Glory of Day - Rekrutacja

Tera-News.png

Wraz z nadchodzącą zmianą Tery Online na system Free2Play otwieramy nowa sekcje w tej grze o nazwie Glory of Days osobami odpowiedzialnymi za sekcja są Vincent w grze Shinde i Fujivar gildia gra na serwerze Killian-PVP. Głównym celem sekcji jest tak jak i serwer PVP . Rekrutacja odbywa się na forum i w grze od 1 lvl zapraszamy w nasze szeregi każdego chętnego gracza chcącego pobawić się na PVP jak i instancjach . W tej chwili posiadamy 20 aktywnych osób ale gildia rozrasta się błyskawicznym tempie więcej informacji otrzymacie na kanale TS3. Zapraszamy serdecznie

Teamspeak: ts3.cgem.pl

Strona gildii: cgem.pl

Widziałem jak piszecie na servie na temat rekrutacji, może się zgłoszę później :) Byłem na tsie na rejestracji żaden admin do mnie nie podszedł na kanał a na priv nie da się pisać do adminów-brak praw :P

Zapraszam na ts3 i tam wszystko wytłumaczymy bo wiemy że wielu graczy nie ma praw do pisania.

Wbiłem,bardzo przyjemna atmosfera,zapraszam! :)

nie moge wejść na tego tsa :C

Przepraszam za problemy na ts3 ale już jest wszystko ok. Jak coś zapraszam wszystkich zainteresowanych jest nas już 45+ osób. Chcemy zrobić trochę większą gildię i chodzić razem na PvP oraz jeżeli ktoś myśli nad założeniem kolejnej gildii to powiem że mi się wydaj że razem możemy osiągnąć coś więcej niż oddzielnie czysta ekonomia 1+1=4.

Tera-News.png

Wraz z nadchodzącą zmianą Tery Online na system Free2Play otwieramy nowa sekcje w tej grze o nazwie Glory of Days osobami odpowiedzialnymi za sekcja są Vincent w grze Shinde i Fujivar gildia gra na serwerze Killian-PVP. Głównym celem sekcji jest tak jak i serwer PVP . Rekrutacja odbywa się na forum i w grze od 1 lvl zapraszamy w nasze szeregi każdego chętnego gracza chcącego pobawić się na PVP jak i instancjach . W tej chwili posiadamy 20 aktywnych osób ale gildia rozrasta się błyskawicznym tempie więcej informacji otrzymacie na kanale TS3. Zapraszamy serdecznie

Teamspeak: ts3.cgem.pl

Strona gildii: cgem.pl