Czy te wersje tego TESO to wersje pudełkowe ?. Jeśli tak to gdzie mogę zamówić wersje pudełkową a nie cyfrowa , taki 100 % pewniak stronka. I najlepiej z naszego kraju.
Gold Edycja TESO
Masz na x-komie, 3 kropki(150 zl), empik (180) itd. Czytaj opisy, tam wszędzie jest napisane, ze nośnik DVD. Wersja cyfrowa to chyba tylko klucz steam i z alledrogo.
Każdy sklep jest pewniakiem, Saturny, Kinguiny, G2A, x-kom, morele etc. także nie ma strachu.
No z kinguina i g2a to chyba się dostaje skan klucza, a mu chodziło o materialną wersję. Poza tym z tego co kojarzę, żeby zmienić maila bethseda wymaga dowodu zakupu, a nie honoruje skanu klucza, wiec wersja pudełkowa jest jak najbardziej na plus.
PS. Na g2a tez trzeba uważać, bo czasami chcąc przyoszczedzic kupisz wersje zakupiona np z kradzionej karty i perma ban. Wiem, że tam jest ten g2a shield, ale wychodzi i tak niewiele taniej, jak z innych źródeł.
Właśnie nie. Żeby zmienić maila, wystarczy podać supportowi login lub obecny mail i w ciągu 72h ci zmieniają.
I kod produktu oraz odpowiedź na Twoje sekretne pytanie, wiem, bo zmieniałem, account name zresztą też.
To przepraszam za wprowadzenie w błąd. Wiem, że kiedyś ( zaraz po przejściu na b2p) trzeba było przedstawić dowód zakupu ( czy pomyliły mi się juz gry? )
Cześć,
na allegro dostępne są konta steam z zainstalowaną wersją ESO Gold za ok 105 zł, myślicie, że warto? Nie zależy mi na dodawaniu ESO do mojego obecnego konta, chodzi mi raczej o kwestie bezpieczeństwa. Ktoś ma doświadczenia z takiego typy zakupem?
wziełem boxa na 3kropki nawet na przelewie 1% prowizji biorą przy płatności online ale 163 zl z kurierem dpd teraz czekać , jutro bd xd
I kod produktu oraz odpowiedź na Twoje sekretne pytanie, wiem, bo zmieniałem, account name zresztą też.
Hej. To można zmienić account name? Te same dane trzeba im przeslac co przy zmianie maila?:)
Cześć, na allegro dostępne są konta steam z zainstalowaną wersją ESO Gold za ok 105 zł, myślicie, że warto? Nie zależy mi na dodawaniu ESO do mojego obecnego konta, chodzi mi raczej o kwestie bezpieczeństwa. Ktoś ma doświadczenia z takiego typy zakupem?
Takie konta mozna w bardzo prosty sposob odzyskac ( czytaj sprzedajacy ) wiec na twoim miejscu dolozyl bym te 60 zl i kupil na wlasnosc .
Takie konta mozna w bardzo prosty sposob odzyskac ( czytaj sprzedajacy ) wiec na twoim miejscu dolozyl bym te 60 zl i kupil na wlasnosc .
dzięki
Hej. To można zmienić account name? Te same dane trzeba im przeslac co przy zmianie maila?:)
Tak, można jeśli ktoś chce mogę w tym pomóc. W razie pytań zapraszam na priv.
Ktos wie do kiedy trwa promo 4dlc za 5500crowns?
Ktos wie do kiedy trwa promo 4dlc za 5500crowns?
To jest na stałe.
To jest na stałe.
Gdzies widnieje taka informacja?
Gdzies widnieje taka informacja?
Zazwyczaj jeśli wprowadzają coś z limitowanych edycji to na ,,przedmiocie" widnieje zielony napis ile zostało czasu do końca możliwości zakupu, a na tych DLC czegoś takiego nie ma więc do póki nie wejdą kolejne dodatki i nie zrobią kolejnej paczki to będzie ona aktywna w Crown Store.
Zazwyczaj jeśli wprowadzają coś z limitowanych edycji to na ,,przedmiocie" widnieje zielony napis ile zostało czasu do końca możliwości zakupu, a na tych DLC czegoś takiego nie ma więc do póki nie wejdą kolejne dodatki i nie zrobią kolejnej paczki to będzie ona aktywna w Crown Store.
Ok dzięki za info.
Udało się rozwiązać problem. Post do wywalenia.
Jako że nie chcę zakładać specjalnie nowego tematu, to zapytam się tutaj, gdyż jest to w jakiś sposób powiązane.
Czy jeśli posiadam już konto z grą (edycja imperialna bez żadnych dodatków) to mógłbym przypisać do tego konta TESO Gold Edition? Pytam bo chciałbym mieć wersję pudełkową gry, a podstawkę posiadam jedynie w wersji cyfrowej.