Glory Destiny Online - Nadchodzi nowa era rozgrywki

Witam serdecznie wszystkich czytających ten temat.

Chcę stworzyć profesjonalną gildię do nadchodzącej OB, mam nadzieję, że ten tytuł nie zawiedzie nas tak jak zrobiło to Dragon Nest a później Vindictus. W pierwszym z podanych tytułów byliśmy pierwszą założoną społecznością graczy w Polsce. Być może tutaj nam to się również uda, lecz nie jest to nasz priorytet. Głównym założeniem bowiem stało się zgromadzenie doświadczonych oraz dojrzałych ludzi, którzy nie boją się zarawać nocy przed monitorem. W swoich szeregach staramy się utrzymać zdrową atmosferę, przepełnioną dobrą zabawą jak i ogromną dawką humoru.

Masówka która przyjmuje wszystkich chętnych nie jest naszym celem. Rekrutacja będzie przeprowadzona tak, że osoby którym nie zależy na naszej społeczności od razu zostaną odsunięte od możliwości członkostwa. Dodatkowo, liczy się dla nasz człowiek, nie to jaki ma poziom. Dlatego wpierw zapytamy jak się czujesz, później o Twój poziom.

To taki krótki wstęp który na biegu nagryzmoliłem. Teraz sprostowanie odnośnie drugiej (zapewne większej) gildii , jak zapewne większość zauważyła mmorpg.org.pl stwarza oficialną forumową społeczność. By uprzedzić komentarze ponaglające mój pomysł poinformuję, że nie sztuką jest zebrać ludzi, o wiele trudniej odszukać i zatrzymać najbardziej wartościowych. Trudą sprawą jest przebicie popularnością naszych kolegów, bowiem jednym z założycieli jest główny redaktor tego serwisu , ma ogromne możliwości rozreklamowania wszystkiego itp.

Teraz coś ciekawego, nie mamy zamiaru toczyć wojny z żadną z naszych rodowych społeczności, nie chcemy być też za wszelką cenę najlepsi. Chodzi o dobrą zabawę oraz mam nadzieję , w przyszłości współpracę.

Zgłosiło się sporo osób, tak więc mam nadzieje, że nie będziecie mieli mi za złe tego projektu.

Sprawą nazwy zajmuję się cały czas, już pewne wytyczne istnieją. Nie będzie ona w naszym ojczystym języku. Ma też mieć akcent profesjonalizmu - nie humoru.

Mam już kilka typów jednak nie ujawnię ich dopóki nie postanowimy o wybraniu jednej z nich.

Dla zainteresowanych, coś ze strony organizacyjnej. Do rozpoczęcia zostało jeszcze trochę dni, bodajże 5 ( 17tego). Czas ten poświęcę na stworzenie wstępnego forum, załatwienie serwera Teamspeak oraz wielu innych spraw administracyjnych. Zasady rekrutacji zostaną przedstawione na dniach, zostaną umieszczone na naszym forum.

Aktualnie stworzyłem ten temat w celu informacyjnym oraz zebrania wstępnej listy chętnych osób.

Aktualizacja!

Zapraszam do składania podań na :

http://glorydestinyonline.tk/

Pozdrawiam!

Bez urazy, ale piszesz, że szukasz dojrzałych ludzi, patrząc na ilość literówek w Twoim tekście, nie mogę Ciebie do nich zaliczyć, tak samo pisząc swój nick z małej litery (Niby nic, a jednak świadczy) pokazujesz, że nie jesteś zbyt poważny. Druga sprawa "Być może tutaj nam to się również uda" widzę, że Yoda mistrz zdania składać Cię uczył :D. Zdziwiło mnie też to, że zakładasz polską gildię z doświadczonymi i dojrzałymi ludźmi, a jednak odrzucasz nazwę gildii w naszym języku, oraz pisałeś, że chodzi również o zabawę i humor a jednak nazwa ma być profesjonalna i poważna - tracisz wątek. Tak czy inaczej powodzenia życzę Tobie i całej Twojej gildii, postaraj się jednak nie robić tylu literówek, bo tragicznie się to prezentuje kiedy piszesz o profesjonalizmie i dojrzałości, Peace ,,\/.(^_^).\/,,

warn_ico.png
Post nie ma zwiazku z tematem. - Dzz

Tak jak myślałem, "hejterów" nigdy się nie pozbędzie internet. Trafił się kucyk uważający siebie za kogoś, kto może poprawiać innych. Dodatkowo twierdzisz, że ja nie jestem poważny.

