Glory Destiny Online - Gildia

Nick: Remix, MataVallax

Klasa: Warrior ewentualnie Sorcerer

Nick : dadi

Klasa: Warrior/archer

Spotkanie przedpremierowo-organizacyjne: niedziela 15:00 na TS3

Ktoś może zapytać, po co? Odpowiadam: jeśli chcemy być najlepszą, polską gildią i jedną z liczących się na serwerze, to musimy od samego początku wystartować z pompą. Dlatego organizuję spotkanie, na którym załatwimy sprawy organizacyjne, a także odpowiemy na wszystkie pytania.

Uwaga! Osoby, które pojawią się na TS3 w niedzielę o 15:00 będą miały pierwszeństwo w dołączeniu.

Demokratycznie, wybierzemy też lidera gildii (tak dla formalności) i asystentów.

Dane TS3 macie, czekam(y) w niedzielę o 15:00.

Wiem, że nie każdemu taki termin będzie pasował, ale cóż, nie dogodzimy all.

Pozdrawiam.

Jak będę mieć czas to wbije. Tak jak pisałem wcześniej na TS zacznę wbijać od wtorku :)

znajac zycie pewnie bede spał...

trzeba przełożyć nocke xd.

Nick : retr0

Klasa: Archer (prawdopodobnie)

Z chęcią zagram jeżeli uda mi się znaleźć po starcie OBT przyczyny klatkowania gry.

Mam ferie więc szybko odrobię zaległości na starcie.

Nick:Kruk (najprawdopodobniej)

Klasa:Najprawdopodobniej Archer

Nick : Sirulin

Klasa: Warrior (prawdopodobnie)

Nick : KobcoN

Klasa: Sorcerer

choo# ja z pewnie walne jakas nocke po tym . Bd obecny ;)

Przypominam o jutrzejszym spotkaniu. 15:00 na TS3.

Nick:Aeleth

Klasa:Sorcerer

Nie gram w to ale chciałbym zacząć , Guru wysłał byś mi na PW oficjalną stronę gry ? bo jest Destiny online i właśnie Glory destiny online ;D A na google nie widziałem oficjalnej strony gry ;[ . Nazwa : EkipaPrO , EkipaSwojska , EkipaPolska , GrupowataEkipa , CukrowaEkipa , AncientParty . Tak sobie powymyślałem ;D

Nie gram w to ale chciałbym zacząć , Guru wysłał byś mi na PW oficjalną stronę gry ? bo jest Destiny online i właśnie Glory destiny online ;D A na google nie widziałem oficjalnej strony gry ;[ . Nazwa : EkipaPrO , EkipaSwojska , EkipaPolska , GrupowataEkipa , CukrowaEkipa , AncientParty . Tak sobie powymyślałem ;D

Zapomniałem dodać, że do wymagań zaliczamy IQ +50. Szczerze? Ty go nie masz, a ja nie będę udawał, że jest inaczej, a tym bardziej, silił się się na grzeczność. CZłowiek, który nie potrafi znaleźć oficjalnej strony gry i który nie zaglądnął nawet do pierwszego posta. Wybacz.

Nick : Lars3n

Klasa: Archer/Assasin . Lubie klasy, które potrzebują duzych critów, wiec to napewno będzie , któraś z tych. :)

Nazwa dla guildi ? LegionOfChaos, ale to będzie za długie ... może krócej, i coś co bd " NAS " opisywało, Legends ;] ale ta nazwa nie zbyt oryginalna. ;/

@UP

Jeśli nie chcesz być zjechany przez guru, lepiej edytuj posta... :PP

@UP

Nie będe nic edytował .. mam swoje zdanie, i tego będe się trzymał .. zjedzie mnie ? trudno ..

Nie chodzi o Twoje zdanie. Chodzi o to, że jesteś kolejną osobą, która nie zajrzała na 1. stronę.

Nick: Opium/HenyY

Klasa: Archer

nazwa, pieroszki / pierozki najbardziej mi sie spodobala :F

Guru chodzi o to, że nazwa gildii jest już dawno wybrana, a tu ciągle ktoś podaje nie potrzebnie nazwę :)

Do zobaczenia jutro o 15:)