Nie mam tutaj na zamiarze zazdrościć, jak ktoś bez sensu wywnioskował. Od długiego czasu już każdy z mózgiem przyzna racje temu, co piszę.
" Rozreklamował, bo ma ku temu możliwości" -- Myślałem, że domeną forum o grach MMORPG jest stworzenie równej społeczności graczy na takich samych zasadach. Tak więc jeżeli powstało kilka pomysłów na Gildie, czemu nie zareklamować w Newsie wszystkich i jedynie dodać , iż np. PROland jest oficjalną forumową.
Do Moderatora powyżej, miałem nadzieję, że pojawi się tutaj ktoś wcześniej, po pierwszej odpowiedzi już tworzącej offtop. Jednak jak się domyśliłem, muszą paść słowa krytyki w kierunku Administracji, by cokolwiek się zaczęło dziać. Jeżeli nie zareagowaliście przez pierwsze dwa dni, teraz nie możecie mieć pretensji o offtop, bowiem to stwierdzić może jedynie osoba zakładająca temat, ona tylko wie, co chciałaby tu zobaczyć. Zrobiłem to na samym początku, lecz zero odzewu z Waszej strony.

Wybacz kolego, ale nie nie siedzimy calymi dniami na forum i nie czytamy wszytskich pisanych tu wypowiedzi. Mamy swoja prace, swoje studia, szkoly... Dlatego czasami jakis temat nam umknie, tak wlasnie bylo w tym przypadku. Jednak reakcja nastapila, pozno, ale jednak, wiec wrzuc na luz, zgoda? A co do OT: mylisz sie, nie mysli autora go definiuja, a tresc jego postu. Moge napisac temat, gdzie w pierwszym poscie bede prawil o rozowych krokodylach, ale myslami bede przy pomaranczowych balwanach, wiec wszystkie nastepne posty o krokodylach beda OT? Ok, przyklad absurdalny, ale nie inaczej dalo sie tego zobrazowac. Watek tematu ustala jego pierwszy post. Zreszta, w pierwszym zdaniu tego akapitu przyznales, ze jednak w temacie panuje OT. Ahhhh i temat nie zostal zmoderowany dlatego, ze zrobiles "najazd" na administracje, bo wybacz, ale nie jestes dla nas az tak wazny, abysmy uzalezniali sie od twoich wypowiedzi, ale zostal poddany moderacji dlatego, ze... Przyszla jego kolej. Tak jest. - Dzz'
@Guru, przepraszam, lecz nie mam już więcej siły na wdawanie się w dyskusję z Tobą. Mój poziom kultury już i tak niestety został nagięty.Twoje wypowiedzi które niestety muszą ujrzeć moje oczy wywierają na mnie wrażenie jak na kocie którego wszyscy kojarzą " Co ja pacze " ( nie bawi mnie to, lecz co poradzę, że to u mnie zostało wywołane).
"Owszem. Co nie zmienia jednak faktu, że ulżyło mi." To są słowa "redaktora" ? Plus jeszcze widok Twojej sygnatury...
Ktoś pisał o zazdroszczeniu, nie zrozumiałem tego, ponieważ który doświadczony i normalny gracz ma radochę z masówki gdzie przyjmowany zostawał każdy praktycznie? Mieliście 30 użytkowników na Teamspeaku - z ponad 100 zgłoszonych. Dodatkowo , mogę Wam obiecać, że po tygodniu z tych 30 tu zostanie Wam max 10.
Dlatego my nie stawiamy na ilość i tym bardziej nie jestem zazdrosny o ilość członków w Gildii.
Ps.
Nadal nie mam zamiaru kłócić się pomiędzy Gildiamy ponieważ nie można generalizować nikogo, dlatego na pewno w gildii PROland znajdą się mili i normalni ludzie z którymi będzie można pograć, z chęcią sam pójdę z nimi w Party. Jednak wojna zaczęła się po pierwszej odpowiedzi, co było wiadome. Jeżeli nadal chcecie toczyć tą wojnę to proszę bardzo, lecz róbcie to w swoim temacie. Ja niczego nie zaczynałem, ja jedynie bronię swojej osoby jak i Gildii.
Dlatego ja już skończyłem odpisywać na wszelkie zaczepki. Pozdrawiam członków PROland.
Ban 24h. Prosilem, a ty dalej swoje. - Dzz'