Gloria Victis

Pytania kieruje w strone osób którzy kupili dostęp do gry. Jak się gra? opłaca sie wydać te 10dolarów? czy gra jest poprawiania? czy może panowie od gv naruchają kasy i uciekną?

To można ją kupić? wątpię żeby naruchali i uciekli, spójrz na WarZ w 2013 roku bug na bugu a teraz tylko jest parę bugów!

Gdzie można kupić dostęp do gry, jeśli kupę ten dostęp będę musiał później kupować tą grę jak wyjdzie pełna wersia?

wpisz w google gloria victis game. dostep kosztuje 10dolarów. warz... może nie porównujmy warza bo to bardzo słaba gra :D

Z tego co się orientuje to można w tym tygodniu wygrać pakiet wojownika na stronie techcont.pl pod tym linkiem http://techcont.esy.es/nowosc/konkurs-do-wygrania-pakiet-wojownika-do-gry-gloria-victis/ . W ogóle ciekawe, że ktoś organizuje jeszcze takie konkursy.

WarZ to tylko "kilka bugów"? Ktoś tu chyba nie grał w WarZ :)

Ja bym poczekał z Glorią do wydania 1.0 Przejechałem się na tych "pay to play beta", które są do bani, beta trwa kilka lat i gra z każdym dniem schodzi na psy. Boję się, że tego samego nie zrobili z GV

no też sie tego obawiam dlatego założyłem temat :) 30zł to niby nie dużo nie malo a jak wyda sie na crapa to nawet takie 30zł może zaboleć :D

5zł na WarZ wcześniej wspomniane i już boli :c Dołoży się drugie tyle i za dychę był Zew prypeci,

Tak, kupiłem Warz na 6 dych, do dziś mnie serce ściska i boli. Ja bym się wstrzymał i poczekał trochę, jest masa innych tytułów w które warto zagrać.

warz jest bliski przejścia na f2p ciągłe promocje ale to nie jest temat rozmów. Czy jest ktoś na forum kto ma dostęp do GV i grał?

ja mam i gram :D

... i jak? jest progres w grze? w aktualizacjach? jak sie gra?

jak hmm za***iscie wiele zmienili i wiele szykuja

sa bugi nie powiem nawet powazne azle gra jest fajna

EDIT teraz masz szanse wygrac wejscie w konkursie

no już sie zgłosiłem. najwyżej sam go kupie ;) temat do zamknięcia

Pytania kieruje w strone osób którzy kupili dostęp do gry. Jak się gra? opłaca sie wydać te 10dolarów? czy gra jest poprawiania? czy może panowie od gv naruchają kasy i uciekną?