Glory Destiny Online - Gildia

Nick: KaeFcE Lub Astrazen

Klasa:noo i tu jest problem ;d;d mysle ze Fighter/Warrior/Assassin bardziej jestem przekonany do tego ostatniego chociaz juz sam nie wiem ;p

aa no i posiadam mikro :P .

Macie jakieś filmiki odnośnie pvp ?

Ok sam już sobie odpowiedziałem na to pytanie :)

link

Nick: Michiyu

Klasa: Shaman/Sorcerrer

Nick: Nokimi

Klasa: Archer

Jeszcze tyle czekania :(. Co do nazwy klanu to proponuję: Robaczki.

Ciekawe czy klan wypali, ok. z połowa zadeklarowanych pisało się na klan do L2 na innovie, może z 5% tego w ogóle weszło na TSa żeby omówić jakiekolwiek sprawy odnośnie organizacji. Proponuję pomału organizować jakieś "posiedzenia" na TSie. Zaczynać zżywać się ze sobą i jak tylko serwery zostaną odpalone ruszyć z całej, skoro ma być to pro klan.

Nick: mAzel

Klasa: Warrior

Też chętnie dołączę, ale moglibyście się bardziej wysilić z tą nazwą gildii ;). Padło dużo lepszych propozycji niż "Proland".

Swoją drogą we FlyFFie była gildia o identycznej nazwie, która nie cieszyła się zbyt dobrym imieniem. Sugeruję stworzyć ankietę z najlepszymi propozycjami i tą drogą wybrać ostateczną nazwę.

Proponuję pomału organizować jakieś "posiedzenia" na TSie. Zaczynać zżywać się ze sobą i jak tylko serwery zostaną odpalone ruszyć z całej, skoro ma być to pro klan.

Taki miałem zamiar. Ale poczekajmy do weekendu.

Też chętnie dołączę, ale moglibyście się bardziej wysilić z tą nazwą gildii . Padło dużo lepszych propozycji niż "Proland".

Nazwa została wybrana. Kropka.

Mi też nie pasowały nazwy w większości gildii, jakich byłem, ale nie marudziłem.

Czy w ów grze występuja kostiumy? Jak myślicie, będzie je można zdobyć tylko za pomoca im?

Czy w ów grze występuja kostiumy? Jak myślicie, będzie je można zdobyć tylko za pomoca im?
Za pomocną IM, ale raczej nie tylko. Najczęściej w tego typu grach [z IM] występuje taki NPC u którego można sprzedać/kupić walutę do IM. Zatem zależy Ci na czymś konkretnym, jednakże nie chcesz wydawać na to $$, wykonasz więcej Q, przyfarmisz więcej czasu i obie zakupisz :)

Nick- Rufael

Wiek- 34 lata

Class- Archer

Jeżeli w tej grze można będzie zrobić takie coś jak napisał kuro, kocham tę grę <3

Nick: KapiBara

Klasa: Sorc/Assassin (ale jeszcze nic pewnego)

Jeżeli w tej grze można będzie zrobić takie coś jak napisał kuro, kocham tę grę
A w której grze nie można robić czegoś takiego ? [pomijając sro]

Ja mowie ze nie mam mikrofonu guru, wiec raczej do mnie trzeba bedzie pisac.

Głośników też nie masz ? TS to podstawa w dobrej organizacji, jeśli ktoś nie chce mówić to chyba ma do tego prawo, ale słuchać by wypadało :)

Nick Hiraga

Wiek jak powiem że 19 to nie skłamie bo w lutym skończe;]

Klasa nie wiem powiem jak chara zrobie

Nick : Aegan lub Lenio

Profa : Archer

5 dni do OBT, chyba masz 7 zł, żeby zakupić mikro:)

Nick: fafluk

Klasa: Warrior or Archer

Ha Ha chyba jestem tu dziadkiem ^^

I chyba skrzypiec, nie kupuje mikrofonow z Biedronki:) Wiec najmocniej przepraszam:) A tak na marginesie nie lubie swojego głosu przez micro, w sumie jest troszeczke dziwny i odchodzi od realii.