Gold pack a veteran

Witam, otóż oczekując na RaiderZ strasznie mi się nudzi i postanowiłem zagrać w Aiona i moje pytanie jest takie czy jak kupie goldpack za pieniążki w grze lub na allegro od innego gracza to czy do mojego konta zostanie przypisany status veteran, bo z tego co wyczytałem na stronie to jak kupujemy przez te aion points czy jakoś tak to w nagrodę dostajemy tego veterana,a odnośnie samej gry to czy opłaca grać się bez veterana ?

Nie, i tak.

Nie po zakupie gold packa nie ma statusu veterana jest tylko veteran rewards, ale to temu się nie równa :

• 30 day suspension of all Starter limitations
  • unlocking of the eight character slots
  • Veteran Rewards
  • 20% more Abyss Points
  • 20% more Empyrean Crucible Insignias
  • 20% more Courage Insignia (PvP)
  • four-fold increase of the Energy of Repose
  • shorter cooldown time of the instances
  • higher rewards for Fortress Battles

Po 30 dniach wracasz do startera to jest taki bonus abyś kupował gold packa. Nie lepiej grać na ncsofcie tam nie musisz kupować gold packi , aby w pełni cieszyć się grą.

Jeżeli lubisz lagi, nocne eventy, i IS z buffami do PvP, to śmiało ruszaj na NCSoft.

Frogster to niezbyt szanowana firma, ale o Aiona dba jak mało kto.

I GP można kupić za kasę w grze, którą z łatwością uzbierasz chociażby z questów.

Dobra żeby nie było spamu. Eventy nocne to prawda są, ale nie dla każdego to problem :), IS no wiadomo gra z czegoś musi się utrzymać. Nie musisz kupować ja nic nie kupowałem :D i jakoś dawałem radę, lagi ja ich nie odczuwam aż tak bardzo i nie są wcale wysokie :D ja tam omijam szerokim łukiem europejskich wydawców i jak wydzie RaideZ to z chęcią zagram od PWE tyle z mojej strony to tyle, pozdrawiam :D.

Dobra, to już wiem, że veterana za gp nie dostanę ale nadal chcę pograć i tu kolejne moje pytanie do bardziej zaawansowanych lvl-owo graczy, a chodzi mi o to, na jakim około lvl można zakupić pierwszego gp i czy te 30 dni wystarczy żeby dobić kasę na nowego gp i przy okazji na jakieś tam ulepszenia czy to broni czy czegoś. (pytam tylko z ciekawości)

Tak, wystarczy.

Dobra, to już wiem, że veterana za gp nie dostanę ale nadal chcę pograć i tu kolejne moje pytanie do bardziej zaawansowanych lvl-owo graczy, a chodzi mi o to, na jakim około lvl można zakupić pierwszego gp i czy te 30 dni wystarczy żeby dobić kasę na nowego gp i przy okazji na jakieś tam ulepszenia czy to broni czy czegoś. (pytam tylko z ciekawości)

Zacznij kupować od 45lv, na upartego od 40.

Zacznij kupować od 46lv, na upartego od 40.

fixed for ya

Wtedy zaczyna się dredgion

Witam, otóż oczekując na RaiderZ strasznie mi się nudzi i postanowiłem zagrać w Aiona i moje pytanie jest takie czy jak kupie goldpack za pieniążki w grze lub na allegro od innego gracza to czy do mojego konta zostanie przypisany status veteran, bo z tego co wyczytałem na stronie to jak kupujemy przez te aion points czy jakoś tak to w nagrodę dostajemy tego veterana,a odnośnie samej gry to czy opłaca grać się bez veterana ?