Niestety nie, ponieważ kupując TESO Gold otrzymujesz podstawkę wraz z kontem oraz 4 dodatki tak więc myślę, że nie ma takiej możliwości. Zresztą zamiast tegoż golda w wersji pudełkowej polecam sobie wykupić na Kinguinie 2x po 2 miesiące premium (aktualnie 64 złote za 2 miesiące) w ten sposób przez 4 miesiące będziesz miał boost do expa (10%), craftbag gdzie przechowasz nieskończoną ilość materiałów crafterskich i co najważniejsze dostęp do DLC oraz 1500 Crown Pointów za każdy miesiąc, czyli 4x 1500 = 6000 i za to kupisz sobie paczkę DLC taką jaka jest zawarta w TESO Gold za 5500 koron. Uważam, że jest to najlepsza opcja dla Ciebie jeśli nie chcesz zaczynać z nowym kontem. Pozdrawiam
Gold Edycja TESO
Słuchajcie a ja mam jeszcze inne pytanie i nie wiem gdzie spytać: otóż rok temu (ponad) grałem w TESO na kącie kupionym z Ebay'a. Pewnego dnia okazało się że klucz który kupiłem był kradziony i konto mi 'zablokowali' (kase odzyskałem więc nic nie straciłem). To konto z tego co wiem nadal jest (patrzyłem, logowałem się; pisze jakieś trial - active).
W mailach mi pisali że niczego nie usuną tylko muszę wpisać dobry (niekradziony) kod i będę mógł smigać.
I teraz moje pytanie: muszę kupić podstawkę ? czy moge na to wrzucić Gold edition?.
poza tym, podstawka to jest ta Tamriel Unlimited?? (40-50zł) czy co
Gold zawiera juz podstawke, wiec tego raczej nie podepniesz. Juz gdzies bylo to omawiane.
Słuchajcie a ja mam jeszcze inne pytanie i nie wiem gdzie spytać: otóż rok temu (ponad) grałem w TESO na kącie kupionym z Ebay'a. Pewnego dnia okazało się że klucz który kupiłem był kradziony i konto mi 'zablokowali' (kase odzyskałem więc nic nie straciłem). To konto z tego co wiem nadal jest (patrzyłem, logowałem się; pisze jakieś trial - active). W mailach mi pisali że niczego nie usuną tylko muszę wpisać dobry (niekradziony) kod i będę mógł smigać. I teraz moje pytanie: muszę kupić podstawkę ? czy moge na to wrzucić Gold edition?. poza tym, podstawka to jest ta Tamriel Unlimited?? (40-50zł) czy co
Proponuję ci sprawdzić to samemu. Wpisujesz na koncie klucz i widzisz czy ci przyjmuje czy nie. Klucza nie musisz aktywować na koncie wystarczy że nie przejdziesz dalszych etapów takich jak wybranie sposobu opcjonalnej subskrypcji.
Gold zawiera juz podstawke, wiec tego raczej nie podepniesz. Juz gdzies bylo to omawiane.
No właśnie wiem. Więc przeczytaj jeszcze raz mojego posta - moje konto zostało zablokowane do momentu kiedy nie wpisze poprawnego kodu (podstawki także - bo mialem podstawkę). Czyli jak sobie logicznie myślę to by mi ten kod aktywował moje konto podstawką + dał te DLC z Gold Edition.... ale nie wiem tego wolę sie zapytać :).
@Creative nie chce kupować GE tylko po to by to srpawdzić :/. Chyba po prostu napiszę do supportu.
Czy te wersje tego TESO to wersje pudełkowe ?. Jeśli tak to gdzie mogę zamówić wersje pudełkową a nie cyfrowa , taki 100 % pewniak stronka. I najlepiej z naszego kraju.