Glory Destiny Online - Pytania

Mam kilka pytań odnośnie tej gry :

1. Do 30 lvl można resetować skille za darmo, a powyżej tego lvl płaci się kasą, czy jakiś item będzie potrzebny ?

2. Do pierwszego dungeonu (tam gdzie jest Lawanaer i Baka) mogą wejść tylko 2 osoby w party, czy więcej ?

3. Na jakim lvl lub z kim (gram Archerem) iść do tego dungeona ? Byłem z assasinem i Bace zostawiliśmy pół HP i dalej nie przeszliśmy.

Gdy coś jeszcze wymyśle to na pewno napiszę. :)

Z góry dzięki za odpowiedź.

1. Tu nie wiem, bo nie mam 30lv. Reset niby za darmo, ale dodanie skilli sporo kosztuje.

2. Tak, tylko 2 osoby.

3. Mowią, że 2x 25lv, ja to zrobiłam 25lv arch i 33 fighter.

@UP

Dzieki.

@Topic

Następne pytania :

1. Do czego służy Medal of Dumpling Enthusiast (taka moneta z sercem w środku) ? Dostałem go za jakiś quest noworoczny w Frost Forest.

2. Jaki jest czas w grze ? (+?). Wczoraj po 23 zrobiłem Training Ground na 3 lvl Coins'a i dzisiaj nie mam tego questa.

3. O co chodzi z tymi kodami do Mall'a ? Co one dają jak je wpiszę ?

4. Który krytyk to krytyk ? Są dwa rodzaje Krytycznych Uderzeń - magiczne i fizyczne - gram Archerem i nie wiem, w którą stronę profilować postać. Czy skille ogólnie są zaliczane do krytyków magicznych, czy to zależy od rodzaju zadawanych obrażeń przez daną umiejętność( obrażenia magiczne i fizyczne ) ? Do czego należy zaliczyć obrażenia od elementów (np. Fire, Ice) ?

5. Co to za misja, że z każdego moba dropią Nian's (Fur, Claw, Horn) itemy ?

Ja mam takie dwa pytanka. Mianowicie:

1. Jak wykonać misje na Training Ground? Gdzież to miejsce się znajduje, bo nie ma auto zaznaczenia celu?

2. Jak naprawić itemy? Gdzie, u kogo, jakim itemem?

@UP

1. Nie wiem gdzie jest 1 Training Ground, bo jej nie znalazłem, ale 2 Training Ground jest na Spring Valley a NPC nazywa się No.2DrillSergeant, powinien być koło Arms Officer'a lub GS Arms Officer'a.

2. U obojętnie jakiego NPC, który handluje czymś. W prawym dolnym rogu okienka NPC są ikony do naprawy.

witam mam nastepujace pytanie, w Bagu mamy recykling na itemy dostajemy za to stardust i mianowicie do czego to nam sie przyda? bo nie wiem czy recyklingowac itemy czy po prostu sprzedac do sklepu i miec kase

1. Do czego służy Medal of Dumpling Enthusiast (taka moneta z sercem w środku) ? Dostałem go za jakiś quest noworoczny w Frost Forest.2. Jaki jest czas w grze ? (+?). Wczoraj po 23 zrobiłem Training Ground na 3 lvl Coins'a i dzisiaj nie mam tego questa.3. O co chodzi z tymi kodami do Mall'a ? Co one dają jak je wpiszę ?4. Który krytyk to krytyk ? Są dwa rodzaje Krytycznych Uderzeń - magiczne i fizyczne - gram Archerem i nie wiem, w którą stronę profilować postać. Czy skille ogólnie są zaliczane do krytyków magicznych, czy to zależy od rodzaju zadawanych obrażeń przez daną umiejętność( obrażenia magiczne i fizyczne ) ? Do czego należy zaliczyć obrażenia od elementów (np. Fire, Ice) ?5. Co to za misja, że z każdego moba dropią Nian's (Fur, Claw, Horn) itemy ?

Czekam na odpowiedź i następne pytania :

6. Do czego służy/jak użyć Rainbow Meteorolite ?

7. Jak złapać Lawanaer'a i Bake ?

3. Dają różnorodne rzeczy.

4. Grając sorcem , atak na żółto to crit.

5. To jest na craft bodajże?

7. Z nich dropi jajko, jak je użyjesz masz moba.

Pozdrawiam , Fox ( jak coś pytaj w grze : D )

Mam kilka pytań odnośnie tej gry :

1. Do 30 lvl można resetować skille za darmo, a powyżej tego lvl płaci się kasą, czy jakiś item będzie potrzebny ?

2. Do pierwszego dungeonu (tam gdzie jest Lawanaer i Baka) mogą wejść tylko 2 osoby w party, czy więcej ?

3. Na jakim lvl lub z kim (gram Archerem) iść do tego dungeona ? Byłem z assasinem i Bace zostawiliśmy pół HP i dalej nie przeszliśmy.

Gdy coś jeszcze wymyśle to na pewno napiszę. :)

Z góry dzięki za odpowiedź.