Witam!
Na początku zajmijmy się godziną. Tak, wiem, jest to bodajże piąty taki temat aczkolwiek (żeby nie było, że nie wertowałem przedtem forum - co to, to nie! ) warto by było dodać, jeśliby ktoś się jeszcze pytał o tą godzinę o godzinę za szybko (masło maślane) to odpiszcie, że: czas standardowy to GMT+1 a w lato jest zła godzina ponieważ po przestawieniu zegarków mamy tj. GMT+2 a na forum nie zmienia automatycznie - wniosek z tego taki, że gdy mamy czas letni ustawiamy na forum GMT+2 a gdy czas standardowy (zimowy) ustawiamy GMT+1.
Druga sprawa to pytanie: Jakie jest ograniczenie na pisanie tematu do działu Teksty -> Recenzje ? Chciałem napisać recenzję o Need For Speed: World (wiem, że jedna już jest ale teraz ta gra to zupełnie inny produkt niż po wyjściu na rynek) i nie mogę, ze względu na napis na buttonie do tworzeniu tematu, że nie mogę go utworzyć. (Tak samo jest jeszcze w poddziałach Poradniki, Artykuły i Wywiady i chciałbym dowiedzieć się, czym można sobie zasłużyć na możliwość rozpoczęcia wątków w tych strefach)
Pozdrawiam