Siems,
proszę kogoś ogarniętego, aby opisał mi dokładnie jak wygląda sprawa z 4 profką w L2.
Czy twórcy gry upadli naprawdę poniżej poziomu gówna i sprawili, że to, co było wisienką na torcie, czyli RÓŻNORODNOŚĆ KLAS, sprowadzili do debilnego podziału na 8 podstawowych profesji? Teraz każdy, kto będzie się męczył i levelował swoją postać od podstaw, dokładnie analizując i wybierając jego ulubioną sciężkę rozwoju, ucząc się grać jego dopieszczoną (JEDNĄ Z 36 RÓŻNYCH) klasą, na 85 lvlu zostanie kolokwialnie osrany w twarz i zamieni swoją unikalną i ciekawą klasę w jedną z ośmiu oklepanych profesji, USUWAJĄC przy tym większość dotychczasowych skilli, dostając w zamian te same skille, które ma połowa servera? Srsly? Taki Necroś, zamieni się w zwykłego nukera? Dark Avenger ze swoją przefajną panterką będzie debilnym Sigel Knightem, tracąc przy tym swojego pupila? Błagam, powiedzcie, że to nie jest prawda... :<
Modlę się o to, aby jakaś kochana osoba pojechała po mnie, zwyzywała i następnie powiedziała, że to co napisałem wyżej jest totalną bzdurą.
Pozdrawiam.