Glory Destiny Online - ALTERNATYWNA Gildia

Jako że jest tworzona gildia - PROLAND ... która jest bardzo PRO ! ;)

stwierdzam że trzeba założyć gildie dla ludzi myślących w normalny sposób ;O a nie w sposób pro - jak tamte osoby ;)

Meh do wanna play just for fun. Więc ;) nie interesuje mnie zbyt czy to ja założę gildię czy ktoś inny ;)

chce zgromadzić tu ludzi z którymi sobie for fun pogramy ^_^

Nie grałem w tą gierkę jeszcze ale wydaje się być ciekawa - dlatego też nie wymagam nie wiadomo czego ;)

TS jest więc problemem nie jest ;) więc wpisujcie:

Nick - ?

Kim gracie - ?

Co myślicie nad hodowlą wschodnioeuropejskich chomików - ?

Propozycja nazwy gildi - akceptowalne tylko fanowe nazwy ;x zadnych noobiastycznych typu DRAGON BLAAAD ! albo Supirior Fighters bądź jakieś Prolandy ;x

Jeśli chodzi o mnie:

Nick - Fapek / Fapcio / Fappy

Kim gram - To zależy co będę potrzebować w party :) tank / dps / hitler w/e jak dla mnie ;) ważne coby fajni ludzie byli

Chomiki - uważam że jest to bardzo odpowiedzialny i poważny ruch który powinien być wykonany przez każdego z nas, niektórzy mogą uznać to za głupotę, ja jednak twierdzę iż bez tego nie mamy szans bytu na tym dziwnym świecie.

Nazwa gildi - z poprzedniego topicu bardzo spodobał mi się "Ekipa Remontowa" / Moje pomysły - Ponczki / ... edit doda nowe ;P nie mam weny z rana

PS - Wszelkie przykłady nazw w tym topicu były wymyślane randomowo, zbieżność nazw jest w 100% przypadkowa ;]

Kim gram - To zależy co będę potrzebować w party tank / dps / hitler w/e jak dla mnie z

Znalazłem ci hitlera do party nawet pasuje do treści tematu.

hitlerowesucharki.png

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'
Znalazłem ci Hitlera który pasuje do treści całego tematu.

Coś ci nie pykło ;]

I jeśli nie rozumiesz żartu w tym co napisałem, to bardzo jest mi cie żal ;<

Na szczęście ludzie z czasem dorastają wiec może ci się odmieni ^_^

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'
Coś ci nie pykło ;]I jeśli nie rozumiesz żartu w tym co napisałem, to bardzo jest mi cie żal ;<Na szczęście ludzie z czasem dorastają wiec może ci się odmieni

Już poprawiłem radze odświeżyć stronę.

Już poprawiłem radze odświeżyć stronę.

Ten w czapce wygląda smakowicie ^_^ tylko dodać dżemiku i będzie git ;)

"czarnydzik" miałem skomentować twój głupi post lecz po przeczytaniu twoich postów które umieszczasz na tym forum pozwolę sobie skopiować twoją wypowiedź która świadczy o twojej osobie ;)

Właśnie wróciłem z cmentarza po paru filmach o duchach,zjawach itd. szczerze nie było sensacji tylko mieliśmy ubaw z kumpla który lał tam w gacie ze strachu.
Duchy nie istnieją pozdro.
warn_ico.png
Za OT. - Dzz'

@Znudzony

Jesteś zbyt brutalny ;x nie można tak wprost mówić komuś że jest idotą -> możesz go naprowadzać mówiąc że jest "specjalny" ale nie aż tak brutalnie T_T

No a tak wracając do tematu -> wiem że zbyt dużo osób tu nie trafi bo oczywiście oficialny topic jest zdominowany przez PRO-land...

Ale tak dla wiadomości ludzi - już około 5 osób jest zapisanych do gildi -> JUST FOR FUN ;x + najpewniej będzie to międzynarodowa gildia ;)

warn_ico.png
Obraza innego usera. - Dzz'

Vete

Shaman

Wolalbym mniejsza gildie tego typu, niz masowke ktora powstaje w glownym topicu.

^_^ jutro w okolicach 17:30 pozbieram wszystkie nicki osób zainteresowanych i porozsyłam każdemu cobyśmy mieli kontakt do czasu założenie gildi ;) postaram sie zforsować 20lvl coby jak najszybciej takową założyć ;)

i tak gramy for fun wiec nie trzeba się ze wszystkim aż tak spieszyć.

Bardzo bym chciał do was dołączyć, bo wiem że do tamtej się nie dostanę, pozatym zbyt masowa się zrobiła.

