Siemka! Gold V support szuka gracza do duo by w końcu ruszyć z miejsca. W lola gram od bety, rankedy od s2. Gold V z uwagi na to, że gram głównie SoloQ supportem, a sami wiecie że bez dobrego teamu supp meczu nie wygra. Moje najczęstsze picki to Janna, Sona, Lulu, Leona, Soraka aczkolwiek mam wszystkie postacie w lolu więc mogę się dostosować. Posiadam własnego TS'a więc z komunikacją także nie będzie problemu.
Nick: Yakugari
EUNE
Gold Support szuka duo
nie wiem czy ktos bedzie Ci w stanie pomóc wyjśc z g5 jak grasz od bety i jesteś tam gdzie jesteś XD sry za to ze sie nei zgłaszam, takie małe przemyslenie odnośnie treści tematu
Czytanie ze zrozumieniem nie boli Spróbuj sobie Janna pod full supporta samemu grę wygrać jak trafia Ci się np mid lub top 0/12
Pisałem, że SOLOq gram tylko supportami
@UP No i ?? Znam wiele osob co wbiły diament grając supportami
Tsubaki ściągnę LoL-a i można coś zagrać razem pisz na steam _=Chusteczkowy=_
ShootingStar GII, chętnie pogram
Siemka! Gold V support szuka gracza do duo by w końcu ruszyć z miejsca. W lola gram od bety, rankedy od s2. Gold V z uwagi na to, że gram głównie SoloQ supportem, a sami wiecie że bez dobrego teamu supp meczu nie wygra. Moje najczęstsze picki to Janna, Sona, Lulu, Leona, Soraka aczkolwiek mam wszystkie postacie w lolu więc mogę się dostosować. Posiadam własnego TS'a więc z komunikacją także nie będzie problemu.
Nick: Yakugari
EUNE