Głosuj na MMO Roku 2015

ELO! Jako że guru odwalił lipę z głosowaniem tegorocznym i podał same crapy, wyszliśmy z Civilem z inicjatywa na forum do przeprowadzenia własnego głosowania.

Do głosowania zostały wrzucone wszystkie MMO 2015. Także głosujcie i wybierajcie własną ulubiona grę.

http://goo.gl/forms/ktx9nLCKBW

Głosowanie trwa do 4 stycznia.

Mam nadzieje że admini forum jakoś to przypną żeby wszyscy zobaczyli.

Większość z tego to i tak nic nie znaczące mmo. Na portalu w głosowaniu są gry w które powiedzmy gra więcej niż garstka osób takie jest moje wrażenie.

Ale i tak zagłosowałem na RPGmo bo to nieodkryty diament

I tak same crapy :feels:

Duelyst nie jest crapem :feels:

Jest :pepe:

I tak wyjdzie dziwniej niż będziemy oceniać :10:

Tree of life z wymienionych gier.

Na drugim miejscu postawiłbym HotS.

Rozumiem, że to wszystkie gry wydane w 2015 roku? Jeżeli tak to słaby był to rok... :/

Połowy tytułów nawet nie znam więc nie wiem czy mój głos w ogóle powinien się liczyć :P

Gry przeglądarkowe są u mnie z góry skreślane, jestem zdania, że żadna gra w przeglądarce nie może się równać z pełnoprawnymi klientami.

To tylko moje zdanie, nie chcę wywołać burzy... :P

bump

A gdzie Dodatek do GW2?

Na co Xar ma glosowac? Sprzeciw!

bump

Dziś o 20 ogłaszamy wyniki, do tej pory można jeszcze głosować.

Elo, wczoraj miałem podać wyniki, ale mi coś wypadło, wybaczcie mi :D Podaje je teraz, można było ciągle do tej pory głosować. Zagłosowało w sumie 40 osób, dziękujemy za tak dużą aktywność.

1. Heroes of the Storm - 17.5%

2. ARK: Survival Evolved - 15%

3. Dirty Bomb - 12.5%

Dziękujemy za udział w głosowaniu.

SAME CRAPY WYGRAŁY!

Wcale tak daleko od guru nie wylądowaliście :v

Wcale tak daleko od guru nie wylądowaliście

Sami tak głosowaliście :v

Haha. Guru taką lipe odwalił, a tu niespodzianka i u was też lipa.

Dobra beka... ;-)

Jak same crapy wyszły w ciągu roku, to co się dziwić. 2016 też się różowo na razie nie zapowiada...

ELO! Jako że guru odwalił lipę z głosowaniem tegorocznym i podał same crapy, wyszliśmy z Civilem z inicjatywa na forum do przeprowadzenia własnego głosowania.

Do głosowania zostały wrzucone wszystkie MMO 2015. Także głosujcie i wybierajcie własną ulubiona grę.

http://goo.gl/forms/ktx9nLCKBW

Głosowanie trwa do 4 stycznia.

Mam nadzieje że admini forum jakoś to przypną żeby wszyscy zobaczyli.