Jeżeli nie zrozumiałeś niektórych części mojej wypowiedzi nie komentuj, wytknąłeś stwierdzenia, które w pełni są racionalne i nie przeczę nimi na swoje poprzednie sformułowania. Dodatkowo, wpierw dorośnij by poprawiać starszych.

Nie prosiłem o szukanie na siłę niczego, czym można spróbować "zgasić" moją wypowiedź jak i projekt. No niestety jak widzę, już nastąpiła wymiana zdań pomiędzy gildiami bo jak zauważyłem, jesteś zapisany do tej drugiej.

Ps. To nie dyktando , a Ty jeszcze za młody by być moim nauczycielem.

Ps.x2. Dla ciekawości chciałbym dowiedzieć się jakie to Twoim zdaniem literówki, bo może nie wiesz, co to pojęcie znaczy. Zainteresowało mnie to, wkleiłem całość do Worda, popełniłem dwie literówki.

Pozdrawiam

Wątpię by ktoś poszedł za tobą :DDD

a tak w ogóle :) to Pan Guru już zebrał ludzi do tej gry :) więc temat pewnie zostanie zamknięty :D

Czytanie ze zrozumieniem dla niektórych mało ogarniętych ludzi jest problemem. Tutaj prosiłem o wypowiedź ludzi chętnych, jeżeli Ci się nie podoba - jest taka możliwość. To po prostu zamilcz i przejdź do innego tematu. Więcej emotikon już się nie dało umieścić w jednym zdaniu?

Nie sądzę, by temat został zamknięty bowiem jest to dział do reklamy gildii/klanów. Nie do indywidualnego egzystowania.

Ja sie pisze.

-17 lat

-Ts3/mic on

-Puacz off (wrazie jakiegos przegranego pvp czy co tam)

-Druzynowe zgranie On

Jak cos to prawdopodobny nick w grze : iCracked

GG: 3627284 Skype: VolVice2k

Ja sie jak najbardziej pisze. Do open bety jeszcze troche czasu wiec jak narazie nie bede podawal namiarow na siebie ale bede sledzil topic.

PS. Z kad sie biora takie trolle internetowe jak tsukineko88? Czlowiek zaklada normalnego posta a ten wchodzi pisze jakies pierdoly, niemasz czegos ciekawszego do roboty? Niechcesz tutaj grac to idz do PROLANDU tam znajdziesz samych prosow cos tak czuje :)

PS. Jezeli temat zostanie zamkniety to potwierdzi sie tylko teza ze te forum spadlo na psy a mam nadzieje ze tak nie bedzie.

pisząc swój nick z małej litery (Niby nic, a jednak świadczy) pokazujesz, że nie jesteś zbyt poważny
Spójrz na swój nick -,-'

I co ma piernik do wiatraka?

warn_ico.png
Post nie ma zwiazku z tematem. - Dzz

Aktualizacja!

Uruchomiliśmy forum dotyczące Glory Destiny Online, oczywiście jest strona naszej gildii, jednak rozległość kategorii pozwoli na korzystanie z tej strony także jako portalu o grze. Być może jeżeli będzie zainteresowanie, to domenę.pl nie wykupimy pod nazwę gildii a pod coś ogólnego, by stworzyć jeden z serwisów o Glory Destiny Online.

