Nikogo to nie obchodzi.

Nikogo to nie obchodzi.
Jego funkcja dotyczy tylko i wyłącznie dodawania nowych tematów do działu "Kawa na ławę". Nie ma poza tym żadnych uprawnień, dlatego jego ranga jest bardziej kosmetyczna. Co do samych postów, to tak długo jak wpisują się w ramy regulaminu, nie możemy się przyczepić niezależnie od tego jaką ktoś tu pozycję obejmuje. Jeżeli będzie istotnie łamał regulamin, a ten dotyczy każdego bez wyjątku w takim samym stopniu, to i tak się nie tylko z rangą, ale i forum pożegna.
Podsumowując, zasady obowiązują wszystkich w takim samym stopniu i dopóki nie dochodzi do ich łamania, nie możemy dyskwalifikować nikogo na poszczególnych pozycjach.
No no, ten Gorky to już niejednemu zalazł za skórę...
Każdy ma swoje wady, a według mnie Gorky poprostu jest szczery. Po jego stylu wypowiedzi widać, że niezależy traktować wszystkiego na poważnie.
Człowieku trochę dystansu to są internety tu każdy może Cię bezkarnie zjechać jak szmatę (wyłączając bana), a ty biarąc to do siebie pokazujesz, że jesteś (delikatnie mówiąc) słaby.
Po za tym Gorky moderuje tylko dział "Kawa na ławę", a ze względu na ograniczone zarządzanie forum otrzymał zapewne taką rangę, a nie inną od administracji.
Trochę dystansu... peace.
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Myślę, że każdy kto wchodzi do internetu + jest graczem mmo, będzie świadom tego, że nie każdy tryska miłością na lewo i prawo.
Dodam tylko ze Gorky, prawdopodobnie jesteś koleżką z anoreksja który próbuje się dowartościować będąc kimś w internecie, ja stety muszę opuścić forum bo wydaje mi się że kiedyś po przeczytaniu jednego z twoich głupich postów mózg mi wyskoczy z czaszki i zacznie się z ciebie śmiać(Dajcie mi 3 pkt ostrzeżeń)(Ps. Wiem co piszę, w naszej rozmowie na PW gorky Ci odpuściłem bo myślałem że po prostu masz złe dni, okres czy śmierć kota, dzisiaj wiem że miałem rację i na pewno nic ciekawego nie wnosisz na forum)
No Ty to żeś teraz na forum tak dużo wniósł, że aż nie wiem czy nie prosić o jakąś specjalną rangę na forum dla Ciebie.
Nie rozumiem problemu, zwrócił komuś na coś uwagę, wykazał się dużą szczerością ze swojej strony. Przeszedł wręcz do merytorycznej rozmowy, starając się jakoś uargumentować swoją pozycję. Robi to, czego większość z was nie potrafi zrobić. Toczy rozmowę w oparciu o konkrety. Na forum jest spora część ludzi, którzy przywalają się do fanów anime, czemu na nich nie piszesz zażaleń. Zdania "j**any mangozjeb", "wziąłbyś się za piłkę, a nie oglądasz hińskie bajki", to coś na porządku dziennym, a Ty masz problem z człowiekiem, który jest nieprzyjemny, bo wytyka to, co mu się nie podoba, argumentując przy tym tak, jak się to robić powinno.
Problem leży w tym, że większość z was nie umie rozmawiać na poziomie i macha ręką mówiąc Gorky ch*j, gówno wie, a się mądrzy, stara się wyjść na boga internetu, a pewnie jest zakompleksionym gimbusem. Popatrzcie może na siebie, na wasze argumenty i na to, na jakich debili w tym miejscu wychodzicie, bo naprawdę żal aż się to czyta. Jak chcecie rozmawiać, to róbcie to na poziomie.
I nie, nie podoba mi się jego sposób wypowiedzi, bo miejscami zbyt atakuje użytkowników - co nie zmienia faktu, że przynajmniej potrafi prowadzić rozmowę i nie ucieka się do szykan, wyzwisk i przekleństw.
