Głośniki 200 zł

Hej!

Szukam głośników do kompa za ~200 zł

Wiem, że to nie dużo, ale tutaj nie jestem wymagający. Szukam czegoś co jakością można przyrównać do "lepszych laptopowych" głośników montowanych w "domowych lapkach" (np takie ze standardem Dolby Home Theater).

Poza tym powinny być stosunkowo małe. Nie szukam pseudo wież, tylko takich które nie zajmą pół biurka, a jednocześnie słuchanie na nich muzyki z gier nie sprawi mi... bólu ;d

Polecicie mi coś?

Najlepiej będzie jak kupisz Edifier R1100 w mojej opinii duże wcale nie są, a jest to wręcz najmniejszy model.

Dźwięk najlepszy za te pieniądze, nawet do 400zł

Na pewno nie kupuj Logitech i Creative bo mają plastikowe obudowy, a ten minus dyskwalifikuje je z miejsca. Zobacz głośniki Modecom mają fajne 2.0 albo Genius

Edifier R1100 powiadasz?

Wyglądają spoko, widzę, że polecane, rozmiar też w sam raz. Dzięki! :D

Cześć, przyłączam się do tematu.

Również przymierzam się do kupienia najlepszego możliwie sprzętu do 200 zł. (kilkanascie zł powyżej to nie problem)

Od ponad roku właściwie się do tego przymierzam i jakoś najczęściej trafiałem na Modecom'y.

Zwłaszcza model Modecom HF-40

niestety boli mnie bardzo brak subwoofer'a, a ja basy jak najbardziej lubie ;/

Także Geniusy SP-HF1800A i nigdy nie wiedziałem co wybrać.... i tak siedzę do dziś

Mógłby ktoś coś doradzić ? :)

miroll jeśli chcesz 2.1 to może microlab FC330?

Niestety wolałbym 2.0 - i nie zrozumcie mnie źle: te głośniki sa do zwykłego pokoju a nie na jakąś imprezę, więc nei zależy mi żeby sciany się od basu trzęsły, po prostu, ważne żeby ten bass był zauważalny :)

Też nie pogardziłbym bassami, ale dodatkowa skrzynka jaką jest subwoofer będzie zajmowała za dużo miejsca.
Chyba zdecyduję się na Edifiera.

Edifier nie ma konkurencji do swoich głośników w podobnej cenie. Basu maja odpowiednia ilość, tyle ile powinno go być. I bądźmy szczerzy 30W subwoofer? basy jakościowo słabe i jest ich po prostu za dużo. Nie mniej jednak fc330 to jedna z rozsądniejszych opcji 2.1 w tej cenie.

Ja polecam 2.0 do wszystkiego, a w tym Edifiery są najlepsze. A z microlabów tylko Solo 6c, innych bym nie wział tylko już Edifiery R2600

Witam, odświeżam temat, nadal poszukuje głośników 2.0 do 200 zł. Najlepsza jakość za taką cenę :)

Ktoś? coś?

Hej!

Szukam głośników do kompa za ~200 zł

Wiem, że to nie dużo, ale tutaj nie jestem wymagający. Szukam czegoś co jakością można przyrównać do "lepszych laptopowych" głośników montowanych w "domowych lapkach" (np takie ze standardem Dolby Home Theater).

Poza tym powinny być stosunkowo małe. Nie szukam pseudo wież, tylko takich które nie zajmą pół biurka, a jednocześnie słuchanie na nich muzyki z gier nie sprawi mi... bólu ;d

Polecicie mi coś?