Gold Pack - czyli z czym to się je

Witajcie.

Planuje grać w Aiona wraz ze startem Polskiej wersji i jednocześnie chciałbym się od Was dowiedzieć wszystkiego (no może prawie) o Gold Packu, premium czy jak się to nazywa.

Kiedyś grałem w Aiona ale niewiele i nie mam o nim zielonego pojęcia.

Prosiłbym aby ktoś się wypowiedział krótko i konkretnie o tym.

Skąd go wezmę? Opłaca się go kupować? Na jakim lv powinenem się w niego zaopatrzyć i czy w ogóle? itp...

Dzięki

Pozdrawiam

tak opłaca się go kupić

od 1 lvl-a do -40

jak go masz znosi wszelike ograniczenia z gry , dostajesz od 1 do 40 lvl-u przedmiony z is warte około 3-4k dias

i nie jakies tam duperele ale np sloty od plecaków skrzydła :

Opis
zdjęcie wszystkich ograniczeń startowych na 30 dni
aktywacja 8 miejsc postaci
Nagrody Weteranów
20% więcej Punktów Abyssa
20% więcej Medali Empiriańskiej Próby Ognia
20% więcej Odznaczeń Odwagi (PvP)
czterokrotny wzrost Energii Wytchnienia
skrócone czasy regeneracji instancji
wyższe nagrody za walki o twierdzę

Opis
Dzięki temu oto Pełnemu Pakietowi stajesz się na 30 dni użytkownikiem premium!
Po podwójnym kliknięciu na twój inwentarz masz do dyspozycji wszystkie funkcje AION Free-to-Play.
Ponadto skracają się czasy regeneracji instancji a do tego otrzymasz najróżniejsze bonusy jak np.
Nagrodę Weterana.
Ponadto w okresie aktywacji Złotego Pakietu na twoim koncie podwyższa się liczba postaci do stworzenia z dwóch do ośmiu.
Po upływie 30 dni nadal masz możliwość korzystania ze stworzonych już przez ciebie postaci.
Zapamiętaj jednak: po podwójnym kliknięciu na Pakiet aktywacja miejsc postaci trwa zaledwie chwilę. Informacje na temat dalszych oczekujących cię korzyści znajdziesz pod "Dodatkowe informacje". Nadchodzą twoje złote czasy -racz się więc nimi!

Dodatkowe informacje
Aktywacja dodatkowych Złotych Pakietów przedłuża okres działania
Efekt dotyczy wszystkich postaci konta
możliwość handlu z innymi graczami
możliwość handlu u Agentów Handlu
Pamiętaj:
Zakres Nagród Weteranów jest chwilowo poszerzany i dopasowywany do modelu Free-to-Play. Dlatego nie są one jeszcze dostępne! Twój aktualny status zostanie jednak zapisany i wkrótce otrzymasz zdobyte przez ciebie przedmioty.

kupujesz raz na 1 lvlu a później już za gold na innych serverach są tego tony także się nie martw

hpcf.jpg

eqtv.jpg

tnib.jpg

kkvi.jpg

mfxn.jpg

mfxn.jpg

uuli.jpg

lgpt.jpg

pnul.jpg

pnul.jpg

fyqf.jpg

qqll.jpg

npez.jpg

obpd.jpg

pwgv.jpg

hicm.jpg

fisb.jpg

segt.jpg

cqpu.jpg

ffue.jpg

hhre.jpg

bjbm.jpg

mobk.jpg

to tylko le lepsze bonusy bo jest ich masa

ogolnie rzecz biorac bez gold packa nie ma sensu grac powyzej 20-40 lvla , moje osobiste zdanie :) - brak mozliwosci wystawiania rzeczy na ah :) duze cd i tak dalej i tak dalej :)

Dziękuję za odpowiedź.

Chciałbym jeszcze wiedzieć jaka jest cena w złotówkach / euro na taki Gold Pakiet?

I czy w ogóle da się go zdobyć bez wydawania prawdziwych pieniędzy tylko za walute z gry na pierwszym lvlu? Zdaje się, że nie można bez niego handlować czy coś...

Ja mam dodatkowe pytanie :P.

Gdzieś czytałem że mieli "niedługo" zrobić tak, że ci którzy mieli gold pack dostawali po jego skończeniu status veterana, prawda to?

Już to zrobili?

jeżeli kupisz gp to masz weterana :D i jego nagrody ale czy to zostaje nie wiem

tanie gp są na aledrogo 16 zł 1 tony tego tam jest więc to d*py nie urywa chyba nie ?

albo 35 kk na starych serwach:D na nowym pewnie z 1-5 kk

Status weterana po kupnie GP nie zostaje. Nic mi przynajmniej o tym nie wiadomo, by tak było. Co do cen - Da się kupić normalnie za kasę in-game. I potem można łatwo na niego zarabiać, jeśli się to robi z głową.