Nick: Asungo / Xill

Klasa: Assasin / Sorcerer

Co myślę o hodowli wschodnioeuropejskich chomików: Naprawde bardzo odpowiedzialny pomysł, zresztą są piękne :D

Nazwa gildii: Korniszonki albo Polish Squad nie mam innych pomysłów :(

Mam nadzieję że tutaj uda mi się dostać :)

Weźcie POnyLAND!!! :DD

Nick - Dawid albo Deiv

Kim gracie - assasin albo fighter

Co myślicie nad hodowlą wschodnioeuropejskich chomików - Jest to bardzo dobry interes, bo kto nie chciałby chomika? :>

Propozycja nazwy gildi - Tuptusie

czy ta gra serio jest taka dobra, że tyle ludzi w to gra? może mnie ktoś do niej zachęci? :)

Do not worry ;) dla wszystkich się miejsce znajdzie ^_^

Dziś około 20 myślę że zaproszenia pójdą ;x (teraz niestety at work aż do 17-tej wiec chwilowo jestem odcięty od grania)

Ale tak czy tak wszyscy którzy napiszą w temacie (lub na pw) Dane (nick) w grze dostana zapro do gildi ;)

@Kustarek - tez nie miałem pojęcia o gierce ;} gierka sama w sobie fajna - drzewko skilli z ograniczona ilością możliwości -> staty same sie rozkładają + można je bonusować z EQ. Crafting jest ale jeszcze troche słaby. Party fajnie działa ;) bardzo promuje granie razem niz osobno. Dodatkowo czasowe transformacje dla każdej z klas, soulmate system + pet system ;x Grafika chibisowa (wiec jak kto lubi)

expi się przyjemnie zwłaszcza że są bonusy jako że jest Open Beta ;)

nick: Kusterek

klasa: assassin

chętnie dołącze do gildii 4fun ;)

Około 10 minut temu lider Fapek szukał gildii mogę wiedzieć czemu tak samo jak reszta zainteresowanych graczy którzy chcą przyłączyć się do twojej gildii ?

Już jej nie zakładasz ?

Też chętnie bym się przyłączył, bo ci z Proland chcą by wszyscy mieli TSa. Jest to to normalna dyskryminacja! Precz z dyskryminacją!

Nick: Metraya

Klasa: Assassin

Ilość ludzi która się zadeklarowała w czasie gdy grałem była tak niska że zdecydowałem że nie ma sensu na chwilę obecną czekać na innych ;)

Dlatego też połączyłem się z ludzmi których spotkałem w grze i gram z nimi. Plan na gildie nadal jest i nadal chce ją zrobić dla ludzi grających wieczorami dla przyjemności ;)

Także tak czy tak - piszcie w grze - Fapek - albo piszcie pw ;)

Nick - ProBoszczPL

Kim gracie - Warrior

Co myślicie nad hodowlą wschodnioeuropejskich chomików - kocham chomiki i hodowla ich nieprzeszkada mi

Propozycja nazwy gildi - Ponczochy

Jako że jest tworzona gildia - PROLAND ... która jest bardzo PRO ! ;)

stwierdzam że trzeba założyć gildie dla ludzi myślących w normalny sposób ;O a nie w sposób pro - jak tamte osoby ;)

Meh do wanna play just for fun. Więc ;) nie interesuje mnie zbyt czy to ja założę gildię czy ktoś inny ;)

chce zgromadzić tu ludzi z którymi sobie for fun pogramy ^_^

Nie grałem w tą gierkę jeszcze ale wydaje się być ciekawa - dlatego też nie wymagam nie wiadomo czego ;)

TS jest więc problemem nie jest ;) więc wpisujcie:

Nick - ?

Kim gracie - ?

Co myślicie nad hodowlą wschodnioeuropejskich chomików - ?

Propozycja nazwy gildi - akceptowalne tylko fanowe nazwy ;x zadnych noobiastycznych typu DRAGON BLAAAD ! albo Supirior Fighters bądź jakieś Prolandy ;x

Jeśli chodzi o mnie:

Nick - Fapek / Fapcio / Fappy

Kim gram - To zależy co będę potrzebować w party :) tank / dps / hitler w/e jak dla mnie ;) ważne coby fajni ludzie byli

Chomiki - uważam że jest to bardzo odpowiedzialny i poważny ruch który powinien być wykonany przez każdego z nas, niektórzy mogą uznać to za głupotę, ja jednak twierdzę iż bez tego nie mamy szans bytu na tym dziwnym świecie.

Nazwa gildi - z poprzedniego topicu bardzo spodobał mi się "Ekipa Remontowa" / Moje pomysły - Ponczki / ... edit doda nowe ;P nie mam weny z rana

PS - Wszelkie przykłady nazw w tym topicu były wymyślane randomowo, zbieżność nazw jest w 100% przypadkowa ;]