Ja osobiście nie pojawie się na TS, ale gdzieś(tutaj lub stronie forum) ukaże się info na jakim channelu będzie grać lider itp itd? Ogółem też na jakim channelu będą wszyscy zaczynać ??
Glory Destiny Online - Gildia
Goście poszli w siną dal, łeb mnie boli, a piłam tylko szampana... No ale wejdę.
I od razu muszę przeprosić, że jutro na TS'ie mnie nie będzie :<
Kumpele wyciągają mnie do kina i idziemy jakoś o 14 :<
Wybaczcie mi, ale to z okazji osiemnastki i nie mogę odmówić... ;x
Nick: Tomko
Klasa: Sorcerer
Nie grałem jeszcze w tą grę, ale skoro mówicie, że sprawia tyle zabawy to zagram. Jeśli jutro żona mi nie przeszkodzi to będę o 15 na ts.
Wszystkiego najlepszgo Shiszka i nawet nas nie zaprosiłaś.
Nick: Jts000
Klasa: Assasin
Nick: NatsuPL (mam nadzieję że niebędzie zajęty xd)
Klasa: Assasin albo Archer
Goście poszli w siną dal, łeb mnie boli, a piłam tylko szampana... No ale wejdę.I od razu muszę przeprosić, że jutro na TS'ie mnie nie będzie :< Kumpele wyciągają mnie do kina i idziemy jakoś o 14 :<Wybaczcie mi, ale to z okazji osiemnastki i nie mogę odmówić... ;x
to wpadnij wczensniej bd ja i guru obgadamy to i owo
czatuje juz od teraz.
mam nadzieje ze nie zasne przy lapku xd
narazie jestem sam na kanale...
ach ta cisza xd
zobaczymy jak bedzie o 15 Oo'
Nick: GeKsi
Klasa: Łucznik
to wpadnij wczensniej bd ja i guru obgadamy to i owo
Dobra wiadomość, połowa się rozchorowała i zdecydowałam przenieść to wyjście na piątek, więc będę o tej 15 ;3
Acz będę aktywną słuchaczką ;d
Nick: Lausion
Klasa: Fighter/Assassin
do usłyszenia;)
Nick:Smoku
Klasa:Sorcerer
czemu w srodku dnia jest to spotkanie na ts? Polowa osob bedzie u rodziny itp?
Bladek. Bo jeśli napisałbym "wieczorem", to ludzie powiedzieliby: "ale to niedziela, melanż". Nie znajdziemy idealnej godziny. Jest 15:00. Kropka.
Nick: Kasztelan
klasa: fighter or assassin
Postaram się być na ts ale nie gwarantuje
Mam pytanie, bo od wczoraj nie moge wejść do gry, pisze mi " Connection Failed " czy servery , są aktualnie wyłączone ?
Tak, są wyłączone....
Nick: Matu5/Maxiteki
Klasa: Warrior raczej
Nick: Seyto lub S3yto(zależy czy gra pozwala zawierać cyfry w nicku).
Klasa: Assasin? Nie znam klas, bo nie brałem udziału w CBT. Na pewno ktoś pod DPS lub Crictical/Evade.

32 osoby na spotkaniu (w sumie 36 - kilku się spóźniło). Ktoś jeszcze wątpi, że podchodzimy do tego poważnie?
Ja watpie,weszlo tyle osob na tsa,bo nie widzieli jeszcze gry,znaczy nie grali,jak zagraja to ta liczba zmieni sie z 36 do 5