Kolega grał normalnie bez goldpacka do 48 levela i nie na rzekał. Cały potrzebny ekwipunek da się skombinować z questów, z kampanii oraz specjalnych questów na monety, za które można wymieniać wspomniane eq. Questy te są nieskończone, aczkolwiek trzeba trochę ich nafarmić.

Podsumowując - w Aiona spokojnie da się grać przez pierwsze kilkadziesiąt leveli bez gold packa. Potem to kwestia oszczędzania na niego. Proponuję wybrać nowszy serwer. U nas, na Anuharcie ceny wahają się wokół 50kk. Z kolei, gdy ten serwer powstawał, sam pierwszego gold packa za 2kk kupiłem.

GP najlepiej uzyc na 46+ ,predzej sie nie oplaca w ogole

Dziękuję za odpowiedź.Chciałbym jeszcze wiedzieć jaka jest cena w złotówkach / euro na taki Gold Pakiet?I czy w ogóle da się go zdobyć bez wydawania prawdziwych pieniędzy tylko za walute z gry na pierwszym lvlu? Zdaje się, że nie można bez niego handlować czy coś...

na 1 lvlu nie wyfrmiszsz olda na gp

ale na aledrogo masz od 16 zł już u game froge 44 Zł za 120 dias chyba

GP najlepiej uzyc na 46+ ,predzej sie nie oplaca w ogole

opłaca sie wystrczy zobaczyć nagrody weterana i zbieractwo na niskim poziomie , bo jest ograniczenie do 150 dziennie bez gp

W porządku, załóżmy, że przez pierwsze kilkadziesiąt lvli uzbieram potrzebną gotówkę w grze - w jaki sposób kupie gp i gdzie go szukać?

jak mam konto weteran to bede dostawac nagrody weterana ? czy musze dokupic gp ?

To sa nagrody za uzyte GP ;) a nie za to czy masz veterana czy nie ;p

jak mam konto weteran to bede dostawac nagrody weterana ? czy musze dokupic gp ?

będziesz jak sama nazwa wskauzje nagrody weteranów !

jesli kupisz gp automatycznie masz weterana

jesli masz veterana ze starego abonamentu też dostajesz nagrody oraz masz mniejsze ograniczenia niz konto starter -_-

To sa nagrody za uzyte GP a nie za to czy masz veterana czy nie ;p

mylisz się

W porządku, załóżmy, że przez pierwsze kilkadziesiąt lvli uzbieram potrzebną gotówkę w grze - w jaki sposób kupie gp i gdzie go szukać?

ah dom aukcyjny 2 dni farmy na 16 lvlu i masz :D albo z questów

* warunek że ludzie będą sprzedawać

...sam sie mylisz,wiem lepiej.... uzyjesz 5 GP to mozesz odebrac 1,2,3,4,5 ...i nie wciskaj ludziom kitu,bo wiem lepiej od Ciebie...ale jak sie nie umie czytac to nie moja wina...jest napisane jak byk,ze kazdy uzyty gp zwieksza veteran reward o 1 ale co ...myle sie...to mnie rozbawiles ;)

...sam sie mylisz,wiem lepiej.... uzyjesz 5 GP to mozesz odebrac 1,2,3,4,5 ...i nie wciskaj ludziom kitu,bo wiem lepiej od Ciebie...ale jak sie nie umie czytac to nie moja wina...jest napisane jak byk,ze kazdy uzyty gp zwieksza veteran reward o 1 ale co ...myle sie...to mnie rozbawiles

nmrx.jpg

yyy...i po co mi ten screen?czlowieku sam sie zagubiles w swojej niewiedzy chyba...i nie wiesz co teraz robisz

Ech wyluzujcie, checie się kłócić zrobcie to na privie :)

@topic

GP znajde na AH, ok, ale czy w ogóle na "darmowym" końcie mogę korzystać z AH? Handel np był zablokowany.

Nie mozna na starterze nic kupowac/wystawiac u brokera oprocz gp ;)

Dzięki za odpowiedź, to chyba wszystko co chciałem wiedzieć :)

Witajcie.

Planuje grać w Aiona wraz ze startem Polskiej wersji i jednocześnie chciałbym się od Was dowiedzieć wszystkiego (no może prawie) o Gold Packu, premium czy jak się to nazywa.

Kiedyś grałem w Aiona ale niewiele i nie mam o nim zielonego pojęcia.

Prosiłbym aby ktoś się wypowiedział krótko i konkretnie o tym.

Skąd go wezmę? Opłaca się go kupować? Na jakim lv powinenem się w niego zaopatrzyć i czy w ogóle? itp...

Dzięki

Pozdrawiam