GodsWar Online

GodsWar jest to gra w całości wyprodukowana przez Studio IGG(www.igg.com).Jest to gra MMORPG, w której wcielamy się w jedna z pośród 4 profesji:

Warrior-Jest to profesja specjalizujaca sie w walce mieczami, clubami itp.(Spotykany w wielu grach Knight)

Champion-Postac specjalizujaca się w walkach włóczniami(spearami)

Mage- Głównymi atutami Maga sa czary

Priest-Specjalizuje sie w "białej" magi. Posiada czary dzieki, którym moze uleczac siebie i swoich towarzyszy( oczywiscie w zanadzrzu posiada czary atakujace)

Wszystkie profesje posiadaja Skille, które rozwijamy za pomoca "ksiąg", oraz Talenty, ktore rozwijamy za pomoca punktów. Punkty dostajemy za Questy oraz podczas expienia.

GodsWar kazdy gracz może posiadac "Pet-a"(zwierzątko)

Tak jak w innych grach MMORPG wystepuje party system oraz Item MAll

W GodsWar mozemy wybrać jedną z dwóch polis Sparta i Ateny. Gra zawiera bardzo dużą ilość Questow dzieki czemu nie skupia się na monotonnym "expieniu".Gra jes obecnie w fazie Open Beta

Grafika jest mangowa podobna do Tales of Pirates

Serdecznie Polecam SunRise :)

Instalka ma jedyne 150 mb

Oficjalna Stronka www.gw.igg.com

http://godswar.p2a.pl/ jest to forum ktore dopiero jest w trakcie robienia

Graficznie podobne Tales of Pirates i rozgrywka też podobna z tym że inne realia.

Jeżeli , ktos jest chetny do pomocy w tworzeniu forum i wie co i jak: gg:5817851

Zawiodłem się na tym wielce. Myślałem że to będzie bardzo fajna dwa 2D w ciekawych klimatach. A po raz kolejny dostałem gniot w cukierkowym 3D. No po prostu idzie się powiesić...

Zawiodłem się na tym wielce. Myślałem że to będzie bardzo fajna dwa 2D w ciekawych klimatach. A po raz kolejny dostałem gniot w cukierkowym 3D. No po prostu idzie się powiesić...

Gry mmorpg w stylu 2d są fajne.

Mr.Hania, nie wiem co masz na myśli, i nie wiem czy to dobry przykład, ale Nostale lepiej by wypadł w 2d, a to jak napisałeś `gniot` i to cukierkowy.

A tą gre, co w temacie podana -> już ściągam a potem testuje ;]

Gdyby nie ta "cukierkowa grafika" to gra mogła by być bardziej popularniejsza. Panujący tam klimat, okres mi odpowiada. Dobra gra dla ludzi ze słabym łączem (mała instalacja ,a animacje nie są takie efektowne). Mimo tego wszystkiego po przeczytaniu kilku artykułów można spróbować.

GodsWar jest to gra w całości wyprodukowana przez Studio IGG(www.igg.com).Jest to gra MMORPG, w której wcielamy się w jedna z pośród 4 profesji:

Warrior-Jest to profesja specjalizujaca sie w walce mieczami, clubami itp.(Spotykany w wielu grach Knight)

Champion-Postac specjalizujaca się w walkach włóczniami(spearami)

Mage- Głównymi atutami Maga sa czary

Priest-Specjalizuje sie w "białej" magi. Posiada czary dzieki, którym moze uleczac siebie i swoich towarzyszy( oczywiscie w zanadzrzu posiada czary atakujace)

Wszystkie profesje posiadaja Skille, które rozwijamy za pomoca "ksiąg", oraz Talenty, ktore rozwijamy za pomoca punktów. Punkty dostajemy za Questy oraz podczas expienia.

GodsWar kazdy gracz może posiadac "Pet-a"(zwierzątko)

Tak jak w innych grach MMORPG wystepuje party system oraz Item MAll

W GodsWar mozemy wybrać jedną z dwóch polis Sparta i Ateny. Gra zawiera bardzo dużą ilość Questow dzieki czemu nie skupia się na monotonnym "expieniu".Gra jes obecnie w fazie Open Beta

Grafika jest mangowa podobna do Tales of Pirates

Serdecznie Polecam SunRise :)

Instalka ma jedyne 150 mb

Oficjalna Stronka www.gw.igg.com

http://godswar.p2a.pl/ jest to forum ktore dopiero jest w trakcie robienia