Założyłem to konto tylko dlatego bo to forum jest dla mnie chyba ostatnim ratunkiem... przetestowałem multum gier i nadal nie moge znaleść właściwiej dlatego chciałem założyć temat w 'szukam mmo' a tu sie okazuje musze mieć podobno 20postów. teraz ma spamić na forum żeby założyć upragniony temat? głupie ograniczenie..
Głupie rozwiązanie
Tak jest już od dawna i jest to bardzo dobre rozwiązanie.
nigdzie indziej tak nie ma i też jest git :] a tu musze nie potrzebnie pisać w hydeparku w dodatku duża część forum jest stara więc nie ma sensu sie wypowiadać
Hydepark nie daje postów.
Skoro nigdzie indziej tak nie ma to czemu tam nie zrobisz?
bo nie jest to typowe forum o grach MMO.
Osobiście uważam to za dobre rozwiązanie panie i panowie 20 postów to nie jest dużo, kilkanaście sensownych wypowiedzi w miłym gronie i po sprawie, bez tego szerzy się burdello i spam... już widzę te masy postów "szukam strzelanki, ma być fajna, bronie jakieś tam też mogą być"
takie ograniczenie zmusza jednak do przejrzenia podobnych wątków i dzięki temu możesz trafić na coś co będzie Ci odpowiadało
bo nie jest to typowe forum o grach MMO.
Orzecho nie jestem gimbusem żeby pisać takie bzdeny zapoznałem się z regulaminem działu 'szukam mmo' i chciałem sie wzorować właśnie na tym żeby nie było zamykania tematu i innych nie fajnych sytuacji. dziękuje za możliwość nabijania postów
Grawint, dołączając do naszego forum zgadzasz się na pewne prawa i obowiązki. Masz do wyboru dwie drogi. Pierwszą z nich jest trzymanie się tych zasad, a drugą z nich jest droga prowadząca na inne fora i portale. Jak to mówią: nic na siłę
By nie wyjść na gbura, śpieszę z wytłumaczeniem. Ograniczenie w dziale Szukam MMO musiało powstać, ponieważ odwiedzało nas sporo userów trochę podobnych do Ciebie. Wchodzili i nie przeglądając innych topicków pisali "szukam idealnego bezpłatnego mmo. Grałem w Tibie, World of Warcraft na prywatach i lubię Diablo II". Po napisaniu takiego czy innego tematu tyle ich widzieliśmy. Dział Szukam MMO jest bardzo obszerny. Jestem pewien, że znajdziesz tam coś dla siebie ( w istniejących tematach ) i nie będziesz musiał wysilać się by napisać 20 postów.
Temat zamykam, aby uniknać zbędnej dyskusji.
Założyłem to konto tylko dlatego bo to forum jest dla mnie chyba ostatnim ratunkiem... przetestowałem multum gier i nadal nie moge znaleść właściwiej dlatego chciałem założyć temat w 'szukam mmo' a tu sie okazuje musze mieć podobno 20postów. teraz ma spamić na forum żeby założyć upragniony temat? głupie ograniczenie..