Nick: KaeFcE Lub Astrazen
Klasa:noo i tu jest problem ;d;d mysle ze Fighter/Warrior/Assassin bardziej jestem przekonany do tego ostatniego chociaz juz sam nie wiem ;p
aa no i posiadam mikro .
Nick: KaeFcE Lub Astrazen
Klasa:noo i tu jest problem ;d;d mysle ze Fighter/Warrior/Assassin bardziej jestem przekonany do tego ostatniego chociaz juz sam nie wiem ;p
aa no i posiadam mikro .
Nick: Michiyu
Klasa: Shaman/Sorcerrer
Nick: Nokimi
Klasa: Archer
Jeszcze tyle czekania . Co do nazwy klanu to proponuję: Robaczki.
Ciekawe czy klan wypali, ok. z połowa zadeklarowanych pisało się na klan do L2 na innovie, może z 5% tego w ogóle weszło na TSa żeby omówić jakiekolwiek sprawy odnośnie organizacji. Proponuję pomału organizować jakieś "posiedzenia" na TSie. Zaczynać zżywać się ze sobą i jak tylko serwery zostaną odpalone ruszyć z całej, skoro ma być to pro klan.
Nick: mAzel
Klasa: Warrior
Też chętnie dołączę, ale moglibyście się bardziej wysilić z tą nazwą gildii . Padło dużo lepszych propozycji niż "Proland".
Swoją drogą we FlyFFie była gildia o identycznej nazwie, która nie cieszyła się zbyt dobrym imieniem. Sugeruję stworzyć ankietę z najlepszymi propozycjami i tą drogą wybrać ostateczną nazwę.
Proponuję pomału organizować jakieś "posiedzenia" na TSie. Zaczynać zżywać się ze sobą i jak tylko serwery zostaną odpalone ruszyć z całej, skoro ma być to pro klan.
Taki miałem zamiar. Ale poczekajmy do weekendu.
Też chętnie dołączę, ale moglibyście się bardziej wysilić z tą nazwą gildii . Padło dużo lepszych propozycji niż "Proland".
Nazwa została wybrana. Kropka.
Mi też nie pasowały nazwy w większości gildii, jakich byłem, ale nie marudziłem.
Czy w ów grze występuja kostiumy? Jak myślicie, będzie je można zdobyć tylko za pomoca im?
Czy w ów grze występuja kostiumy? Jak myślicie, będzie je można zdobyć tylko za pomoca im?Za pomocną IM, ale raczej nie tylko. Najczęściej w tego typu grach [z IM] występuje taki NPC u którego można sprzedać/kupić walutę do IM. Zatem zależy Ci na czymś konkretnym, jednakże nie chcesz wydawać na to $$, wykonasz więcej Q, przyfarmisz więcej czasu i obie zakupisz
Nick- Rufael
Wiek- 34 lata
Class- Archer
Jeżeli w tej grze można będzie zrobić takie coś jak napisał kuro, kocham tę grę
Nick: KapiBara
Klasa: Sorc/Assassin (ale jeszcze nic pewnego)
Jeżeli w tej grze można będzie zrobić takie coś jak napisał kuro, kocham tę gręA w której grze nie można robić czegoś takiego ? [pomijając sro]
Ja mowie ze nie mam mikrofonu guru, wiec raczej do mnie trzeba bedzie pisac.
Ja mowie ze nie mam mikrofonu guru, wiec raczej do mnie trzeba bedzie pisac.Głośników też nie masz ? TS to podstawa w dobrej organizacji, jeśli ktoś nie chce mówić to chyba ma do tego prawo, ale słuchać by wypadało
Nick Hiraga
Wiek jak powiem że 19 to nie skłamie bo w lutym skończe;]
Klasa nie wiem powiem jak chara zrobie
Nick : Aegan lub Lenio
Profa : Archer
Ja mowie ze nie mam mikrofonu guru, wiec raczej do mnie trzeba bedzie pisac.
5 dni do OBT, chyba masz 7 zł, żeby zakupić mikro:)
Nick: fafluk
Klasa: Warrior or Archer
Ha Ha chyba jestem tu dziadkiem ^^
I chyba skrzypiec, nie kupuje mikrofonow z Biedronki:) Wiec najmocniej przepraszam:) A tak na marginesie nie lubie swojego głosu przez micro, w sumie jest troszeczke dziwny i odchodzi od realii.