Proszę mieć na uwadze, iż forum jest świeże, nie ma jeszcze regulaminu, nad wieloma rzeczami pracujemy. Można oczywiście rejestrować się i pisać!

Niedługo znajdzie się dział rekrutacyjny do gildii gdzie znajdziecie potrzebne informacje.

Ps. Domena w trakcie zamawiania.

www.forum.glorydestiny.hsms.pl

Więcej emotikon już się nie dało umieścić w jednym zdaniu?

Przepraszam :D, ale :D, nie ;) mogłem :angry: sie <_< powstrzymać :D

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'

Skąd się biorą takie osobniki jak pan nade mną, myślę że brak konkretnego wychowania i patologia społeczna rozszerzająca się w Polsce to tworzy. No nic głupotę ludzką lepiej nie komentować zbytnio bo ją to nakręca. Życzę powodzenia w tworzeniu i zbieraniu ludzi lecz będziecie mieli problem bo jak wiemy na tym forum gromadzi się w większości spora cześć marginesu społecznego która próbuje się dowartościować ;)

warn_ico.png
Za OT i obraze usera. - Dzz'

Widać to forum zeszło zupełnie już niestety na psy :)

Zero jakiejkolwiek moderacji. Jedynie jest w przypadkach gdy ktoś tknie administrację.

warn_ico.png
Post nie ma zwiazku z tematem. - Dzz'
Widać to forum zeszło zupełnie już niestety na psy
Skąd się biorą takie osobniki jak pan nade mną, myślę że brak konkretnego wychowania i patologia społeczna rozszerzająca się w Polsce to tworzy. No nic głupotę ludzką lepiej nie komentować zbytnio bo ją to nakręca. Życzę powodzenia w tworzeniu i zbieraniu ludzi lecz będziecie mieli problem bo jak wiemy na tym forum gromadzi się w większości spora cześć marginesu społecznego która próbuje się dowartościować

Brawo. Teraz na pewno będą do was walić inni użytkownicy, podczas gdy obraziliście forum, jak i użytkowników. Gratulacje.

A temat zostanie pewnie zamknięty, tylko nie z kwestionowanego przez Was powodu, tylko z powodu Waszego zachowania wobec forum.

@Znudzony, przepraszam, ale czy mnie przypadkiem nie skomentowałeś?

Poza tym autor, zamiast ignorować takich osobników jak ja odpowiada na ich zaczepki. Forum nie schodzi na psy, administracja jest, tylko nie zawsze> Trafi się akurat w Twoim temacie, że takowego nadzoru nie będzie(do czasu). Poza tym Znudzony, naprawde myślisz, że swoimi zaczepkami kogoś wyprowadzisz z równowagi? Rozśmieszasz mnie, jestem ciekaw co kryje się za tym nickiem. Na forum jestem dłużej niż Wy więc wiem co się działo. Widze, że macie 0 poczucia humoru.

Pozdrawiam :D

Ja się pisze. Z ogromną przyjemnością dołączę do Ciebie. :) Co prawda na początku zapisałem się do "Proland" ale to sprostuje. Popieram twój pomysł i w razie problemów może spokojnie do mnie pisać.

Mam 17 lat. Będę grał albo warrior'em albo archer'em, jeszcze zobaczę ale ewentualnie jestem otwarty na propozycje i mogę zrobić postać potrzebną do gildii. Najprawdopodobniej mój nick będzie: Alexxandro.

Ps. Przykro się robi jak się patrzy na takich "przyjemnych ludzi" jak niektórzy koledzy z forum którzy musieli się popisać swoją "głupotą".

Widać to forum zeszło zupełnie już niestety na psy Zero jakiejkolwiek moderacji. Jedynie jest w przypadkach gdy ktoś tknie administrację.
Brawo. Teraz na pewno będą do was walić inni użytkownicy, podczas gdy obraziliście forum, jak i użytkowników. Gratulacje. A temat zostanie pewnie zamknięty, tylko nie z kwestionowanego przez Was powodu, tylko z powodu Waszego zachowania wobec forum.

