A ja się założę o piwo że to będzie najlepsza Polska gildia w grze...
Glory Destiny Online - Gildia
W Edenie tez zrobilismy gildie na tym forum i przez pierwszy miesiac byla najlepsza, ale jak wszyscy przestali grac to sie rozpadla. Oby tutaj taki scenariusz sie nie powtorzyl.
Nick: Ahakiro
Klasa: Shaman, Fighter
Nazwa gildii - EkipaRemontowa , ZakonAbstynentow ...
A ja się założę o piwo że to będzie najlepsza Polska gildia w grze...Przynajmniej przez chwilę.
W Edenie tez zrobilismy gildie na tym forum i przez pierwszy miesiac byla najlepsza, ale jak wszyscy przestali grac to sie rozpadla. Oby tutaj taki scenariusz sie nie powtorzyl.Zawsze tak jest, niestety ;s Każda gildia powstająca na tym forum rozpada się max po 3 miechach.
Pytanie do guru, założyciela tematu/klanu.
Gra jest 2,5d czy 3d ? ponieważ nie odpisałeś mi wtedy.
+żeby nie było spamu (ale tylko w przypadku gdy jest 3d):
Nick: wymyśli się przy zakładaniu
Klasa: jakiś assassin albo inna crit klasa, ewentualnie support[fighter] o ile istnieje - ogólnie potrafię się dostosować do potrzeb o ile klan jest aktywny i nie ma problemu z tankami, healerami etc... [tzn z aktywnością tych jakże ważnych profek]
Do usunięcia
Nick: Pheolie
Klasa: Się zobaczy ;], ale raczej pierwsza linia.
Nazwa gildii: ProBRO's, Kosiarze [wiem... -.-], Senna, GRAvity...
PS. Witam wszystkich, to mój pierwszy post ;]
...MusiMY, GrinDOWNicY [n/c -.-], MMorgi
.
Gra jest 2,5d czy 3d ?
Chyba po gameplayach jasno widać, że to 3D.
Dobrze by było stworzyć forum + blog gildii, skoro mamy być najlepsi. W razie potrzeby pomocy proszę o PW. Zajmuję się takimi rzeczami zawodowo.
Też się tym zajmuje. Prawie zawodowo.
PS Zapraszam do udziału w ankiecie.
Nick: Criki ( o ile bedzie wolny )
Klasa: Archer?
W gre niestety nie gralem(poniewaz \/),
UPDATE: Wygląda na to, że twórcy zgotowali na niemiłą niespodziankę i pomimo: "Both servers will close at 16:00 on Jan.11th" już teraz zamknęli serwery gry. Chyba, że to przejściowe problemy, bo nikt nie potwierdził takiego stanowiska. Czekamy do 17-tego.
klase prawdopodobnie wybiore archer. Jezeli gra mi sie spodoba to zostane na dluzej
A co z komunikatorem głosowym? Jest już jakiś? Będzie?
Mumble,TS,Vt,Skajpaj?
Oczywiście, że będzie. Jestem właśnie w trakcie załatwiania.
PS Komunikator głosowy (mikrofon też, chociaż forma słuchacza będzie brana pod uwagę) będzie REQ.
Wybaczcie niepotrzebnego posta ;]
Wydaje mi się, że TS będzie najlepszym rozwiązaniem Jakoś najbardziej polubiłem ten komunikator głosowy :)VT(tylko moim zdaniem !!!) kojarzy mi się od razu z Tibia, ale to tylko moje zdanie ^^.Co do skype, hmm myślę, że jakby grała chociaż połowa ludzi to utrzymanie takiej konfy jest dość męczące(chodzi o internet) oraz ciągłe zakładanie konf na oddzielne party czy co tam jest.
@ TS można kupić, ostatnio kupowałem z paroma kumplami to sms po 2.50(czy tam ileś) i mamy 15slotów na miesiąc
Raz wypijesz o jedno piwo mniej lub nie zapalisz i już będzie.
Oczywiście, że będzie. Jestem właśnie w trakcie załatwiania.
No to świetnie , tylko znajdź jakiś stabilny aby nie było trzeba zmieniać i przenosić się..
Nasuwa mi się tylko jedno pytanie: Jaki jest limit graczy w gildii?
Wydaje mi się, że TS będzie najlepszym rozwiązaniem Jakoś najbardziej polubiłem ten komunikator głosowy :)VT(tylko moim zdaniem !!!) kojarzy mi się od razu z Tibia, ale to tylko moje zdanie ^^.Co do skype, hmm myślę, że jakby grała chociaż połowa ludzi to utrzymanie takiej konfy jest dość męczące(chodzi o internet) oraz ciągłe zakładanie konf na oddzielne party czy co tam jest.@ TS można kupić, ostatnio kupowałem z paroma kumplami to sms po 2.50(czy tam ileś) i mamy 15slotów na miesiąc Raz wypijesz o jedno piwo mniej lub nie zapalisz i już będzie.
TS ma ładne wtyczki, np widzisz kto w danej chwili mówi [jak jesteś w grze], albo przewijanie czatu u góry [jak jesteś w grze].
W skrócie, nie trzeba wychodzić z gry żeby widzieć kto co pisze na czacie + no wiesz z kim rozmawiasz.
Ja tu pełnię rolę organizatora. W GDO wbiłem tylko 19 lvl, by nie psuć sobie zabawy. Z tym pytaniem do Shishka, ona będzie pełniła główną rolę.
Chciałbym Ventrilo, ale akurat ten komunikator nie działa z GDO;/
Zobaczymy co Guru znajdzie, nie będzie można narzekać. Pożyjemy, zobaczymy
Ja tu pełnię rolę organizatora. W GDO wbiłem tylko 19 lvl, by nie psuć sobie zabawy. Z tym pytaniem do Shishka, ona będzie pełniła główną rolę.Chciałbym Ventrilo, ale akurat ten komunikator nie działa z GDO;/
ja mam serwerek ts3 za friko mysle ze do 20 slatow uciagnie
stoi 24/7 serwer firmowy ;P
Jeśli jeszcze mogę dołączyć to bardzo chętnie.
Nick: Asungo / Galien
Klasa:Assasin / Fighter / Sorcerer (skłaniam się do assasina)
A jeśli jeszcze nie macie nazwy gildii to może by tak Szlachta.