gMS

Witam,

niestety eMS mi nie działa więc postanowiłem poszukać osób do niezobowiązującej gry na globcu maplestory. A może gra ktoś z forum? Więcej osób jest online w nocy czy w dzień? Jakie ceny? Czy warto tak grać?

Proszę o odp. z góry dziękuję. :)

PS jeżeli ktoś rozwiązał problem MS na win7 to zapraszam do tego tematu

Oczywiście, że wolałbym grać na EU.

Polecam Ci odwiedzić tą stronę: www.southperry.pl < To polska strona o Maple Story :) Pomogą Ci na początku itp.

Osobiście, na gMS się fajnie gra lecz jest mało polaków :/ Mniej bugów itp.

Głowny problem polega na tym że Amerykański Nexon nas nie wpuści na globca.

Tak, ale np. możesz kupić konto od kogoś kto miał założone przed blokadą lub ominąć te ich zabezpieczenia przez jakiś tam program.

Głowny problem polega na tym że Amerykański Nexon nas nie wpuści na globca.

jak nie? ja gram.

Tak sobie grając, myślę, że jest lepszy niż EU.

Dlaczego nie chcecie grać na EU?

Bo mi nie działa, czytaj pierwszy post.

Gms jest przede wszystkim lepsze ponieważ ma zawsze nowsze patche od Eu.Europa jest około 7miesięcy po Ameryce.Najnowsze dostają Azjaci.

PS.Jakby ktoś chciał kupić konto na Eu mam mechanica chyba 69-70lvl.

Xasram, polecam Ci tą stronę www.southperry.pl Na pewno w dziale problemy znajdziesz swój dot. eMS i będziesz mógł grać na eMS.

Co do gMS... No na pewno lepszy od eMS gdyż patche wszystkie są tam pierwsze niż na eMS a na eMS czekasz na takiego patcha do 3-4 miesięcy może nawet 6.

Jak byś znalazł tak z 3-5 osób jeszcze do gMS lub więcej to chętnie z wami pogram :)

@R3d

Mechanic 70 na eMS to 1 dzień grania, wątpię że Ci go ktoś kupi.

Na pewno w dziale problemy znajdziesz swój dot. eMS i będziesz mógł grać na eMS.
niestety żaden z tematów na tej stronie mi nie pomógł :(

sorry, że nic nie wyszło

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Witam,

niestety eMS mi nie działa więc postanowiłem poszukać osób do niezobowiązującej gry na globcu maplestory. A może gra ktoś z forum? Więcej osób jest online w nocy czy w dzień? Jakie ceny? Czy warto tak grać?

Proszę o odp. z góry dziękuję. :)

PS jeżeli ktoś rozwiązał problem MS na win7 to zapraszam do tego tematu

Oczywiście, że wolałbym grać na EU.