Gothic 3 patche

Cześć. Zainstalowałem sobie Gothica 3 i mam pytanie jakie patche mam ściąnąć, aby gra była płynniejsza? Chyba jest sporo patchy do gry i nie wiem, który pobrać. :unsure: Oraz chciałbym się już od razu tu spytać, czy to w g 3 mamy ''zimówke'' tereny w śniegu i pustynie, czy to w zb? Z góry dziękuje za udzielenie pomocy.

Community patch 1.7. Jest to patch, który posiada wszystkie w sobie jakie zostały wydane.

W Gothic 3 i ZM masz taką samą mape, tylko niektóre miasta są zmienione np. Vengrad nie ma bariery.

Najlepiej kup aktualną wersje CD Action. Masz tam g3, g3zm oraz nieoficjalny patch 2.0.

Ok dzięki,że odpowiedzieliście mi na pytania, które podałem ;).A g3zm w CD Action pewnie kupie, jeśli znajdę.

Temat został zamknięty. Powód: Padło pytanie na zadane odpowiedzi, jeśli autor będzie potrzebował zapytać o coś innego proszę pisać na pm a otworzę temat.

Cześć. Zainstalowałem sobie Gothica 3 i mam pytanie jakie patche mam ściąnąć, aby gra była płynniejsza? Chyba jest sporo patchy do gry i nie wiem, który pobrać. :unsure: Oraz chciałbym się już od razu tu spytać, czy to w g 3 mamy ''zimówke'' tereny w śniegu i pustynie, czy to w zb? Z góry dziękuje za udzielenie pomocy.