Glory Destiny Online - Nadchodzi nowa era rozgrywki

@UP hejtujemy sie bo jesteśmy polakami.

Bardzo sensowne uzasadnienie.

Ja chętnie dołącze, gdyż mój projekt z gildią w SUN'ie raczej nie wypali.

Od siebie mogę zaoferować kanał na ts.

I proszę Was, przerwijcie ten bezsensowne spór. Każdy z Was ma trochę racji, jednak żadnemu z Was nie uda się do niej przekonać drugiego. To naprawdę przestaje być śmieszne.

Na forum powstał już dział Rekrutacja oraz wstępny wzór podania. Nie wymagam siedzenia nad tym i rozpisywania się na Bóg wie ile stron. Wystarczy po kilka treściwych zdań. Oczywiście mile widziane będą dłuższe aplikacje.

Ps. Kanał TS jak najbardziej się przyda! Zapraszamy

17ty nadchodzi , to już jutro!

Na głównej stronie tego nieszczęsnego poralu znajdziecie informacje o rekrutacji do gildii PROland , oczywiście sama nazwa ukazuje siły intelektualne założycieli , kto w ogóle wymyślił taką nazwę?!

Dodatkowo portal mmorpg.org.pl powinien się nazywać Gururpg.org.pl , ponieważ jedyne co znajduje się tutaj to jego osobista fascynacja różnego typu grami. Tak samo jak dzieje się to z reklamą gildii w każdym możliwym newsie o Glory Destiny Online. Trochę to śmieszne, no ale nic na to nie poradzimy.

Zapraszam wszystkich w nasze szeregi!

warn_ico.png
Za dp. - Dzz.
warn_ico.png
I za masowy OT we wlasnych topicu. - Dzz
Na głównej stronie tego nieszczęsnego poralu znajdziecie informacje o rekrutacji do gildii PROland , oczywiście sama nazwa ukazuje siły intelektualne założycieli , kto w ogóle wymyślił taką nazwę?!Dodatkowo portal mmorpg.org.pl powinien się nazywać Gururpg.org.pl

Kocham tych zazdrosnych trolli, którzy pozazdrościli członków, rozgłosu, aż wreszcie musieli się wyładować - chamsko - na forum.

Takim gadaniem nie wygrasz. Pokaż skilla w GDO, bo to się przecież liczy.

Trochę dziwne, że po "mojej" gildii, znalazły się nagle dwie, alternatywne grupy, prawda?

Sory guru, ale skoro jesteś taki poważny i dojrzały, to powinieneś ignorować posty "trolli", a nie wdawać się w niepotrzebne dyskusje, skoro dla Ciebie to tacy idioci.

Sory guru, ale skoro jesteś taki poważny i dojrzały, to powinieneś ignorować posty "trolli", a nie wdawać się w niepotrzebne dyskusje, skoro dla Ciebie to tacy idioci.

Owszem. Co nie zmienia jednak faktu, że ulżyło mi.

warn_ico.png
Za masowy OT. - Dzz'
Kocham tych zazdrosnych trolli, którzy pozazdrościli członków, rozgłosu, aż wreszcie musieli się wyładować - chamsko - na forum. Takim gadaniem nie wygrasz. Pokaż skilla w GDO, bo to się przecież liczy.Trochę dziwne, że po "mojej" gildii, znalazły się nagle dwie, alternatywne grupy, prawda?

Oj dude xD staczasz sie staczasz. Pozazdrościli ? uhm nope - ja jako ja stworzyłem temat bo nie lubie takich PROlaczków jak ty ;) noobków którzy myślą że pozjadali wszystkie rozumy i zapominają że tego typu gry gra się dla funu. I nie po "twojej" gildii tylko przez głupkowatą nazwę i kretyńskie zasady ^_^

here u go - sad but true ;x

Wiem że wszyscy teraz na mnie poflejmują a zwłaszcza ty ;) (a nie sorki teraz będziesz starał się pokazać jaki to jesteś pro i dorosły i albo dowalisz krótki koment albo zignorujesz)

cout ^_^

warn_ico.png
Za OT. - Dzz
Owszem. Co nie zmienia jednak faktu, że ulżyło mi.