1. Sytuacja : błędu nie popełnił - stawiając komentarz.
2. Sytuacja : dla mnie nie potrzebnie się tłumaczył z wypowiedzi. Tutaj jakby już przyznał się do winny, za to co zrobił - brnąc dalej w sytuację. Sprawy przecież nie było, sam doprowadził, że zaistniała.
Witam, chciałbym zgłosić swoje rozczarowanie spowodowane tym że taka niekompetentna osoba zajmuje takie stanowisko na forum i przez to stała się jeszcze gorsza.
Aż się samo na język niesie. Wiesz, wiele osób z tego forum jest bardzo rozczarowanych tym faktem, że jesteś oszustem. A jakoś nie proponujesz sobie warnów za swoje zachowanie i charakter.
bo był to jakiś noname który opisywał swoje teorie i zawsze miał odmienne zdanie,
Nie zawsze mam odmienne zdanie, często zgadzam się z niektórymi użytkownikami. Jednak mój melancholijno-flegmatyczny charakter sprawia, że do każdej rzeczy podchodzę refleksyjnie. Nie pisze bez namysłu bzdur usłyszanych od sąsiada. Jeżeli przeszkadzają ci moje abstrakcyjne teorie (w sumie, prosiłbym na PW o wskazanie takowych) to atakuj je, nie mnie. Zresztą, co jest złego gdy ktoś ma odmienne zdanie? Masz przynajmniej okazję, aby uargumentować swoją pozycję w sprawie i samemu się zastanowić nad jej sensem. Gdybyś nie szukał powszechnej aprobaty, ten temat wyglądałby zupełnie inaczej.
Ale do sedna, często można spotkać jak Gorky coś/kogoś hejtuje,
Przez takie nadużywanie słowa "hejt", jestem za wdrążeniem do regulaminu nowego punktu zakazującego używania tego słowa w ogóle.
Dodam tylko ze Gorky, prawdopodobnie jesteś koleżką z anoreksja który próbuje się dowartościować będąc kimś w internecie, ja stety muszę opuścić forum bo wydaje mi się że kiedyś po przeczytaniu jednego z twoich głupich postów mózg mi wyskoczy z czaszki i zacznie się z ciebie śmiać
Jesteś hipokrytą, Stax. Zarzucasz mi bycie "hejterem" a samemu dopuszczasz się tak obelżywych treści. Na chwilę obecną to ty jesteś tym złym, a nie ja. To ty mnie tym zdaniem po prostu obraziłeś. Ale widzisz, moderatorzy przymknęli oko z litości. Litości dla ciebie. Bo próbujesz zawrócić kijem Wisłę. Nie dostosuję się zachowaniem do reszty społeczności forum, bo tego się ode mnie wymaga, bym z zamkniętą mordą bezrefleksyjnie przyjmował wszystko do siebie. To utopia. Przestań doszukiwać się wszędzie podobieństw do siebie, Retro. Podobno to przeciez ja jestem takim gnojkiem i egoistą.Kończę swój wywód, resztę dogadał Nvminer. Dzięki.
ps. DeimonD. Zrobiłem to celowo.
GF, popłynąłeś teraz po bandzie naprawdę " Ale widzisz, moderatorzy przymknęli oko z litości. Litości dla ciebie. Bo próbujesz zawrócić kijem Wisłę". 1. W sumie jesteś sam moderatorem, a piszesz w 3 osobie. Po 2 moderator nie powinien wchodzić w długie dyskusje z użytkownikiem. 3 " przecież ja jestem takim gnojkiem " - żaden mod do tej pory się nie poniżył na łamach forum. 4. Emocje teraz górują niż zdrowa ocena sytuacji.
Nie mam nic do ciebie, oceniłem twój wpis. Nie musisz tłumaczyć się ze wszystkiego, jako moderator masz prawo do wypowiedzi (nawet do tej negatywnej).
Czytaj temat, to dowiesz się, że moderatorem, to on nie jest.
Gorky to cham, prostak i palant!
Gdyby nie to , że ma przepiękną kobietę na avatarze, też był złożył zażalenie!
