Gold Flyff

Czy ktoś gra lub grał ostatniego czasu w Gold Flyff'a tzn. starego Fly For Fun? Nie ma żadnej aktywnej strony poświęconej tej grze, a pamiętam czasu świetności 3 lata wstecz jak tam tętniło życie, nawet wśród polaków..

Chodzi mi głównie co się zmieniło, jak aktywność na serwerach, zmienili coś w systemie lvlowym, klasach oraz czy jest w ogóle sens wracania?

podpinam sie z ciekawosci, jakas aktywna polska gildia gra jeszcze na globalu, czy totalny ziemniaczany p2w

http://flyff.com.pl/

Osoby jeszcze grają, ale to koksy które mają już full eq. Na spotach na low lvl jest bardzo mało osób. Ostatnio jak expiłem w Garden Rhisis to nikogo nie było :P

Graja , ludzie nie raz zaczynalem i wracalemi zawsze jest sporo ludzi tylko trzeba dobry server wybrac:) pomijajac ze na 2 mapce juz robi sie dosc pusto :)

Server Tanuki, masa ludzi, masa polaków. Sam zacząłem niedawno, już 60lv, psykeeper. Gra się miodzio, zapraszamy :)

Czy ktoś gra lub grał ostatniego czasu w Gold Flyff'a tzn. starego Fly For Fun? Nie ma żadnej aktywnej strony poświęconej tej grze, a pamiętam czasu świetności 3 lata wstecz jak tam tętniło życie, nawet wśród polaków..

Chodzi mi głównie co się zmieniło, jak aktywność na serwerach, zmienili coś w systemie lvlowym, klasach oraz czy jest w ogóle sens wracania?