Glory Destiny Online - Gildia

Jeśli niema wymagań wiekowych to się zgłaszam, a zachowuje się w miarę normalnie i grałem na CBT.

Nick: Sokyre

Klasa: Assassin

I chyba skrzypiec, nie kupuje mikrofonow z Biedronki:) Wiec najmocniej przepraszam:) A tak na marginesie nie lubie swojego głosu przez micro, w sumie jest troszeczke dziwny i odchodzi od realii.

Heh.. nie Ty musisz go sluchac wiec nie wiem co jest takie problematyczne co do 7 pl z biedronki jechalem na taki micro za 9.99 3 lata i nadal dziala i nie bylo nigdy problemow zmienilem tylko dlatego ze dostalem sluchawki CREATIVE LABS FATAL1TY GAMING HS-800.

ludzie mysle ze juz z nudów i rozmowy na tema robi sie troling :) TS will be rdy soon :)

Nick: Tekon/MattLoki

Klasa: Archer (raczej)

Nick: patrykopl

Klasa: sorcerer

Nick: Haliber

Klasa: Assasin

Jest już TS3: gentoin.pl:25565 hasło bula

Myślę, że jakoś się zgramy i będzie fajnie :)

A własnie, ile osób może być w pt ? I czy może są jakieś raidy ?

@EDIT

Na TS, zacznę wbijać częściej gdy zacznie się gra:) Na razie będę wchodzić tak sporadycznie:) Powód : Gram na razie z kumplami w LoL'a, dopóki nie będzie GDO

Nick: Bicia ( Jak coś jestem "on" )

Klasa: Assassin/Archer ( raczej Archer )

Nick: Lordbert

Klasa: Assasin/Sorcerer

Miło będzie pograc w takiej ekipie.

Nick: Verbanski

Klasa: Archer

Witam ;)

Nick: Crey/Nerash

Ksala: Sorcerer/Assasin/Warior (moge sie dostosować ;p)

Hmm co do nazwy gildii to moje propozycje brzmią:

- PolishHusars

- DesertEagles

- Destine

- PolishMafia

Jakoś więcej nie przychodzi mi na myśl. Jeśli była by potrzebna pomoc w prowadzeniu gildii lub pomoc przy stronie gildyjnej to jestem chętny. Mam w tym doświadczenie, gdyż prowadziłem już kilka gildii i klanów w różnych grach ;)

@Crey - proszę Cię, czytaj uważnie pierwszego posta. Nazwę dla gildii już mamy.

Człowieka jeden dzień nie ma, a tu tyle się narobiło już ;3

Słuchajcie, proszę. Możliwe, że nie zobaczycie mnie na forum i gadulcu do soboty wieczorem, jutro urodzinki mam, a sobota będzie dniem ich świętowania, więc nie będę mieć zbytnio czasu na włażenie tutaj ;d

Acz postaram się zajrzeć ;o

Jak ktoś ma do mnie jakieś sprawy, walić dzisiaj ;p

Nick: Demi/Demis/Demiss

Klasa: Archer

Nick: Dumoose

Klasa: Fighter

:)

Znamy godzinę otwarcia GDO! Będzie to 11:00 ich czasu, czyli 4:00 w Polsce. Oczywiście 17 stycznia.

Nick: TechBot

Klasa: Assek albo Archer :)

Propozycja nazwy : Roladki albo Kluseczki XD

:)

Pozdrawiam TechBot

Zmiana godziny: Glory Destiny startuje o 6:00 we wtorek.

Człowieka jeden dzień nie ma, a tu tyle się narobiło już ;3Słuchajcie, proszę. Możliwe, że nie zobaczycie mnie na forum i gadulcu do soboty wieczorem, jutro urodzinki mam, a sobota będzie dniem ich świętowania, więc nie będę mieć zbytnio czasu na włażenie tutaj ;dAcz postaram się zajrzeć ;oJak ktoś ma do mnie jakieś sprawy, walić dzisiaj ;p

Droga Shiszko! Wszystkiego najlepszego i udanego melanzyku:>

Dołączę się do życzeń i dodam coś od siebie...

Aby po imprezie kac był mały :)

I 100lat :D