To już wszystko wiem. Życzę Wam powodzenia :)

Na głównej stronie tego nieszczęsnego poralu znajdziecie informacje o rekrutacji do gildii PROland , oczywiście sama nazwa ukazuje siły intelektualne założycieli , kto w ogóle wymyślił taką nazwę?!Dodatkowo portal mmorpg.org.pl powinien się nazywać Gururpg.org.pl , ponieważ jedyne co znajduje się tutaj to jego osobista fascynacja różnego typu grami. Tak samo jak dzieje się to z reklamą gildii w każdym możliwym newsie o Glory Destiny Online. Trochę to śmieszne, no ale nic na to nie poradzimy.

Czytając ten temat zastanawiałem się czy nie sprawdzić jak będzie wyglądała ta gra i dołączyć do was, po tym poście mam spore wątpliwości. Rozumiem że guru reprezentuje bardzo głupie podejście, mianowicie bardzo subiektywne newsy (zbliża się nowy azjatycki shit - tak to chyba ostatnio było, prawda?). Okej, rozumiem że reklamuje swoją gildię gdzie może i jak może i ma o wiele lepsze warunki do takiego działania niż wy - to zrozumiałe. Gorzej, że ten post ocieka taką zazdrością że to oni zgarną gros polaków do gildii że naprawdę robi się niedobrze. W dodatku to bardzo gryzie się z twoim stwierdzeniem z pierwszego posta, cytuję:

Teraz coś ciekawego, nie mamy zamiaru toczyć wojny z żadną z naszych rodowych społeczności, nie chcemy być też za wszelką cenę najlepsi. Chodzi o dobrą zabawę oraz mam nadzieję , w przyszłości współpracę.

Mając do wyboru twoją gildię albo tą masówkę od guru... nie wybiorę niczego, bo w "oficjalnej forumowej gildii" pewnie zabraknie miejsc, a na gildię gdzie ktoś pomimo zapowiedzi o współpracy i luzie zaczyna się spinać bo ktoś łapie więcej graczy szkoda czasu. Może to i lepiej, skupię się na dokończeniu projektu i na sesji.

Kazdy kolejny post, ktory nie bedzie mial zwiazku z tematem, bedzie karany banem na 24 godziny. Za duzo syfu tu narobiliscie, wszyscy, wiec mam nadzieje, ze nie bedziecie teraz winy zrzucac na swoich oponentow. Posypalo sie sporo warnow, co mam nadzieje utemperuje wasze zapedy.

Hardmen, nie obrażaj się na mnie czy coś, ale znam Cię trochę.

Kij już z banem na 24h, wytrzymam.

Uwaga dla ludzi grających pod jego banderą: Nie zdziwcie się, jeżeli wasz GM po prostu zniknie bez śladu i się nie pojawi. Zdarzyło się to już raz czy dwa, właśnie w ekipie w której miałem grać.

Co do tematu, to powodzenia z gildią, o ile Hardmen okaże się choć raz odpowiedzialny. :)

CU@24h.

Nie mam tutaj na zamiarze zazdrościć, jak ktoś bez sensu wywnioskował. Od długiego czasu już każdy z mózgiem przyzna racje temu, co piszę.

" Rozreklamował, bo ma ku temu możliwości" -- Myślałem, że domeną forum o grach MMORPG jest stworzenie równej społeczności graczy na takich samych zasadach. Tak więc jeżeli powstało kilka pomysłów na Gildie, czemu nie zareklamować w Newsie wszystkich i jedynie dodać , iż np. PROland jest oficjalną forumową.

