Do usunięcia
Glory Destiny Online - Gildia
Wiadomo już, czy będzie ograniczenie członków w gildii względem jej poziomu? Tak jak np. w fabryce pieniędzy "Dragon Nest" ? .Zgłosiło się wielu chętnych dlatego nie byłoby złym pomysłem stworzyć np. Dwie różne gildie, by każdy miał wybór. Oczywiście rozumiem, że ma powstać jedna wielka gildia, jednak czasem to nie działa dobrze.
i tak i nie bo:
1. kilku sobie odpusci
2. stwierdzi ze jest za hard po 25 lvl
3. ktos stwierdzi ze mu sie nie chce
4. jeszcze inny wroci po 2 dnia do swojej Tibi czy innego MMo
Zgłosiło się wiele osób 20+ , tak więc mała szansa na "słomiany zapał".
Ps. Z chęcią poprowadziłbym jakiś projekt (gildię) lub też pomógł bardzo aktywnie. Od dawna niczym się nie zajmuję.
Oczywiście nie chcę dziwnych zajść / tzw.napinek poniędzy tą grupą a np. moją.
Pożyjemy, zobaczymy zresztą.
No no, sporo chętnych, bardzo mnie to cieszy
Co do nazwy: Fajne macie pomysły ;d EkipaRemontowa mogłaby być, ale... Zbyt znana w Edenie, w sensie, już nudna się zrobiła ;x
Szlachta, PolskaSzlachta, zabiło mnie też KebabMasters, albo Bigos xD (może jeszcze BigosPolski? ^^)
Pierożki... Albo bardziej śmiesznie, Pieroszki. Bardzo mi się to osobiście podoba, nie za krótkie, nie za długie. Bo co do długości, to jest limit - nie wiem dobrze, ale mi moją pierwszą nazwę ucinało, więc prawdopodobnie jest tylko do 15-16 znaków ;<
Można też w łatwy sposób dać małą ikonkę przy nazwie klanu - co do tego jestem otwarta na wszelkie sugestie, byle nie jakieś wulgarne, albo zboczone ;d
Widzę też pytania co do max ilości graczy w gildii. Nie mam zielonego pojęcia, czy taki limit jest, a jeśli tak, to jaki. Sama grałam tylko ten tydzień CBT i aż tak wielu Polaków się nie znalazło, by tenże limit po zapraszaniu wyskakiwał (a mieliśmy chyba nawet z 20 graczy, nie liczyłam ;d)
Postaram się w przyszłości w miarę pilnować nieaktywnych graczy - wiadomo, dość długa nieaktywność, zwłaszcza nieusprawiedliwiona będzie po prostu skutkowała usunięciem z gildii.
Hardmen, nie mam nic przeciwko innym polskim klanom, wręcz przeciwnie, miło jest rywalizować i współpracować z rodakami
Także poszukiwani pewno będą moi... zastępcy? W końcu jeśli tak spora grupa chce grać, potrzeba będzie więcej par rąk i oczu do pilnowania jako takiego porządku ;o
Także poszukiwani pewno będą moi... zastępcy?
ja ja mega doswiadczenie + bd rownowaga dla milej kobiety
w posagu moge wniesc TS3
Nick - Suiton albo Meiton
Wiek - 18
Klasa - Assasin albo Archer
ja ja mega doswiadczenie + bd rownowaga dla milej kobiety w posagu moge wniesc TS3
O, to miło ^^
Co do TS'a ogólnie, to wiedzcie, że będę na pewno aktywną słuchaczką - co do rozmów to nie bardzo. Małe mieszkanko, 4-osobowa rodzina, nawet zamknięcie moich lichych drzwi nie zapewni mi spokojnej ciszy, a jeszcze uprzykrzający mi życie "starszy" brat (taa, starszy wiekiem, młodszy psychicznie o jakieś 10 lat >.>')
Dostałem odpowiedź. 1 lvl gildii może posiadać max. 30 członków, 2 stopień 50, trzeci nie wiadomo. Pomieścimy się w jednej:)
O, właśnie, dzięki Guru, że mi przypomniałeś
Co do expa gildyjnego. Niezłą strategią jest robienie questów gildyjnych w 5-osobowych drużynach, ponieważ w takim queście mamy za zadanie ubijać 5 rodzai mobków. Każda osoba staje na "stanowisku pracy" i bije jeden typ mobka. Taki sposób wydaje mi się bardzo szybki, zwłaszcza, że w kilka minut można zabić dość sporą ilość stworków
Wbijanie poziomu gildii na pewno się przyda, w końcu można mieć ponoć własną wyspę, coś jak takie Edenowe miasteczko ;o
Ty tam wejdź na GG.
Wyspa? MMM .Ale najpierw, trzeba wybrać nazwę. Ale i tak mamy na to jeszcze 6 dni. =)
Nick: GoQ jeżeli zajety to GooQk
Klasa: jakieś healer ewentualnie assasin
Mi możecie mówić Tanker xD bo warrior/fighter ogółem fighter wali mocniej ale warrior więcej hp + defa więc zmieniam fightera na warriora xD
ps. Nie dziwcie sie jak będe mieć 30lvl w 1-2dni bo strasznie no-lifie xD
w wowie 80 bld elf pala (retri) total played time 4d i 7h xD
Dostałem odpowiedź. 1 lvl gildii może posiadać max. 30 członków, 2 stopień 50, trzeci nie wiadomo. Pomieścimy się w jednej:)
3 lvl: 70 członków
4 lvl: 90 członków
5 lvl: 110 członków
Nie mam 100% pewności, ale tak pisał na oficjalnym forum gracz z Azji, więc chyba można mu wierzyć ^^
Yay, nie jestem sama:) Bedzie mozna pogadac o ciuszkach z kims innym:>
oo moj nick iEvie albo Evie;P
Rozumiem, że są aż 3 przedstawicielki płci ładniejszej? Bijemy rekordy, ha~
Jutro będzie strona. TS3 już jest, zarówno prywatny, jak i publiczny.
Yay, nie jestem sama:) Bedzie mozna pogadac o ciuszkach z kims innym:>oo moj nick iEvie albo Evie;P
Ciuszki? Wybacz, kochana, ale mnie trzeba siłą do sklepów ciągnąć, a i na modzie się nie znam x3
Zresztą od zarania dziejów uważam się nieco za chłopczycę
Cookie, w 1 dzień miałam 20
Ale to wolne było i chorowałam to wiesz... Szybko się wbiło ten 35 ;o
czy ja naprawde mam wziasc wolne w pracy zeby was pokarac swoja obecnoscia na ts przez pierwsze 48 h
Nick: MuRzynBRS, Kolaboo lub jeszcze inny jeszcze nie wiem
Klasa: Jeszcze nie wybrałem
Pozostaje czekać te kilka dni tylko ;]