Głośniki Thomson CS97

Witam. Posiadam głośniki/ mini wieżę(?) Thomson CS97. Zastanawiam się, czy jest jakiś sposób, aby podpiąć je pod mój komputer. Pomożecie? :)

Przejście z tape(?) nie wiem jak to profesjonalnie nazwać, ale każda wieża i wzmacniacz właśnie tak to ma nazwane od tylca - z dwóch kabelków (biały/czarny i czerwony) do jednego. Dwa podłączasz do owego tape, a pojedynczy do kompa. Powinno śmigać bez problemu, bo sam w taki sposób mam podłączony wzmacniacz

Hm. U mnie z tyłu są 4 kable, 2 czerwone i 2 czarne. Czarny + czerwony idzie do 1 głośnika. Więc, nie wiem o co ci chodzi. :D

O, tak wygląda ona z tyłu http://miniwieze.pl/photos/26/17/84/mini-wieza-thomson-cs97-bez-ceny-minimalnej-2617848164_1_orginal.jpg

Ah... Widzę, że nie masz innych wyjść z wieży, jak tylko to wbudowane, a więc nie wiem czy jest jakieś przejście na bezpośredni kabel

Tego właśnie się obawiam. :(

Aczkolwiek wydaje mi się, że da radę to zrobić jakbym pogrzebał coś w środku.

Tzn u mnie przejściówka jest jednocześnie damska i męska (gdzieś w połowie), a więc jak dobrze poszukasz, to powinien być jakiś kabel, który bez babrania się i rozcinania kabli da radę przełożyć wszystko na jeden

ta wieża nie ma żadnych dodatkowych wejść, sorry, a to są gniazda wyjściowe na kolumny tylko !!!!. Ta wieża nie ma żadnego wejścia - jedyne wyjście to kupno jakiegoś transmitera fm z kablem mini jack - mini jack . I przestańcie pisać bajki. Nic nie podłączysz bezpośrednio pod tą wieżę.

Jak mini jack - mini jack, to podłączyłbym to gdzie? Do gniazda phones? I działało by to tak, że musiałbym ustawić radio na pewnej częstotliwości, tak?

Witam. Posiadam głośniki/ mini wieżę(?) Thomson CS97. Zastanawiam się, czy jest jakiś sposób, aby podpiąć je pod mój komputer. Pomożecie? :)