Gothic 1 - obóz bandytów

Siema! Wie ktoś może lub chociaż kiedyś obiło wam się o uszy po co został stworzony obóz bandytów obok kanionu z trollem?

Jest tam koleś, który posiada imie i po nim widać, że w obozie jest kimś raczej ważnym.

Kolesie w jaskini obok nowego obozu co grzebią przy aparaturach są z obozu bandytów i z tego co pamiętam to kilku bandytów w obozie ma zbroje szkodników.

Jest jeszcze kilka różnych nawiązań w grze do tego obozu, ale nic konkretnego...

Macie może jakieś informacje? zawsze mnie to gryzło, a niemieckich stron nie mam zamiaru rozkminiać :P

Pozdrawiam!

O ile się nie myle i jeżeli chodzi o obóz koło tej dużej kopalni to jest w nim jedno zadanie żeby jakiegoś gościa zabić. W gothicu jest dużo miej które nie mają większego znaczenia:D

W finalnej wersji gry ten obóz miał być osobną frakcją, jak np, stary obóz, został on całkowicie zaprojektowany, ale finalnie, z pewnych względów, nie znalazł się w pełnej wersji gry, a to co tam jest, to pozostałosci po nim, do tego jest tam chyba jeden quest. Można sobie dograć tą frakcję między innymi Golden Modem, który dodaje do gry własnie takie rzeczy, które miały być, ale ich nie ma.

Można zamknąć B)B)B)

@UP uprzedził mnie. xd
W podstawce obóz nic nie wnosi, jest dodatek który dodaje kilka questów związanych z tym obozem.

dodatek oficjalny nie jest co nie? :D bo pierwsze słysze, a co dokładnie dodaje i czy warto go dodać?

http://pl.gothic.wikia.com/wiki/Golden_Mod

Aczkolwiek jak juz chcesz grać na modzie, to to jest najlepsze wyjscie

http://pl.gothic.wikia.com/wiki/Gothic_Edycja_rozszerzona

Siema! Wie ktoś może lub chociaż kiedyś obiło wam się o uszy po co został stworzony obóz bandytów obok kanionu z trollem?

Jest tam koleś, który posiada imie i po nim widać, że w obozie jest kimś raczej ważnym.

Kolesie w jaskini obok nowego obozu co grzebią przy aparaturach są z obozu bandytów i z tego co pamiętam to kilku bandytów w obozie ma zbroje szkodników.

Jest jeszcze kilka różnych nawiązań w grze do tego obozu, ale nic konkretnego...

Macie może jakieś informacje? zawsze mnie to gryzło, a niemieckich stron nie mam zamiaru rozkminiać :P

Pozdrawiam!