Gothic 1 steam - potrzebna pomoc

Witam :)

A wiec na steam summer sale kupiłem sobie wszystkie części gothica bo jakoś nigdy nie miałem okazji zagrać w 1 część.. I potrzebuje malej pomocy, bo niestety na steam nie mogę wybrać polskiego wiec potrzebuje spolszczenia.. Jak by ktoś wiedział skąd mogę pobrać dubbing PL to bd wdzięczny. I tez słyszałem ze jakieś mody są do Gothica 1 na lepsza rozdzielczość lub grafikę ? Mógłby ktoś podać nazwy tych modów ?

Na grafikę jest jedynie DX11 a do drugiej części L'Hiver Mod. Dubbingu polskiego od tak nie ściągniesz musisz całą grę z polskim dubbingiem ściągnąć i podmienić pliki z tymi ze steama.

Hej . Jak będziesz ciąć w gota to polecam zbieranie skrzydeł z warzek oraz handel prentami metalu ^^ Szybka kasa .

Jest tam jakiś mod na rozdzielkę z 600mb zajmuje

http://www.worldofgothic.com/dl/?catid=3

na tej stronce masz texture pack

Co do spolszczenia, musisz pobrać polską grę i podmienić pliki, jednak u mnie gra często wywalała i suma sumarum grałem na "piracie".

Pobierz polskiego pirata. Masz oryginał, więc bozia cię nie okrzyczy.

Przestańcie mu psuć grę, tymi podpowiedziami ! Zwłaszcza, że nawet o nie nie prosił.

Jako tako samego spolszczenie do Gothica nie ściągniesz, jedynie możesz całą grę ściągnąć. Ja nie mam takiego problemu, mam wersję pudełkową.
A tak swoją drogą co Ci przeszkadza w grafice z 1? Ona ma swój klimat. :)

Tu masz poradnik (nie używałem go, nie wiem czy działa) dotyczący podmiany plików z pirata. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=381743993

Z tego co wiem grupka niemców zrobiło zacnego moda do Gothica 1 wprowadzający nową lokację i jakieś tam szmery bajery ( okolice bagna ) stety nie miałem okazji w niego zagrać bo nie miałem wtedy neta ale oglądałem u kumpla to wydaje mi się że to było ctr+c ctrl+v grafiki ;) Ale fajne nagrody były.

Ja polecam grę bez żadnych modów.

Grafika ma swój klimat, jak napisał Ksaoru. Poza tym po godzinie grania, przestaniesz zauważać grafikę i nie będzie ona miała żadnego znaczenia. Z każdą grą tak jest, czy to piękną, czy brzydką.

A co do modów z dodatkowymi misjami itp. To pierw pograj w zwykłego G1, potem przejdź dwójkę od razu z dodatkiem Noc Kruka, potem trójkę, potem jeszcze czwórkę, a potem dopiero zdecyduj, czy chcesz jeszcze popykać w jedynkę z modami. Po czwórce polecam przejść wszystkie trzy części Risen, bo to gra twórców Gothica i czuć w niej ten sam stary dobry klimat.

Witam :)

A wiec na steam summer sale kupiłem sobie wszystkie części gothica bo jakoś nigdy nie miałem okazji zagrać w 1 część.. I potrzebuje malej pomocy, bo niestety na steam nie mogę wybrać polskiego wiec potrzebuje spolszczenia.. Jak by ktoś wiedział skąd mogę pobrać dubbing PL to bd wdzięczny. I tez słyszałem ze jakieś mody są do Gothica 1 na lepsza rozdzielczość lub grafikę ? Mógłby ktoś podać nazwy tych modów ?