Google+

czy da się grać tam? to taki fb2.

Z tego co wiem, to na google+ nie, ale w przeglądarce chrome możesz instalować aplikacje i tam są gry również.

google+ plus ja traktuje jako kosz na śmieci XD grać się nie da.Ale jak masz fona z androidem to potrzebne tam konto :/

Z tego co się orientuję, to bezpośrednio na google+ nie ma żadnych gier. Tak jak pisał Ryumari, w chrome'ie możesz sobie pościągać różne aplikacje, w tym gry. Możesz również logować się do różnych gier prze konto google+. Ja np. zalogowałem się do HOSS. Niby trochę wygodniejsze niż normalne logowanie, bo nie muszę kolejnego konta zakładać, ale nie jest to granie bezpośrednio na google+. Chyba żaden portal nie pobije fb pod względem dostępnych gier.

Google + to serwis społecznościowy, który miał konkurować z Facebookiem od Google. Teraz sprytnie połączyli konto YouTube, Gmaila i stworzyli własny ekosystem. Za jego pomocą możesz tworzyć konta, to się zwie "połączenie", tak jak w przypadku Facebooka, Yahoo! czy choćby VK.com. Z tego co mi wiadomo, nie ma tam gier. Przeglądarka Chrome na stronie dodatków już tak, ale... odróżniajmy stronę www od programu. ;)

Google + to serwis społecznościowy, który miał konkurować z Facebookiem od Google. Teraz sprytnie połączyli konto YouTube, Gmaila i stworzyli własny ekosystem. Za jego pomocą możesz tworzyć konta, to się zwie "połączenie", tak jak w przypadku Facebooka, Yahoo! czy choćby VK.com. Z tego co mi wiadomo, nie ma tam gier. Przeglądarka Chrome na stronie dodatków już tak, ale... odróżniajmy stronę www od programu.

Google + może przechowywać dane aplikacji lub bezpośrednio się z nią integrować. Google + posiada osobne API które pozwala na tworzenie gier. Te natomiast są publikowane Google Play (na androida) lub Google Chrome Store (przeglądarkę).

Podsumowując, aby grać w gry na Google + musisz mieć zainstalowaną przeglądarkę Google Chrome.

Mi osobiście o wiele bardziej podoba się koncepcja, wykonanie google + lecz popularność FB odpycha go w tył. Mimo wszystko i tak chętnie z niego korzystam ;-)

Połączenie

+ własnego profilu

+ profilu mojej firmy

+ YouTube

+ zdjęć

+ poczty

+ dysku w chmurze - dokumentów online

+ gier na androida

+ niektórych gier na PC

+ wieloplatformowy (na telefony, pc, tablety itd.) komunikator Hangout (mój ulubiony), który śmiało może zastąpić mi skype, gg, fb messenger itp.

Dla wielu osób prowadzących firmy google+ jest przydatną aplikacją. Można dzięki niej łatwo, lecz nieznacznie podnieśc pozycje Swojej firmy, trzeba wiedzieć jak.

czy da się grać tam? to taki fb2.