Go2goal

Cytat:

Witamy w symulatorze piłkarskim!

Serwis został stworzony z myślą o wszystkich fanach futbolu dla których oglądanie meczów to za mało!

Tylko u nas wcielisz się w rolę piłkarza. Trenuj i podnoś swoją wartość finansową oraz umiejętności aż zostaniesz gwiazdą ligi!

Symulator piłkarski go2goal.pl zapewnia rozrywkę na najwyższym poziomie, to prawdziwa gratka dla fanów piłki kopanej.

Zarejestruj się i pokaż na co Cię stać ! www.Go2goal.pl

Fajna gra w której tworzysz piłkaża wybierasz wzrost, wage, kupujesz dom, grasz w meczach polecam !

Jedno nie daje mi spokohy i musze to napisac.

Serwis został stworzony z myślą o wszystkich fanach futbolu dla których oglądanie meczów to za mało!

Zawsze myslalem, ze jak ogladanie to za malo, to idzie sie na realne boisko i tam gra sie w pilke. Ja przynajmniej tak robie (wlasnie wrocilem z boiska : P).

Gra z Twojego opisu wydaje sie ciekawa, wieczorkiem sprawdze jak sie gra.

EDIT:

Czy tylko mi sie wydaje, ze tutaj nie ma linka do gry? Wiem, ze moge z latwoscia znalezc w Google, ale jak juz zachecasz do gry, to moglbys dac tez link.

aha sorry zapomniałem

Cytat:

Witamy w symulatorze piłkarskim!

Tylko u nas wcielisz się w rolę piłkarza. Trenuj i podnoś swoją wartość finansową oraz umiejętności aż zostaniesz gwiazdą ligi!

Symulator piłkarski go2goal.pl zapewnia rozrywkę na najwyższym poziomie, to prawdziwa gratka dla fanów piłki kopanej.

Zarejestruj się i pokaż na co Cię stać ! www.Go2goal.pl

Fajna gra w której tworzysz piłkaża wybierasz wzrost, wage, kupujesz dom, grasz w meczach polecam !