Do Moderatora powyżej, miałem nadzieję, że pojawi się tutaj ktoś wcześniej, po pierwszej odpowiedzi już tworzącej offtop. Jednak jak się domyśliłem, muszą paść słowa krytyki w kierunku Administracji, by cokolwiek się zaczęło dziać. Jeżeli nie zareagowaliście przez pierwsze dwa dni, teraz nie możecie mieć pretensji o offtop, bowiem to stwierdzić może jedynie osoba zakładająca temat, ona tylko wie, co chciałaby tu zobaczyć. Zrobiłem to na samym początku, lecz zero odzewu z Waszej strony.

mod_ico.png
Wybacz kolego, ale nie nie siedzimy calymi dniami na forum i nie czytamy wszytskich pisanych tu wypowiedzi. Mamy swoja prace, swoje studia, szkoly... Dlatego czasami jakis temat nam umknie, tak wlasnie bylo w tym przypadku. Jednak reakcja nastapila, pozno, ale jednak, wiec wrzuc na luz, zgoda? A co do OT: mylisz sie, nie mysli autora go definiuja, a tresc jego postu. Moge napisac temat, gdzie w pierwszym poscie bede prawil o rozowych krokodylach, ale myslami bede przy pomaranczowych balwanach, wiec wszystkie nastepne posty o krokodylach beda OT? Ok, przyklad absurdalny, ale nie inaczej dalo sie tego zobrazowac. Watek tematu ustala jego pierwszy post. Zreszta, w pierwszym zdaniu tego akapitu przyznales, ze jednak w temacie panuje OT. Ahhhh i temat nie zostal zmoderowany dlatego, ze zrobiles "najazd" na administracje, bo wybacz, ale nie jestes dla nas az tak wazny, abysmy uzalezniali sie od twoich wypowiedzi, ale zostal poddany moderacji dlatego, ze... Przyszla jego kolej. Tak jest. - Dzz'

@Guru, przepraszam, lecz nie mam już więcej siły na wdawanie się w dyskusję z Tobą. Mój poziom kultury już i tak niestety został nagięty.Twoje wypowiedzi które niestety muszą ujrzeć moje oczy wywierają na mnie wrażenie jak na kocie którego wszyscy kojarzą " Co ja pacze " ( nie bawi mnie to, lecz co poradzę, że to u mnie zostało wywołane).

"Owszem. Co nie zmienia jednak faktu, że ulżyło mi." To są słowa "redaktora" ? Plus jeszcze widok Twojej sygnatury...

Ktoś pisał o zazdroszczeniu, nie zrozumiałem tego, ponieważ który doświadczony i normalny gracz ma radochę z masówki gdzie przyjmowany zostawał każdy praktycznie? Mieliście 30 użytkowników na Teamspeaku - z ponad 100 zgłoszonych. Dodatkowo , mogę Wam obiecać, że po tygodniu z tych 30 tu zostanie Wam max 10.

Dlatego my nie stawiamy na ilość i tym bardziej nie jestem zazdrosny o ilość członków w Gildii.

Ps.

Nadal nie mam zamiaru kłócić się pomiędzy Gildiamy ponieważ nie można generalizować nikogo, dlatego na pewno w gildii PROland znajdą się mili i normalni ludzie z którymi będzie można pograć, z chęcią sam pójdę z nimi w Party. Jednak wojna zaczęła się po pierwszej odpowiedzi, co było wiadome. Jeżeli nadal chcecie toczyć tą wojnę to proszę bardzo, lecz róbcie to w swoim temacie. Ja niczego nie zaczynałem, ja jedynie bronię swojej osoby jak i Gildii.

Dlatego ja już skończyłem odpisywać na wszelkie zaczepki. Pozdrawiam członków PROland.

warn_ico.png
Ban 24h. Prosilem, a ty dalej swoje. - Dzz'

Teraz zacznie się prawdziwa bitwa... Nie wiem jak to ująć no ale niech będzie: XXX Vs Ludzie Guru. Jeszcze tylko ustalcie miejsce i godzinę to może ponapierdalacie się o głupią grę. On założył gildię, jego sprawa. Ja mogę sobie założyć gildię i napisać ch*je muje dzikie węże i co? Jeśli ktoś dołączy to jego sprawa a nie komentujecie jak on napisał posta... Ludzie to tylko gra ;3

PS. Każdy wie jak kończą gildie xD Ja jako pierwszy raz przekonałem się (z forumowiczami) na DN. No ale zawsze ktoś tam został i utrzymałem kontakt z niektórymi dzięki temu. Więc życzę miłego dnia. (jeszcze się zastanowię a może do którejś z "grupy" dołączę (tam gdzie będzie "normalniej")

PS nr.2: Ja tu nikogo nie popieram ale czasem się zastanawiam ile wy macie lat. Ja mam 15 (prawie sweet 16) i nie potrafił bym napisać takich bzdur, bzdetów jak wy... Ja tu tylko sprzątam(jestem neutralny).

