Jeśli niema wymagań wiekowych to się zgłaszam, a zachowuje się w miarę normalnie i grałem na CBT.
Nick: Sokyre
Klasa: Assassin
Jeśli niema wymagań wiekowych to się zgłaszam, a zachowuje się w miarę normalnie i grałem na CBT.
Nick: Sokyre
Klasa: Assassin
I chyba skrzypiec, nie kupuje mikrofonow z Biedronki:) Wiec najmocniej przepraszam:) A tak na marginesie nie lubie swojego głosu przez micro, w sumie jest troszeczke dziwny i odchodzi od realii.
Heh.. nie Ty musisz go sluchac wiec nie wiem co jest takie problematyczne co do 7 pl z biedronki jechalem na taki micro za 9.99 3 lata i nadal dziala i nie bylo nigdy problemow zmienilem tylko dlatego ze dostalem sluchawki CREATIVE LABS FATAL1TY GAMING HS-800.
ludzie mysle ze juz z nudów i rozmowy na tema robi sie troling TS will be rdy soon
Nick: Tekon/MattLoki
Klasa: Archer (raczej)
Nick: patrykopl
Klasa: sorcerer
Nick: Haliber
Klasa: Assasin
Jest już TS3: gentoin.pl:25565 hasło bula
Myślę, że jakoś się zgramy i będzie fajnie
A własnie, ile osób może być w pt ? I czy może są jakieś raidy ?
@EDIT
Na TS, zacznę wbijać częściej gdy zacznie się gra:) Na razie będę wchodzić tak sporadycznie:) Powód : Gram na razie z kumplami w LoL'a, dopóki nie będzie GDO
Nick: Bicia ( Jak coś jestem "on" )
Klasa: Assassin/Archer ( raczej Archer )
Nick: Lordbert
Klasa: Assasin/Sorcerer
Miło będzie pograc w takiej ekipie.
Nick: Verbanski
Klasa: Archer
Witam
Nick: Crey/Nerash
Ksala: Sorcerer/Assasin/Warior (moge sie dostosować ;p)
Hmm co do nazwy gildii to moje propozycje brzmią:
- PolishHusars
- DesertEagles
- Destine
- PolishMafia
Jakoś więcej nie przychodzi mi na myśl. Jeśli była by potrzebna pomoc w prowadzeniu gildii lub pomoc przy stronie gildyjnej to jestem chętny. Mam w tym doświadczenie, gdyż prowadziłem już kilka gildii i klanów w różnych grach
@Crey - proszę Cię, czytaj uważnie pierwszego posta. Nazwę dla gildii już mamy.
Człowieka jeden dzień nie ma, a tu tyle się narobiło już ;3
Słuchajcie, proszę. Możliwe, że nie zobaczycie mnie na forum i gadulcu do soboty wieczorem, jutro urodzinki mam, a sobota będzie dniem ich świętowania, więc nie będę mieć zbytnio czasu na włażenie tutaj ;d
Acz postaram się zajrzeć ;o
Jak ktoś ma do mnie jakieś sprawy, walić dzisiaj ;p
Nick: Demi/Demis/Demiss
Klasa: Archer
Nick: Dumoose
Klasa: Fighter
Znamy godzinę otwarcia GDO! Będzie to 11:00 ich czasu, czyli 4:00 w Polsce. Oczywiście 17 stycznia.
Nick: TechBot
Klasa: Assek albo Archer
Propozycja nazwy : Roladki albo Kluseczki XD
Pozdrawiam TechBot
Zmiana godziny: Glory Destiny startuje o 6:00 we wtorek.
Człowieka jeden dzień nie ma, a tu tyle się narobiło już ;3Słuchajcie, proszę. Możliwe, że nie zobaczycie mnie na forum i gadulcu do soboty wieczorem, jutro urodzinki mam, a sobota będzie dniem ich świętowania, więc nie będę mieć zbytnio czasu na włażenie tutaj ;dAcz postaram się zajrzeć ;oJak ktoś ma do mnie jakieś sprawy, walić dzisiaj ;p
Droga Shiszko! Wszystkiego najlepszego i udanego melanzyku:>
Dołączę się do życzeń i dodam coś od siebie...
Aby po imprezie kac był mały
I 100lat