Gold Skin Problem

Witajcie.

Wbiłem ostatnio 10 masterke kupiłem gold skin (legendary dostałem gratis). Problem polega na tym że nie widzę moich KILL/ASSISTS/WIN gdy gra się ładuję. Czytałem na necie i niby gdzieś w profile jest opcja ale nie mogę jej znaleźć. Mogłby ktos dokładniej wytłumaczyc ocb?

Reinstalowales gre?

W tej zakładce gdzie masz swój score itp, masz "wybieralne" okienko - zaznaczasz tam golden card border i gotowe

Reinstalowales gre?

Ludzie nauczcie się że można naprawić grę nie wywalając wszystkiego...

Tak jak o góry kolega napisał, to proste.

mod_ico.png
Uważaj na słownictwo ~ NS
Reinstalowales gre?

mogłbys zrobic fote gdzie to jest bo serio chyba mam jakis bład i nie moge tego znaleźć

Screena nie zrobię, nie chce mi się specjalni dla tego instalować ponownie Smite'a.

Albo jest w którejś zakładce (trzecia albo czwarta) albo Hi-Rez znowu zmienił wygląd menu po raz n-ty

bo zmieniali ostatnio i ja tam nic nie widze

wchodz w profile i wszystkie zakladki przegladałęm i nie widze nic do przestawiania. JEdynie moge ustawic kogo staty chce widziec (friends,clan itd) a tak to nic-.-

Czyli HiRez znowu pozmieniał - dwa tygodnie temu w zakładce ze statystykami było do wyboru, wiem bo sam ustawiałem. Brat przez skype'a powiedział że też już nie ma tej opcji, ale niektórzy w grze nadal mają. Powiarowali :D

Poczekaj do kolejnego patcha, znowu zmienią menu i może będzie widać.

jakoś nie chce mi sie tyle czekac:)) tym bardziej ze może mam jakiegoś buga

problem nadal nie rozwiązany;( ma ktoś jakiś pomysł?

Witajcie.

Wbiłem ostatnio 10 masterke kupiłem gold skin (legendary dostałem gratis). Problem polega na tym że nie widzę moich KILL/ASSISTS/WIN gdy gra się ładuję. Czytałem na necie i niby gdzieś w profile jest opcja ale nie mogę jej znaleźć. Mogłby ktos dokładniej wytłumaczyc ocb?