SiemaneRko all !!. Tak jak w temacie, szukam kogoś kto by mi pomógł w grze w weekendy, Dlatego ze dopiero wtedy moge zasiasc na komputer. Mam narazie 6 lvl Assasinem.
GloryDestinyOnline, Pomocnik na weekendy
2 tygodnie temu chciałem wrócić do gdo.
Zalogowałem się i wszędzie pustki sprawdziłem wszystkie lokacje od początku do tych śnieżnych i to w różnych godzinach i dniach.
Spotkałem około 10 osób i to głównie afk, na expie widziałem tylko 2...
Na ah już nic znaleźć nie można, prawie wszystkie zakładki puste.
Niestety ta gra już jest martwa trochę za późno zacząłeś grać.
Hmm, rzeczywiscie, nikogo nie widac. :/ Bo myslalem ze sa na lepszych mapach... -.- Ehh...
A jak jest sytuacja w Spirit Tales Online ? Wieje pustka czy gra duzo ludzi ?
W STO sytuacja jest trochę lepsza. Jeśli chodzi natomiast o polaków (pl guild) to jedyna jaka jest, jest już wymarła. Gra w niej 1-2 osób z 40.
Jeśi chcesz do niej dołączyć to pisz w grze do: Jaggernaut , na pewno Cie doda o ile jeszcze gra w STO.
Jeśli chodzi o mnie, ja przestałem grać ok 2 miesięcy temu i 95% ziomków z największej pl guild. Myślałem kilka razy nad powrotem ale nie ma już z kim grać, a samotne expienie jest nudne. Mówie Ci szczeze bo gram (grałem) w tą grę od początku Glory Destiny.
ps. Chciałem jeszcze dodać że powodem tak małej ilości online jest to, że Item Shop w tej grze zbyt przesadzony. Na początku gry się tego nie odczuwało ale z biegiem czasu było już co raz gorzej i między innymi stąd się wzieły pustki, bo byle gracz (noob) może wejść, kupić eq z "kosmosu" i mieć przewagę nad bardziej doświadczonymi graczami :/ (p2w)
A wgl. w miescie dla Newbie ile jest ludzi ? Duzo ? Malo ? Pustka ?
SiemaneRko all !!. Tak jak w temacie, szukam kogoś kto by mi pomógł w grze w weekendy, Dlatego ze dopiero wtedy moge zasiasc na komputer. Mam narazie 6 lvl Assasinem.