Nick: Remix, MataVallax
Klasa: Warrior ewentualnie Sorcerer
Nick: Remix, MataVallax
Klasa: Warrior ewentualnie Sorcerer
Nick : dadi
Klasa: Warrior/archer
Spotkanie przedpremierowo-organizacyjne: niedziela 15:00 na TS3
Ktoś może zapytać, po co? Odpowiadam: jeśli chcemy być najlepszą, polską gildią i jedną z liczących się na serwerze, to musimy od samego początku wystartować z pompą. Dlatego organizuję spotkanie, na którym załatwimy sprawy organizacyjne, a także odpowiemy na wszystkie pytania.
Uwaga! Osoby, które pojawią się na TS3 w niedzielę o 15:00 będą miały pierwszeństwo w dołączeniu.
Demokratycznie, wybierzemy też lidera gildii (tak dla formalności) i asystentów.
Dane TS3 macie, czekam(y) w niedzielę o 15:00.
Wiem, że nie każdemu taki termin będzie pasował, ale cóż, nie dogodzimy all.
Pozdrawiam.
Jak będę mieć czas to wbije. Tak jak pisałem wcześniej na TS zacznę wbijać od wtorku
znajac zycie pewnie bede spał...
trzeba przełożyć nocke xd.
Nick : retr0
Klasa: Archer (prawdopodobnie)
Z chęcią zagram jeżeli uda mi się znaleźć po starcie OBT przyczyny klatkowania gry.
Mam ferie więc szybko odrobię zaległości na starcie.
Nick:Kruk (najprawdopodobniej)
Klasa:Najprawdopodobniej Archer
Nick : Sirulin
Klasa: Warrior (prawdopodobnie)
Nick : KobcoN
Klasa: Sorcerer
choo# ja z pewnie walne jakas nocke po tym . Bd obecny
Przypominam o jutrzejszym spotkaniu. 15:00 na TS3.
Nick:Aeleth
Klasa:Sorcerer
Nie gram w to ale chciałbym zacząć , Guru wysłał byś mi na PW oficjalną stronę gry ? bo jest Destiny online i właśnie Glory destiny online ;D A na google nie widziałem oficjalnej strony gry ;[ . Nazwa : EkipaPrO , EkipaSwojska , EkipaPolska , GrupowataEkipa , CukrowaEkipa , AncientParty . Tak sobie powymyślałem ;D
Nie gram w to ale chciałbym zacząć , Guru wysłał byś mi na PW oficjalną stronę gry ? bo jest Destiny online i właśnie Glory destiny online ;D A na google nie widziałem oficjalnej strony gry ;[ . Nazwa : EkipaPrO , EkipaSwojska , EkipaPolska , GrupowataEkipa , CukrowaEkipa , AncientParty . Tak sobie powymyślałem ;D
Zapomniałem dodać, że do wymagań zaliczamy IQ +50. Szczerze? Ty go nie masz, a ja nie będę udawał, że jest inaczej, a tym bardziej, silił się się na grzeczność. CZłowiek, który nie potrafi znaleźć oficjalnej strony gry i który nie zaglądnął nawet do pierwszego posta. Wybacz.
Nick : Lars3n
Klasa: Archer/Assasin . Lubie klasy, które potrzebują duzych critów, wiec to napewno będzie , któraś z tych.
Nazwa dla guildi ? LegionOfChaos, ale to będzie za długie ... może krócej, i coś co bd " NAS " opisywało, Legends ;] ale ta nazwa nie zbyt oryginalna. ;/
@UP
Jeśli nie chcesz być zjechany przez guru, lepiej edytuj posta... :PP
@UP
Nie będe nic edytował .. mam swoje zdanie, i tego będe się trzymał .. zjedzie mnie ? trudno ..
Nie chodzi o Twoje zdanie. Chodzi o to, że jesteś kolejną osobą, która nie zajrzała na 1. stronę.
Nick: Opium/HenyY
Klasa: Archer
nazwa, pieroszki / pierozki najbardziej mi sie spodobala :F
Guru chodzi o to, że nazwa gildii jest już dawno wybrana, a tu ciągle ktoś podaje nie potrzebnie nazwę
Do zobaczenia jutro o 15:)