Główny bohater, który jest stereotypowym kozakiem

Szukam gry, w której dane mi będzie wcielić się postać, która jest takim typowym przech*jem. Mam na myśli takiego, dla którego śmierć nic nie znaczy, a sam jest bardzo potężny. W Prototype nie grałem, ale podobał mi się charakter Alexa. Grałem w kilka części DMC i Dante był właśnie takim typem bohatera. Liczę na Was! :D

Sprzęt jest w sygnaturze.

EDIT: Nie podałem w sygnaturze karty graficznej, oto ona: AMD Radeon R5 M230

Może Binding of Isaac? Grasz dzieckiem które potrafi zabijać swoimi łzami, albo wbić sobie noże do oczu, bo nimi strzelać. Podczas gry zabija on swoją matkę, a następnie jej "serce", ba nawet zabija szatana i megaszatana

Duke Nukem, Bulletstorm, Doom, Darksiders?

Wiedźmin?

Duke Nukem, Bulletstorm, Doom, Darksiders?

Duke mi się nigdy nie podobał, w Dooma i Bulletstorm grałem, a Darksiders z pewnością sprawdzę. Dzięki za propozycję. :D

Dark soulsy ubierasz jakieś mroczne badassowate ciuszki i tłuczesz ludzi na pvp.

Dark soulsy ubierasz jakieś mroczne badassowate ciuszki i tłuczesz ludzi na pvp.  

Albo to mnie tłuką na pvp D:

God of war niestety tylko emulator lub konsola, a z gier pctowych polecam Star Wars force unleashed 1,2.

God of war niestety tylko emulator lub konsola, a z gier pctowych polecam Star Wars force unleashed 1,2.

God of War i Star Warsy grałem. D:

Wolfenstein The New Order może?

Wolfenstein The New Order może?

Nie jestem pewien, czy uciągnie go mój sprzęt. ;p

(Konsolowe i PC): God of War, Doom, Wolfenstein: The New Order/The Old Blood, NeverDead, The Darkness 2, FC3: Blood Dragon, Postal Redux, Gears of War, Deadpool: The Video Game, X-Men Origins: Wolverine, Bayonetta, Dukem Nukem, Legacy of Kain, DMC, Asura's Wrath, Max Payne, Assassiny, Serious Samy... po prostu graj na very easy, a każda postać od razu będzie superbohaterem, miszczem i kozakiem co na klatę bierze 100. Przeciwników. PepeGood

Nie wierzę Dukem Nukem nie przypadł Ci do gustu? Może wnioskujesz to po Forever, bo 3D to nadal kultowa gra, a sama postać to największy kozak w historii gier.

Może Castlevania Lords of Shadow ? Dla mnie główny bohater jest całkiem kozak :D a sama gra to slasher, coś jak DmC.

(Konsolowe i PC): God of War, Doom, Wolfenstein: The New Order/The Old Blood, NeverDead, The Darkness 2, FC3: Blood Dragon, Postal Redux, Gears of War, Deadpool: The Video Game, X-Men Origins: Wolverine, Bayonetta, Dukem Nukem, Legacy of Kain, DMC, Asura's Wrath, Max Payne, Assassiny, Serious Samy... po prostu graj na very easy, a każda postać od razu będzie superbohaterem, miszczem i kozakiem co na klatę bierze 100. Przeciwników. 

Zakupiłem jakieś 2 godziny temu The Darkness 2 i narazie jest miodna :D. Dzięki za polecenie.

Maxxxxxx Payneeeeeeeee!!!

Szukam gry, w której dane mi będzie wcielić się postać, która jest takim typowym przech*jem. Mam na myśli takiego, dla którego śmierć nic nie znaczy, a sam jest bardzo potężny. W Prototype nie grałem, ale podobał mi się charakter Alexa. Grałem w kilka części DMC i Dante był właśnie takim typem bohatera. Liczę na Was! :D

Sprzęt jest w sygnaturze.

EDIT: Nie podałem w sygnaturze karty graficznej, oto ona: AMD Radeon R5 M230