Przecież to było wiadome od początku, że ten temat zostanie skasowany, bez względu na to kto by go założył ze zwykłych użytkowników. Ktoś taki jak Ty zawsze znajdzie sposób, by odszukać jakiś powód.

@kamikadze112

Nie wiem do czego dążysz, przez takich ludzi nasz naród często jest elementem pośmiewiska, czemu? nawet Niemiec nie był aż tak cięty na nas jak czasem sami jesteśmy na siebie. Właśnie ukazałeś to poprzednim postem. Sam zaczynasz dziecięcą kłótnię która nie ma sensu. To nie jest Hydepark, chcesz nabijać te swoje posty to idź gdzie indziej. Nikt nie prosił o takie zachowania oraz, jeżeli wykazałbyś trochę kultury ( której w domu niestety widać nie uzyskałeś) nie wcinałbyś się w nieswoje sprawy.

Co do całej sytuacji, wszystko jedno kto jeszcze będzie wypisywać tutaj swoje mądrości i jaką będzie mieć rangę. Spore grono użytkowników odeszło z tego forum przez Administrację, która zamiast stawiać każdego na równi ceni jedynie swoich " przydupasów" , którzy w tym temacie objawili się w 100%. Dodatkowo Guru, z tego co pamiętam zabierałeś się do gry już w sporo tytułów, niestety "słomiany zapał" nic nie zdziała.

Jeżeli macie ochotę, usuwajcie ten temat, przynajmniej będzie jakiś śmieszny akcent na resztę wieczoru.

Edit:

Przepraszam, zapomniałem o Waszej nazwie dla gildii która mówi wszystko. Widocznie nie jestem taki PRO.

Dodatkowo Guru, z tego co pamiętam zabierałeś się do gry już w sporo tytułów, niestety "słomiany zapał" nic nie zdziała.
Przepraszam, zapomniałem o Waszej nazwie dla gildii która mówi wszystko. Widocznie nie jestem taki PRO.

Wybacz, ale nawet nie będę tego komentował. Widocznie nie różnisz się od tych, cytuję: "w większości spora cześć marginesu społecznego".

Nie masz tego nawet jak skomentować, brak argumentów najlepiej zastąpić właśnie takim tekstem. Dobrze wiesz, że ta dyskusja nie powinna mieć miejsca w tym temacie. Dodatkowo, zapewne zauważyłeś poprzednich użytkowników którzy trafili tutaj tylko z powodu swojej wygórowanej ambicji do krytycyzmu.

No ale tak, zamiast zgrać się i wprowadzić Polskę na najwyższe poziomy w tej grze lepiej nawzajem się hejcić. Dlatego zapraszam wszystkich graczy którzy nie muszą podnosić sobie ambicji wchodzeniem na inne tematy niżeli swoje gdzie próbują popsuć coś co ktoś stara się stworzyć.

Dlatego proponuję o uspokojenie sytuacji oraz współpracę. Jeżeli administracja nie usunie tego tematu to proszę o informację, wtedy poproszę o skasowanie go bym mógł założyć nowy, już bez negatywnych komentarzy ( mam nadzieję )

@UP hejtujemy sie bo jesteśmy polakami.

Szkoda, że na tym forum nikt nie ma poczucia humoru i wszyscy chcą być dojżali, a tak naprawde przeciągając dyskusje przeczycie temu.

@UP hejtujemy sie bo jesteśmy polakami. Szkoda, że na tym forum nikt nie ma poczucia humoru i wszyscy chcą być dojżali, a tak naprawde przeciągając dyskusje przeczycie temu.

Poczucie humoru kończy się w chwili gdy kolejna osoba wypowiada się nie na temat. Mogłeś zauważyć, że już pierwszy komentarz pokazał ogrom możliwości próbowania zniweczenia czegokolwiek.

Nie ponaglam Twojego komentarza pierwszego, bowiem nie jest on w jakikolwiek sposób rażący.