A tak poważnie: co miałem okazję trochępoznać gościa i pogadać nim, to nie mogę nic złego na jego temat powiedzieć. Owszem, ma trochę hejtu w sobie. Jednak warto traktować to jak i siebie z dystansem , a nie płakać ilekroć Pani na kasie w Biedronce się nie uśmiechnie z przymusu.
Piona Gorky
Przestańcie używać słowa hejt, bo znaczy ono zupełnie coś innego. Fakt, teraz popularne stało się nazywanie każdej negatywnej opinii hejtem, jednak hejt jest to ciśnięcie po czymś bez specjalnych powodów. Gorky natomiast powód zawsze ma - możecie go nie rozumieć, ale argumentuje zawsze swoje wypowiedzi, to też hejtem tego nazwać nie można.
Tak tylko nawet próbny moderator - nie powinien publicznie obrażać użytkownika. Mogło to się odbyć w prywatnych wiadomościach (zwykła uwaga czy coś). Argumentując w taki sposób mogła polecieć skarga. Sam plain napisał - regulamin obowiązuje wszystkich. Więc mogła być uzasadniona.
Nigdzie nie użyłem słowa Hejter.
May i Plain go wyszkolą - jeszcze chłopak wyjdzie na ludzi.
GF, popłynąłeś teraz po bandzie naprawdę " Ale widzisz, moderatorzy przymknęli oko z litości. Litości dla ciebie. Bo próbujesz zawrócić kijem Wisłę". 1. W sumie jesteś sam moderatorem, a piszesz w 3 osobie. Po 2 moderator nie powinien wchodzić w długie dyskusje z użytkownikiem. 3 " przecież ja jestem takim gnojkiem " - żaden mod do tej pory się nie poniżył na łamach forum. 4. Emocje teraz górują niż zdrowa ocena sytuacji.Nie mam nic do ciebie, oceniłem twój wpis. Nie musisz tłumaczyć się ze wszystkiego, jako moderator masz prawo do wypowiedzi (nawet do tej negatywnej).
1. Nie jestem moderatorem.
2. Nawet gdybym był tutaj moderatorem, nie widzę przeciewskazań. Długa dyskusja/rozwiązywanie sprawy świadczy o czym, o chęci jej rozwiązania, o rozmowie, czy niekompetencji moderatora, bo za długo plecie? Bzdura absolutna.
3. To jeszcze dużo przed tobą.
4. Jestem osobą, która ignoruje emocje. A jest to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pragmatyzm
Dziękuję za prawo do negatywnych wypowiedzi DeimonD, teraz już przynajmniej wiem, że jesteś, że tak niegrzecznie ujmę - dupowłazem. Dopóki mój nick nie świecił na zielono ciągle mnie atakowałeś a teraz nagle zmieniasz ton.
Tak tylko nawet próbny moderator - nie powinien publicznie obrażać użytkownika.
Nie jestem moderatorem ani na próbę, ani z wyboru. Żadnych praw nie posiadam. Ba, nie chciałbym być tutaj moderatorem, bo bym wiecznie się z kimś użerał.
No to po co dalej ciągniesz temat ?
Odpowiadam jedynie na twoje zarzuty. Kończymy sprawę, czy ktoś ma coś do dodania? DeimonD chciałby wrócić do sprzeczania się na shoutboxie o własną niewiedzę.
Nie jesteś pępkiem świata, o co ci chodzi ?
Śmiechłem. XD Przecież to Ty się dowaliłeś o to, że jest modem, kiedy nim nie jest. Ty zacząłeś i ciągniesz temat. Masz jakieś problemy, czy może po prostu nie umiesz przyznać się do błędu. Internetowa duma Ci nie pozwala. Nawet jak nie masz racji, będziesz bronił i wykręcał się do końca.
Ja nie rozumiem nadal o co chodzi ? Napisałem swoje, tyle w temacie. Totalnie odbijanie piłeczki.
Jak nie jest modem to czemu ma range moderator , niech mu ją zniosą bo inni będą postrzegać go jako moda. A jak nie to mi też ustawcie i będe ok.
Jest odbierany na razie jako zwykły moderator, ma taką rangę. Nigdzie nie skłamałem, nie oszukałem, więc jeśli ma rangę moderatora podlega takiej samej ocenie co zwykły moderator.