Głupie pytanie

Mam dość nie typowe pytanie czy pójdzie mi Vindictus, Seven Core, na full detalach tak żebym czerpał przyjemność z gry, a mój sprzęt to:

2,20 Ghz Intel Pentium CPU B960

Ram 4 Gb DDR 3

Karta graficzna: wiem tylko tyle że jeden Gb

Bardzo dziękuję za pomoc... ^^

nie wiem jaka masz karte ale powinno smigac

Żeby nie zakładać nowego tematu czy pójdzie mi C9 Online, aha co do mojej karty graficznej to jest to AMD Radeon HD 7610M - 1Gb, resza tak jak wspomniałem wsześniej, oczywiście zależy mi na komfortowej grze, no i tak przy okazji, jakie MMORPG byście mi polecili na mój sprzęt... ^^

Z góry dzięki za pomoc...

Z tego co widzę, to masz coś podobnego do mojego.

Na moim szmelcu C9 jako-tako na med. chodziło, jednak gra na padzie to istna kaszana, dlatego sobie odpuściłem.

Ale w ogóle, nigdy nie będziesz wiedział, czy ta gra będzie chodzić/jak chodzić, dopóki sam nie sprawdzisz, a szczególnie jeżeli owa gra jest darmowa, zawsze trzeba spróbować.

A od siebie coś byś mi polecił, coś na podobieństwo c9, albo zwykły MMORPG, Questownik... xD

Z darmowych, to dużego wyboru nie masz, większość to po prostu klony innych klonów, chociaż jest kilka wyróżniających się.

Jeżeli nie grałeś w Aion'a, to bardzo polecam spróbować, gra jest na tyle dopracowana, ładna, klimatyczna, że wciąga na długie godziny, i zawsze jest co robić, możesz spróbować Vanguard'a, bądź poczekać na darmową wersję SWTOR'a, chociaż Aion jest moim zdaniem najlepszym wyjściem.

Ewentualnie kup GW2, albo zanurz się w sfery klonów, i tam ściągaj co popadnie (bo większość jest identyczna) a nuż coś Ci się spodoba.

Mam dość nie typowe pytanie czy pójdzie mi Vindictus, Seven Core, na full detalach tak żebym czerpał przyjemność z gry, a mój sprzęt to:

2,20 Ghz Intel Pentium CPU B960

Ram 4 Gb DDR 3

Karta graficzna: wiem tylko tyle że jeden Gb

Bardzo dziękuję za pomoc... ^^