstur animacji itp ale i tak gra sie przyjemnie muzyka jest super a walka :D walka po mmo ze nie jest ukończona jest bardzo fajna

To raczej ich wspomogę, bo życzę Polakom jak najlepiej. :D

feq chcesz pograc razem ??co do "ile jest tam gry" gry jest neiwiele lvl nam nifeq chcesz pograc razem ??co do "ile jest tam gry" gry jest niewiele lvl nam nie rosnie jedyne co robimy to sprawdzamy bledy tekstur animacji itp ale i tak gra sie przyjemnie muzyka jest super a walka walka po mmo ze nie jest ukończona jest bardzo fajna

Póki co nie bardzo mam czas. :P

Mam pytanie czy można już w nią grać i prosił bym o linka ;) mogę zapłacić

ale to są miesięczne ?

Placisz raz...w ten sposób zbierają kasę na produkcję gry, dzięki temu będą mogli niedługo sesje mo-cap zrobić, co powinno poprawić animacje.