Jako że jest tworzona gildia - PROLAND ... która jest bardzo PRO !
stwierdzam że trzeba założyć gildie dla ludzi myślących w normalny sposób ;O a nie w sposób pro - jak tamte osoby
Meh do wanna play just for fun. Więc nie interesuje mnie zbyt czy to ja założę gildię czy ktoś inny
chce zgromadzić tu ludzi z którymi sobie for fun pogramy
Nie grałem w tą gierkę jeszcze ale wydaje się być ciekawa - dlatego też nie wymagam nie wiadomo czego
TS jest więc problemem nie jest więc wpisujcie:
Nick - ?
Kim gracie - ?
Co myślicie nad hodowlą wschodnioeuropejskich chomików - ?
Propozycja nazwy gildi - akceptowalne tylko fanowe nazwy ;x zadnych noobiastycznych typu DRAGON BLAAAD ! albo Supirior Fighters bądź jakieś Prolandy ;x
Jeśli chodzi o mnie:
Nick - Fapek / Fapcio / Fappy
Kim gram - To zależy co będę potrzebować w party tank / dps / hitler w/e jak dla mnie
ważne coby fajni ludzie byli
Chomiki - uważam że jest to bardzo odpowiedzialny i poważny ruch który powinien być wykonany przez każdego z nas, niektórzy mogą uznać to za głupotę, ja jednak twierdzę iż bez tego nie mamy szans bytu na tym dziwnym świecie.
Nazwa gildi - z poprzedniego topicu bardzo spodobał mi się "Ekipa Remontowa" / Moje pomysły - Ponczki / ... edit doda nowe ;P nie mam weny z rana
PS - Wszelkie przykłady nazw w tym topicu były wymyślane randomowo, zbieżność nazw jest w 100% przypadkowa ;]