GMP:A - Gothic Multiplayer Accrescore - Khorinis RP

http://khorinis-rp.pl Link do rejestracji.

Startujący, oraz rozwijający się server RP na nowej platformie Gothic Multiplayer Accrescore zaprasza wszystkich chętnych do gry. Server jeszcze nie wystartował, jednak jest ku temu coraz bliżej z każdym dniem, poniżej znajduje się filmik promujący server wykonany przez jednego z użytkowników. Serdecznie zapraszamy wszystkich którzy zaczynają swoją przygodę z Role play'em, oraz tych którzy swoją przygodę pragną kontynuować.

http://khorinis-rp.pl/member.php?action=register&referrer=69 - Tutaj mój link do rejestracji, nie ma tutaj z tego żadnych profitów prócz tego, że zostajesz ''polecony'' przezemnie, ot jedna cyferka w profilu.

[media=]

warn_ico.png
Warn za ref link. Nawet nie podałeś, że to ref i "normalnego" linku nie napisałeś. -Revolutio

mod_ico.png
"Normalny" link dodałem. -Revo

Gothic w realiach multiplayer ? Dziękuje nie zagram.

A ja może i bym się skusił. Tylko wolę jednak poczekać na start i rozwój serwera.

Gothic w realiach multiplayer ? Dziękuje nie zagram.

Chyba multiplayer w realiach Gotchica :P

Tak samo można powiedzieć o SA:MPie, który jest wg. mnie dużym sukcesem. Z chęcią Przetestuje GiMPA :P

Grałem już ile czasu na servach RP do Gothica i to jest jedna wielka lipa. Siedzi na servie z 15-20 osób i wlasciwie nic nie mozna robic. Potworów ani NPC nie ma żadnych, misji także. EQ resetowało się po każdym wyjściu, i tak było na każdym jednym servie w wyszukiwarce. Tak więc strata czasu, wątpie by tej ekipie udało się sie to dodać.

mam pytanie... będą NPC, questy i potworki ? Czy będziemy po prostu łazić i się nudzić... ?

mam pytanie... będą NPC, questy i potworki ? Czy będziemy po prostu łazić i się nudzić... ?

Tak jak na każdym innym servie :)

Jeżeli będą mobki, jakieś NPC, a EQ nie będzie się resetować co reloga, to zagram, ale jeżeli będzie tak jak na każdym servie to moim zdaniem jest to bez sensu.

Jakieś PvP jest chociaż? Wybór klasy z runami, pancerz?

Jakieś PvP jest chociaż? Wybór klasy z runami, pancerz?

Jak wcześniej grałem to było tak:

Mogłeś bić innych graczy.

Jak dołączałeś do gry to wybierałeś od razu kim masz grać (wszystkie klasy - strażnik/paladyn/nowicjusz/mag/arcymag/bandyta itp. itd.) więc właściwie nie było co robić.

ZERO mobków i NPCów, jedynie 10-15 graczy.

Czat na cały świat servera, nie można whispować itp.

Nuuuuudddyyyyyyy spowodowane brakiem możliwości robienia czegokolwiek poza bieganiem, można biegać i zbierać różne itemki (to roślinki, to jakieś bronie), ale po co skoro możesz mieć najlepszy armorek i broń na start, a całe twoje EQ zniknie po wylogowaniu się z servera.

Jeżeli wszystko z tego co napisałem wyżej się zmieniło (choćby tylko żeby były NPC, mobki, każdy zaczynał na tym samym poziomie (tak jak na samym początku SP), możliwość LvLowania, robienia questów zbierania nowego EQ) to projekt ma szansę na jako taką popularność, ale jeżeli TO jest już skończony projekt to jednym słowem można to określić - kupa.

To jest RP na GMPA, a nie GMP. To jednak różnica, ta platforma pozwala na całkiem nowe możliwości. Prawie na takie jak ciut starsze wersje sampa więc w sumie jest na co czekać.

Może być ciekawie.. z chęcią sprawdzę :)

Witam żeby zagrać w multiplayer trzeba mieć originał gry?

Moim zdaniem to będzie lipa. Mogę się założyć że nie wystartuje.

http://khorinis-rp.pl Link do rejestracji.

Startujący, oraz rozwijający się server RP na nowej platformie Gothic Multiplayer Accrescore zaprasza wszystkich chętnych do gry. Server jeszcze nie wystartował, jednak jest ku temu coraz bliżej z każdym dniem, poniżej znajduje się filmik promujący server wykonany przez jednego z użytkowników. Serdecznie zapraszamy wszystkich którzy zaczynają swoją przygodę z Role play'em, oraz tych którzy swoją przygodę pragną kontynuować.

http://khorinis-rp.pl/member.php?action=register&referrer=69 - Tutaj mój link do rejestracji, nie ma tutaj z tego żadnych profitów prócz tego, że zostajesz ''polecony'' przezemnie, ot jedna cyferka w profilu.

[media=]

warn_ico.png
Warn za ref link. Nawet nie podałeś, że to ref i "normalnego" linku nie napisałeś. -Revolutio

mod_ico.png
"Normalny" link dodałem. -Revo