PS nr.3: Dzięki za warna :D nigdy jeszcze nie udało mi się go zdobyć (ahh ten 1 raz).

warn_ico.png
Ban 24 h + drugi warn za wulgaryzm. - Dzz'

Dlatego proszę administrację o usunięcie całego tego tematu oraz pozwolenie na założenie nowego - czystego.

\

Witam serdecznie wszystkich czytających ten temat.

Chcę stworzyć profesjonalną gildię do nadchodzącej OB, mam nadzieję, że ten tytuł nie zawiedzie nas tak jak zrobiło to Dragon Nest a później Vindictus. W pierwszym z podanych tytułów byliśmy pierwszą założoną społecznością graczy w Polsce. Być może tutaj nam to się również uda, lecz nie jest to nasz priorytet. Głównym założeniem bowiem stało się zgromadzenie doświadczonych oraz dojrzałych ludzi, którzy nie boją się zarawać nocy przed monitorem. W swoich szeregach staramy się utrzymać zdrową atmosferę, przepełnioną dobrą zabawą jak i ogromną dawką humoru.

Masówka która przyjmuje wszystkich chętnych nie jest naszym celem. Rekrutacja będzie przeprowadzona tak, że osoby którym nie zależy na naszej społeczności od razu zostaną odsunięte od możliwości członkostwa. Dodatkowo, liczy się dla nasz człowiek, nie to jaki ma poziom. Dlatego wpierw zapytamy jak się czujesz, później o Twój poziom.

To taki krótki wstęp który na biegu nagryzmoliłem. Teraz sprostowanie odnośnie drugiej (zapewne większej) gildii , jak zapewne większość zauważyła mmorpg.org.pl stwarza oficialną forumową społeczność. By uprzedzić komentarze ponaglające mój pomysł poinformuję, że nie sztuką jest zebrać ludzi, o wiele trudniej odszukać i zatrzymać najbardziej wartościowych. Trudą sprawą jest przebicie popularnością naszych kolegów, bowiem jednym z założycieli jest główny redaktor tego serwisu , ma ogromne możliwości rozreklamowania wszystkiego itp.

Teraz coś ciekawego, nie mamy zamiaru toczyć wojny z żadną z naszych rodowych społeczności, nie chcemy być też za wszelką cenę najlepsi. Chodzi o dobrą zabawę oraz mam nadzieję , w przyszłości współpracę.

Zgłosiło się sporo osób, tak więc mam nadzieje, że nie będziecie mieli mi za złe tego projektu.

Sprawą nazwy zajmuję się cały czas, już pewne wytyczne istnieją. Nie będzie ona w naszym ojczystym języku. Ma też mieć akcent profesjonalizmu - nie humoru.

Mam już kilka typów jednak nie ujawnię ich dopóki nie postanowimy o wybraniu jednej z nich.

Dla zainteresowanych, coś ze strony organizacyjnej. Do rozpoczęcia zostało jeszcze trochę dni, bodajże 5 ( 17tego). Czas ten poświęcę na stworzenie wstępnego forum, załatwienie serwera Teamspeak oraz wielu innych spraw administracyjnych. Zasady rekrutacji zostaną przedstawione na dniach, zostaną umieszczone na naszym forum.

Aktualnie stworzyłem ten temat w celu informacyjnym oraz zebrania wstępnej listy chętnych osób.

Aktualizacja!

Zapraszam do składania podań na :

http://glorydestinyonline.tk/

Pozdrawiam!